![]() |
niezbyt dogodna sytuacja !
znalazlem sie w dosyc "niezbyt dogodnej sytuacji": otóż wszedlem sobie po trzech pudlach na dsach poniewaz byly tam dwa miezce ktore moge sprzedac, a potrzebna mi kasa i nagle jakas niezbyt mila osobka "zaje...." mi pudla X( nie wiem co mam zrobic, moze ktos doradzi ? ;(
http://republika.pl/zielokportfolio/hehe.jpg pZdR... |
po tym co napisales i zobaczylem to odpowiedz sama mi sie nasówa N...
|
moj pomysl
Wiesz co popros jakiegos kolesia z paccem przed dp by ci dal na gore z 3 puste parcele albo jakis kumpel.2.Moze masz 2 chara on ci wrzuci parcele(puste)
|
Doradze ci
Zmień server na NON-PvP albo PvP ale Azura to głupi server grałem na nim i jest tam bardzo duzo PK i red sculli :wiking: :kat:
|
noob ??
po poprostu noob i tyle ;( :D (zanim tam wbiłe¶ mogłe¶ zabrać 3 parcela ze sob±)
|
stop
przestance jjuuz go oczerniac chlopak przyznal sie do bledu wiec pomozmy mu a nie wyzywacie go od noobokow . Jezeli jestes poczatkujacy to najlepiej krzycz : PLz Help ME !I can pay. Jezeli nie wiesz jak ie krzyczy to musisz clicnac raz na taki glosniczek co jest na lewo od miejsc gdzie piszesz text na default
|
dzieki za pomoc tym ktorzy mnie zrozumieli :confused: i owsiadczam ze nie jestem n00bem tylko jak co newbie !!!
pZdR... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |