![]() |
Na Jakich Skilach Mozna Blokowac Vampira ???????????
SIEMA all mam dowas pytanko ja gram rycerzem i wybieram sie na blok vampira :)
Ale niewiem jakiem trzeba miec skile wiem napewno ze trzeba uhh :P mam 19 lv :p skile 60\60 :( mlv 4 :d prosze odpiszcie jak najszybciej pozdro wszystkim znajomym |
raczej niezle bedziesz obrywal, ale najwazniejsze: co sklonilo cie do umieszczenia tego tematu w tym dziale?
|
czemu umiesciles temat w tym dziale??!!
@topic raczej narazie masz za male |
sry ze niewtm dziale ale spieszylem sie wiec napiszcie na jakich skilach dobrze blokowac vampira
???????????????? prosze:P |
proszeeeeeee nieeeeeee omggggggg naaaaaaaaaaaab plzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!! ???????????????
@ topic: napewno na wiekszych niz masz. no i w sumei nie tylko o skile chodzi ale o lvl, jak dla mnie 11 za malo na efektywne blokanie vampa, bo tak to Ci sie cieplo robic bedzie za czesto |
:]
Na tym skilu juz mozesz go blokowac ale lepiej jak bys podbil lvl aby miec wiecej hp, poniewaz vampir bije słabiej niz demon skeleton, jedeyne co to wysya pozadnie zycie a life drain co do skili nic nie ma.....
|
troche za małe podwyzsz je i mozesz spokojnie isc:D
|
z takimi skilami mozesz spokojenie blokować tylko troche uchów ci zejdzie 1-3 na 1 a i eq jaki masz by sie przydało wiedzieć ;)
|
Wez garlic necklace, pomoze ci bardziej niz skille i eq.
|
vampir to nie jest wcale dobry potwor zwlaszcza jak go masz tylko blokowac ja uwazam ze moszesz sc blokowac tylko kontroluj caly zcas pasek hp
|
moj ekwipunek wyglada nastepujaco mam dark helmet p armor p legi spike sword
mam juz 20 lv nabije gdzies 25 lv i ide bloknac dzieki za odpowiedzi :) |
Ja bym ci proponował zrobic 30lvl bo i tak na takim niski lvl to mozna to w 2 dni zrobić i wtedy blokn±ć.Wtedy będziesz miał sporo hp (515) i bedziesz mógł spokojnie bloczyć bez stresów.
|
Można blokować pojedynczy spawn z ~25lvl i skillami 55/55. Na raczej hunt gdy mog± wylecieć nam 2 na raz polecam już 30+ i 70/70.
|
Zalezy ilu bedziesz mial shooterow. Najlepiej wziasc z 2 palkow to bedzie minimalna strata uh. Tylko pamietaj ze Vamp wysysa zycie.
|
to zalezy kto bedzie atakowal bo ja w towarzystwie 32 msorca zgubilem raptem 150hp, ale jak masz dobrego atakujacego to mozna by pobloczyc ale to nie ma sensu na tym lvlu bo tylko uhy tracisz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |