![]() |
Drut i Guardy na solo ??
Ludzie mam pytanko mam 36 lvl i 49 mlvl jeślipujde na Guardy do labiryntu i przywolam monka to czy sa duże szanse że on mi nie zginie ?? pozdro :mag:
|
Zalezy ile bedzie guardow i czy ty mu bedziesz pomagal.
|
Jeden monk bez pomocy to troche za malo jak na labirynt. Nie dosc, ze monk moze latwo pasc to i osoba panujaca nad nim... Dobrym wyjsciem bylyby 2 monki + pomoc z hmm.
|
Tak jak poprzednik, 2 monki co najmniej... A jak bedzie wiecej niz 2 guardy to pomoc z hmm. 1 monk ci padnie na bank chyba ze wybijesz wpierw full respa z gfb/hmm a potem bedziesz zabijal po jednym. Oczywiscie pisze o tym spawnie wyzej (-5 pietro) bo na -6 2 monki to mus (1 spawn - 9 guardow)
|
2 monki koniecznie, pomagasz z hmm. Czy ci sie oplaci dowiesz sie po pierwszym huncie
warto zwrocic uwage na taki drobny szczegol jakim jest ilosc strzalow na 1 guarda. U mnie wyglada to tak : 0 strzalow, bije monkami - 85 expa ( wiadomo polowa idzie na summony ) 1 strzal, dobijam monkami - ponad 100 expa ( w zaleznosci jaki mocny hit ) z kazdym nastepnym strzalem zdobywam niewiele wiecej - warto sie wiec zastanowic czy strzelanie 3-4 razy w guarda ( pod warunkiem ze _bijesz_ monkami a nie tylko blokujesz ) jest oplacalne - mozna zaoszczedzic naprawde sporo run .. |
labirynt?
Gdzie znajduje sie taki labirynt ?? :D z guardami? dla pacca on jest bo strasznie duzo osob na moim servie na guardach siedzi, wogole lvl nie moge zdobywac, z gory thx
|
Uzbrój sie w max run zamiast marnowac mane na monki, one prawie nic nie dają a guardy nie są zas takie silne. Popros kolege zeby poszedl z toba pierwszy raz a potem juz sobie dasz rade solo bez problemu i bez durnych summonów, przy czym exp o wiele lepszy.
|
mam Pytanie czy na Dwarf Solidiery opłaca sie robic jakiegos sumonka sumonka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |