![]() |
Cipy ugradły mleva :/
2 miesiące temu zrobiłem sobie małą przerwe w tibi która trwała 2 miechy :P. Ale wracając do tematu. Kiedy zacząłem grać zauważyłem coś dziwnego. Przed przerwą miałem 12mlev, a po przerwie 11 :/. Do mego konta nikt nie miał dostępu i nie miałem hacka ani deda. Czy ktoś może mi pomuc ??
|
Albo ci się posmyrało i zawsze miałeś 11mlv albo cipy odsejwowywały gre z okresu, w którym nie miałeś jeszcze 12mlv
|
2 miesiace przerwy to duzo i wydaje mi sie ze moglo ci sie pomylic
ps nazwa tematu brzmi dwuznacznie "CIPy" :P |
Cytuj:
|
Raczej odpowiedź Jedi'ego.
Kaczor, jak by to było związane ze zmianą wymaganej spalonej many na mlvl, to sporo ludzi by się awanturowało, i głośniej by o tym było : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja myśle, że to chodzi o update`a. A inna sprawa, że byłoby o tym głośno, dlatego nie będę nasówał złych wnisków. JA NA TWOIM MIEJSCY BYM SIĘ TAK NIE PRZEJMOWAŁ :D .
GŁOWA W CHMURY, NOS DO GÓRY, pORZUĆ STRESY, PĘD SIĘ CIESZYĆ. :D |
Jak grasz Sorcem albo Druidem to sie nie przejmuj bo magicznymi postaciami szybko sie mlvl robi. :D
Sprawa wyglada troszq :] gorzej u palladyna nie mówiąc juz o knighcie :D :D :D |
po co tyle zamieszania o 1 lev mag
w tym czasie co robiles ten temat juz bys zdobyl 12 lev mag |
Moze nie zauwazyles jaki przed przerwa miales mlev :) No ale....moze jednak ktos mial na ciebie passy sprawdz na tibia.com czy padles jak nie grales. :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |