Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Nietypowe pytania dotyczące Premium Account. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40732)

Ludwik XVI 03-07-2005 22:44

Nietypowe pytania dotyczące Premium Account.

Mam do was kilka pytań dotyczących Premium Account, które nie były poruszone wcześniej (chyba).

Jeśli wykupie Premium Account na 3 miesiące i ten czas minie to:
a)Jeśli mieszkam w Ankrahmun i tam się ostatnio wylogowałem a Premium Account się skończyło to co się stanie z moją postacią?
b)Jeśli kupie sobie czar Berserk'a i PACC się skończy to czy póżniej moge go używać?
c)Jeśli posiadam guildie i PACC się skończy, a nikt inny w mojej guildi nie ma Premium Account to co się stanie z guildiom?
d)Jeśli posiadałem dom i PACC się skończy to co się stanie z wszystkim przedmiotami które się w nim znajdowały?

Marixon 03-07-2005 23:01

Czytaj

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ludwik XVI
Mam do was kilka pytań dotyczących Premium Account, które nie były poruszone wcześniej (chyba).

a)Jeśli mieszkam w Ankrahmun i tam się ostatnio wylogowałem a Premium Account się skończyło to co się stanie z moją postacią?
b)Jeśli kupie sobie czar Berserk'a i PACC się skończy to czy póżniej moge go używać?
c)Jeśli posiadam guildie i PACC się skończy, a nikt inny w mojej guildi nie ma Premium Account to co się stanie z guildiom?
d)Jeśli posiadałem dom i PACC się skończy to co się stanie z wszystkim przedmiotami które się w nim znajdowały?

a) Zostanie ona przeniesiona do Thais, a rzeczy leżace w Ank~, bądź gdzie indziej na Premium Area zostaną tam nadal.
b) Po skończeniu PACC-a nie będziesz go mógł używać, ale jak PACC-a znowu wykupisz to już czaru kupować po raz drugi nie będziesz musiał :D .
c) Żeby założyć gildię potrzeba 5 PACC-ów. Jak się komuś skończy PACC i nie będzie zastępcy to chyba się gildia rozpadnie :( .
d) Te przedmioty zostaną przeniesione do Twojego depo w mieście, w którym byłeś zalogowany.

To tyle. Gdzieś to już było opisane.

Khazar 03-07-2005 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ludwik XVI

ad. a)
Zostaniesz obywatelem Thais

ad. b)
Nie

ad. c)
nie moze byc gildii bez innych PACCow (vice liderzy?) ale gildia i tak sie rozpadnie (tu pewien do konca nie jestem)

ad. d)
Itemy przejda do depo w miescie w ktorym znajdowal sie ten dom, a sam dom zostanie wystawiony na sprzedaz.

@EDIT
@up: minimalnie szybszy :P

Marcin of shadow 03-07-2005 23:04

@Rycerz Marixon

nie mam nic do dodania

a co do pytan to one juz byly gdziesz poruszane na 100 %

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32.