Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Coraz silniejsze potworki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40764)

Aigani Max Wielki 04-07-2005 11:17

Coraz silniejsze potworki

Czy zdarzylo wam si kiedys ze potwur kturego zwykle rozwalaliscie na luzie :D , nagle zorbil sie mocniejszy. To znaczy ja naprzyklad
zwykle bilem nawet 3 amazonki naraz i nie zabieraly mi wiecej niz 20hp,
az tu raz spotkalem tako 1, kturo nietyle ze trafic niemoglem, to jeszcze mnie
mocno bila, w koncu jo zabilem, ale stracilem sporo hp (dokladnie ile niepamietam :( ).Jesli cos takiego i wam sie zdarzylo to moze to tu opowiedzcie.

Sorry jesli juz taki temat byl, ale to muj 1 temat.

Aha i jeszcze jedno, nie rubcie postuw w stylu: bilem dragi i mi nagle dragon lord wyskoczyl i byl silniejszy i mnie zabil, co za noob lepiej zamknoc odrazu temat :evul: !!

By Hegemmon:
Ja cię kręcę ożesz kurnasz. człowieku poczytaj słownik ortograficzny w którym opisane są podstawowe zasady pisowni.

Vanhelsen 04-07-2005 11:21

Jedyna pozostałość z RPG w tibii to losowe hity. Amazonka miała mocne rzuty na atak więc dobrze waliła, ty miałeś pecha przy bloku więc? zdarza się

Aigani Max Wielki 04-07-2005 11:24

Thx!

THX Wieszok, juz sie balem ze sie cos niewiem co stalo wtedy 8o .
No i musze przyznac ze temat troche glupi :p , no ale niewiedzialem co z tym zrobic i kogo zapytac.

danielski2 04-07-2005 11:25

Coraz silniejsze potworki.

Proponuje temu kolesiowi o nazwie Aigani Max Wielki nauczyć się pisać po polsku bez rażących błędów ortograficznych

Aigani Max Wielki 04-07-2005 11:28

Moja wina?

Moja wina ze tak dlugo gralem w tibie, gdzie musialem pisac dosc szybko i z
bledami, zeby naprzyklad wytlumaczyc umierajocemu gosciowi ze niemam zarcia :D .

evilKRIK 04-07-2005 14:20

To badajcie to!

Skill 55/55+ wooden shield i sickle. Trenie z Druidem który nie moze mnie walnąć i ze spiderem. I przez godzine jest oki, ale tak 1,5h minie spider zaczyna mi zadawać mocne hity! (10-12-nawet 15!) nie mam zbroi, i nie bije mnie więcej niż 2! Wtedy zabijam tego, siedze se 2 minuty i biere nowego :D
Co to do cholery jasnej jest??!!

Madius 04-07-2005 19:58

Człowieku hity są losowe, raz możesz dostać chmurkę, a raz nawet 15. To zależy od szczęścia. :)

Wczoraj expowiska zajęte na kontynencie, więc idę na Wild Warrior koło Femmor Hills. Leję go jeden padł zero straty hp, a drugi 2 hity mocne: 32 i 24. Raz nic nie stracisz, a raz możesz dednąć na słabym potworku.

Kumpel mi opowiadał jak na 60 poziomie niektórzy blokowali Demony. Jednego się udało więc nabrał pewności, więc brał się za drugiego i po chwili przebudzenie w świątyni.

Takie jest życie i różnie obrywasz. :)

PinGOnE 04-07-2005 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aigani Max Wielki
bledami, zeby naprzyklad wytlumaczyc umierajocemu gosciowi ze niemam zarcia :D .

a wg mnie szybkosc pisania nie ma nic do ortografii. Ja tez pisze w miare szybko i zadko przydarzaja mi sie bledy :/

a co do tematu to tak jak wyzej... ;)

Evilus 04-07-2005 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE
a wg mnie szybkosc pisania nie ma nic do ortografii. Ja tez pisze w miare szybko i zadko przydarzaja mi sie bledy :/

a co do tematu to tak jak wyzej... ;)

nie no koles o ortografi pisze i jeszcze bledy robi...

Maniack 04-07-2005 20:31

mi często zdarzało się tak... że w tombie, raz bp uh starczał na 20k exp a raz na 60k

ahcarb 04-07-2005 20:39

Albo czasem sie tak zdarza ze Cipy uleprzajo potworki, bo graczom sie za latwo gra :)

Adrianoss 05-07-2005 15:27

to jest losowe, czasem guarda zabijam bez straty hp na full atack, a czasem trace ze 300hp na balance, wiecroznei to bywa

Freaqs 05-07-2005 15:34

Cisoy są losowe.
A co do pisania to wiesz co ?
Teraz nie patrze nawet na klawiature i szybko pisze :P
W dodatku oglądam telewizje i słucham muzyki wiec nie pierdziel , że przez tibie nie umiesz pisać.
Pisać jo zamiast ją itp to żal dupe ściska !

