![]() |
Odchodzisz?! Kończysz? Wejdz! Zostaw tutaj swój Ślad...
Jak sam temat mówi.
Żeby zaoszczędzić setek tematów, piszcie tutaj co, jak i dlaczego? Odrazu zal mi wszystkich ktorzy odchodza <lol> |
Ale chodzi ci o tych co z tibi czy z forum czy moze z oby dwoch??
|
Skończyłem z Tibią ponieważ zhakowali mi 3 razy w miarę fajne levele.A Rook mnie dobija!!!!
|
ehh
Kończę bo... zostałem shakowany na 300 K, a na dodatek te 300 K ( w itemach ) nie były moje tylko qmpla, miałem je sprzedać... :(. Noi i oczywiście jakto haker, musiał moim ludkiem Pkować, i stracić levele aż do 9 -.-
|
o lol w jakims tematcie napisałem by ktos załozył temat taki bo zaduzo tematów odchodze itd itp. I jednak ktos mnie posłochał XD
|
up:
Wyszedł już nowy earth ? Topic: Skończyłem grać bo jak zobaczyłem polską paradę równości (bodajże "Patriotyczne" występy w Carlin w dzień niepodległości... ) To se odrazu zrezygnowałem . Bo jeśli mam reprezentować taki naród to ja se wole wogule nie grać -.- . EDIT: A bo ja wiem jaki to świat był ? Pewnie Polanderia ... bo wcholere było Polaczków. |
Odchodzić?
Ale skąd?! Gdzie?! Kiedy?! Po co?! Powiedz coś więcej, bo idea tematu została wciąż nienaruszona. |
Ja skonczylem grac bo Tibia to pozeracz czasu. Teraz kiedy jestem "wolny" jest o wiele lepiej. Ale na forum czasami bede sie udzielał
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |