Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Cip'owie uKradły mleva :/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4071)

Clayde 23-03-2004 22:16

Cipy ugradły mleva :/

2 miesiące temu zrobiłem sobie małą przerwe w tibi która trwała 2 miechy :P. Ale wracając do tematu. Kiedy zacząłem grać zauważyłem coś dziwnego. Przed przerwą miałem 12mlev, a po przerwie 11 :/. Do mego konta nikt nie miał dostępu i nie miałem hacka ani deda. Czy ktoś może mi pomuc ??

Jedi 23-03-2004 23:52

Albo ci się posmyrało i zawsze miałeś 11mlv albo cipy odsejwowywały gre z okresu, w którym nie miałeś jeszcze 12mlv

Acid Drink 24-03-2004 00:45

2 miesiace przerwy to duzo i wydaje mi sie ze moglo ci sie pomylic
ps
nazwa tematu brzmi dwuznacznie "CIPy"
:P

Kaczor 24-03-2004 00:52

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Clayde
2 miesiące temu zrobiłem sobie małą przerwe w tibi która trwała 2 miechy :P. Ale wracając do tematu. Kiedy zacząłem grać zauważyłem coś dziwnego. Przed przerwą miałem 12mlev, a po przerwie 11 :/. Do mego konta nikt nie miał dostępu i nie miałem hacka ani deda. Czy ktoś może mi pomuc ??
Hm a czy to nie jest tak ,ze po grudniowym update zmienila sie ilosc many do spalenai na dany level(znaczy zwiekszyla).Wszystkei kalkulatory podaja ze z 14 na 15 u paladyna trzeba spalic kolo 40000 many a z obserwacji moichj i znajomych wynika ze jest tego jednak wiecej.Tak wiec zmienia lsie ilosc many i tym samym zweryfikowano ci level, ale to tylko moje przypuszczenia;]

Lefty 24-03-2004 02:12

Raczej odpowiedź Jedi'ego.
Kaczor, jak by to było związane ze zmianą wymaganej spalonej many na mlvl, to sporo ludzi by się awanturowało, i głośniej by o tym było : P

Kaczor 24-03-2004 10:42

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Lefty
Kaczor, jak by to było związane ze zmianą wymaganej spalonej many na mlvl, to sporo ludzi by się awanturowało, i głośniej by o tym było : P
Inna sprawa, ze faktycznie kalkulatory na magicl level juz nie dzialaja.Spalam te mane spalam i 15 magic level nie nadchodzi;/

marred 24-03-2004 19:46

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Lefty
Po grudniowym update CIPy na pewno cos zmienily z m lvl. Moja teza brzmi, ze trzeba wiecej many niz wczesniej na niskie m lvle, ale mniej many niz wczeniej na wysokie m lvle. A mozliwe, ze zmniejszyl sie m lvl, bo wtedy byloby mniej sprawiedliwe, ze ktos potrzebowal mniej many do danego lvlu, a teraz ktos potrzebuje wiecej.

Franklin 24-03-2004 21:06

Ja myśle, że to chodzi o update`a. A inna sprawa, że byłoby o tym głośno, dlatego nie będę nasówał złych wnisków. JA NA TWOIM MIEJSCY BYM SIĘ TAK NIE PRZEJMOWAŁ :D .

GŁOWA W CHMURY, NOS DO GÓRY,
pORZUĆ STRESY, PĘD SIĘ CIESZYĆ. :D

targud 24-03-2004 21:28

Jak grasz Sorcem albo Druidem to sie nie przejmuj bo magicznymi postaciami szybko sie mlvl robi. :D
Sprawa wyglada troszq :] gorzej u palladyna nie mówiąc juz o knighcie :D :D :D

Eternias 25-03-2004 13:21

po co tyle zamieszania o 1 lev mag

w tym czasie co robiles ten temat juz bys zdobyl 12 lev mag

Sulan 10-02-2005 18:33

Moze nie zauwazyles jaki przed przerwa miales mlev :) No ale....moze jednak ktos mial na ciebie passy sprawdz na tibia.com czy padles jak nie grales. :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51.