Kuryca 05-07-2005 16:06

Wiem jedynie, że od tamtego update beholdery są o wiele silniejsze. Kiedyś je spoko rozwalałem, a teraz to nawet dwóch naraz z uhem nie mogę rozwalić :/. Tak samo GS-ki. Gdyby nie zupgradowali im biegu, to lurowane bym spoko zabijał moim palkiem. A tak to ciach ciach i dead :|.

Cover Sorcerer 05-07-2005 16:18

Orc Warrior

Mnie prawie Orc wariory nie zabily ( knightem 22 level 66/62 8o )W zamku na Ab;derdiel zabijalem ze 5 na raz orc'ow warioruw(bez utraty zycia).A kiedy poszedlem do OC am doznalem szoku.Zatakowalo mnie 2 Orc'ow (oczewiscie wariorow)Zanim sie oglondnolel juz nie mialem 180 Hp. :o Bylem zmuszony do ucieczki. ;( .Oficjalnie muwie ,ze to dla mnie bylo ''Zmutowanie Potworow''

Pacek 05-07-2005 22:37

hehe swoją drogą musisz być prawdziwym PA skoro lejesz nawe 3 !!!! amazonki!!!! naprawde gratuluje odwagi i heroicznych czynów [;, a tak na serio to wiesz z potworami nigdy nic nie wiadomo, czasem trafi sie wybitna ciota a czasem hamciuch jakich mało, ale widać to najlepiej na przykładach potworów które są nieco sliniejsze od amazonki, dajmy na to dragi, pamiętam takie (jak jeszcze chodziliśmy na hunty z kumplem) że sie trafiały takie co mój kolega 21 knigt zucał raptem 3 exury i to wystarczało a były tez takie ze poszły 4 uh zanim go ubiliśmy, wtedy gra jest bardziej urozmaicona bo co to za frajda by była jeśli każy potwor danego gatunku był taki sam [;

Kopara 06-07-2005 00:57

Mi sie zdarzylo ze rat zrobil mi combo za 50 hp! alez on ma silne czary czasami

Gandalf Blakc 07-07-2005 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aigani Max Wielki
bledami, zeby naprzyklad wytlumaczyc umierajocemu gosciowi ze niemam zarcia
To nie przez to że się pisze szybko :] to przez to ze w Tibii nie ma ś ć ó ł ę ą ż ź Gdyby była to by ludzie Polscy Tibiańczycy posługiwali sie siemi tymi zapomianymi tajemniczymi znakami. Ja sam gram w ta Uzalerzniajaca gre 2,4 roku od 11 Lutego 2003 i sie po roku oduczylem pisac w szkole tych literek :/. Juz wiele razy pisalem do CipSoftu o to aby wzieli pod uwage inne kraje gdzie niewystepuja standardowe litery takie jak w Angielskim. A jak niechca bo uwazaja ze Angielski jest uniwersalnym jezykiem i teym nalezy sie poslugiwac :D na publicznych kanalach (oprocz Defaulta) oraz panstowych :] to niech usuną te SZWABSKIE ktore sa zamiast polskich ó :] ł ą ę znaki i nieobchodzi mnie to ze tibia jest niemiecka grą :] Jak nawet strone Oficjalna maja po Angielsku Only :/

Zeperus 07-07-2005 21:30

Temat troche dziwny ale może się coś takiego zdarzać ;]

PS.Czy ty chodzi na lekcje języka polskiego, jak nie to zacznij albo wez do ręki słownik ortograficzny bo mnie załamujesz troche z tymi błędami :D

Xaerno 07-07-2005 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez evilKRIK
Skill 55/55+ wooden shield i sickle. Trenie z Druidem który nie moze mnie walnąć i ze spiderem. I przez godzine jest oki, ale tak 1,5h minie spider zaczyna mi zadawać mocne hity! (10-12-nawet 15!) nie mam zbroi, i nie bije mnie więcej niż 2! Wtedy zabijam tego, siedze se 2 minuty i biere nowego :D
Co to do cholery jasnej jest??!!

Hmm to jest coś takiego typu walka z ludźmi, którzy trenują afk. Po 1-2h bez niczego nie robienia potwory/ludzie zaczynają Cie bardzo, bardzo mocno bić. Po ruszeniu myszką/zrobieniu czegoś w Tibi nagle potwory nic nie odpierają. Jest to chyba pewnego rodzaju krucjata przeciwko trenieniu AFK.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15.