![]() |
Kto pomoże mi z Wysp± Królów ?
No więc tak... Jak miałem 30 lvl to z kumplem postanowili¶my sobie zrobić Family Broocha (czy jak to się pisze...) no i sobie połyneli¶my na Wyspę Królów. Pochodzili¶my chwilkę wokoło aż w końcu się nam znudziło... Znależli¶my klucz w szafce i weszli¶my na górę.. I to był bł±d... -.- Wybili¶my chyba z 10 respów monków. OK, wracamy. Hi. NPC zaczyna pieprzyć żę byli¶my monki i nie chce słuchać nas.. No to lipa... Poprosili¶my kumpli i nas teleportowali... I do wczoraj mi to latało, a po co mi tam już nie potrzebuje i¶ć... Tylko że wczoraj advance na 60 lvl i kumple mi mówi± że mam i¶ć z nimi na banshee.. tylko że quest zaczyna się na tej wyspie...
Więc jak możecie to powiedzcie jak± cenę zapłacę za zabijanie tych monków albo jak kto¶ zna drogę przez ghostland to niech napisze czy tam jest ciężko, ewentualnie jak ma filmik niech wy¶le na serwa i poda linka. Byłoby miło... thx z góry |
O ile sobie przypominam, byl o tym juz temat (poszukaj : isle of the kings). Jesli chodzi o sama oplate - chyba 1k.
Lord bexter (3-07-2005 21:34) 21:34 Costello: The only way to redeem such an offense is the sacrifice of 1.000 gold pieces! Are you willing topay that sum? |
Z tego co ja wim, to chyba 10k, 1k sie placi ponizej 30lvla czy jakos tak
|
ok, już mam... nie popłynę już sobie.. kto zna drogę tam przez ghostland?? w któr± jasknine wej¶ć? Proszę o screeny/film
|
Kombinuj z dwoma magic wallami. Dalej to już QS chyba będzie.
|
OMG. Jak mozna tam wejsc -.-
NIE MA ZADNEGO DOJSCIA TAM OD GL!!!! Musisz powiedziec hi do costello, skopiowac to co mowi i zaplacic tyle co on powie -.- |
Cytuj:
jak sie nie znasz to juz nie gadaj-.- @topic nom brozyn masz racje... juz se nei poplyniesz.... a jak przes gl dojs neistety nei wiem;/ |
Już mam ^^
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28199 (czytaj o dziurze 3) that rox, ubic gsa i kilka scorpionów i mam droge... można zamkn±ć |
Jak sie dostac do podziemi na isle of the kings??????????????
(nie chce robic questa bo mam 30lvl) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |