![]() |
Coraz silniejsze potworki
Czy zdarzylo wam si kiedys ze potwur kturego zwykle rozwalaliscie na luzie :D , nagle zorbil sie mocniejszy. To znaczy ja naprzyklad
zwykle bilem nawet 3 amazonki naraz i nie zabieraly mi wiecej niz 20hp, az tu raz spotkalem tako 1, kturo nietyle ze trafic niemoglem, to jeszcze mnie mocno bila, w koncu jo zabilem, ale stracilem sporo hp (dokladnie ile niepamietam :( ).Jesli cos takiego i wam sie zdarzylo to moze to tu opowiedzcie. Sorry jesli juz taki temat byl, ale to muj 1 temat. Aha i jeszcze jedno, nie rubcie postuw w stylu: bilem dragi i mi nagle dragon lord wyskoczyl i byl silniejszy i mnie zabil, co za noob lepiej zamknoc odrazu temat :evul: !! By Hegemmon: Ja cię kręcę ożesz kurnasz. człowieku poczytaj słownik ortograficzny w którym opisane są podstawowe zasady pisowni. |
Jedyna pozostałość z RPG w tibii to losowe hity. Amazonka miała mocne rzuty na atak więc dobrze waliła, ty miałeś pecha przy bloku więc? zdarza się
|
Thx!
THX Wieszok, juz sie balem ze sie cos niewiem co stalo wtedy 8o .
No i musze przyznac ze temat troche glupi :p , no ale niewiedzialem co z tym zrobic i kogo zapytac. |
Coraz silniejsze potworki.
Proponuje temu kolesiowi o nazwie Aigani Max Wielki nauczyć się pisać po polsku bez rażących błędów ortograficznych
|
Moja wina?
Moja wina ze tak dlugo gralem w tibie, gdzie musialem pisac dosc szybko i z
bledami, zeby naprzyklad wytlumaczyc umierajocemu gosciowi ze niemam zarcia :D . |
To badajcie to!
Skill 55/55+ wooden shield i sickle. Trenie z Druidem który nie moze mnie walnąć i ze spiderem. I przez godzine jest oki, ale tak 1,5h minie spider zaczyna mi zadawać mocne hity! (10-12-nawet 15!) nie mam zbroi, i nie bije mnie więcej niż 2! Wtedy zabijam tego, siedze se 2 minuty i biere nowego :D
Co to do cholery jasnej jest??!! |
Człowieku hity są losowe, raz możesz dostać chmurkę, a raz nawet 15. To zależy od szczęścia. :)
Wczoraj expowiska zajęte na kontynencie, więc idę na Wild Warrior koło Femmor Hills. Leję go jeden padł zero straty hp, a drugi 2 hity mocne: 32 i 24. Raz nic nie stracisz, a raz możesz dednąć na słabym potworku. Kumpel mi opowiadał jak na 60 poziomie niektórzy blokowali Demony. Jednego się udało więc nabrał pewności, więc brał się za drugiego i po chwili przebudzenie w świątyni. Takie jest życie i różnie obrywasz. :) |
Cytuj:
a co do tematu to tak jak wyzej... ;) |
Cytuj:
|
mi często zdarzało się tak... że w tombie, raz bp uh starczał na 20k exp a raz na 60k
|
Albo czasem sie tak zdarza ze Cipy uleprzajo potworki, bo graczom sie za latwo gra :)
|
to jest losowe, czasem guarda zabijam bez straty hp na full atack, a czasem trace ze 300hp na balance, wiecroznei to bywa
|
Cisoy są losowe.
A co do pisania to wiesz co ? Teraz nie patrze nawet na klawiature i szybko pisze :P W dodatku oglądam telewizje i słucham muzyki wiec nie pierdziel , że przez tibie nie umiesz pisać. Pisać jo zamiast ją itp to żal dupe ściska ! |
Wiem jedynie, że od tamtego update beholdery są o wiele silniejsze. Kiedyś je spoko rozwalałem, a teraz to nawet dwóch naraz z uhem nie mogę rozwalić :/. Tak samo GS-ki. Gdyby nie zupgradowali im biegu, to lurowane bym spoko zabijał moim palkiem. A tak to ciach ciach i dead :|.
|
Orc Warrior
Mnie prawie Orc wariory nie zabily ( knightem 22 level 66/62 8o )W zamku na Ab;derdiel zabijalem ze 5 na raz orc'ow warioruw(bez utraty zycia).A kiedy poszedlem do OC am doznalem szoku.Zatakowalo mnie 2 Orc'ow (oczewiscie wariorow)Zanim sie oglondnolel juz nie mialem 180 Hp. :o Bylem zmuszony do ucieczki. ;( .Oficjalnie muwie ,ze to dla mnie bylo ''Zmutowanie Potworow''
|
hehe swoją drogą musisz być prawdziwym PA skoro lejesz nawe 3 !!!! amazonki!!!! naprawde gratuluje odwagi i heroicznych czynów [;, a tak na serio to wiesz z potworami nigdy nic nie wiadomo, czasem trafi sie wybitna ciota a czasem hamciuch jakich mało, ale widać to najlepiej na przykładach potworów które są nieco sliniejsze od amazonki, dajmy na to dragi, pamiętam takie (jak jeszcze chodziliśmy na hunty z kumplem) że sie trafiały takie co mój kolega 21 knigt zucał raptem 3 exury i to wystarczało a były tez takie ze poszły 4 uh zanim go ubiliśmy, wtedy gra jest bardziej urozmaicona bo co to za frajda by była jeśli każy potwor danego gatunku był taki sam [;
|
Mi sie zdarzylo ze rat zrobil mi combo za 50 hp! alez on ma silne czary czasami
|
Cytuj:
|
Temat troche dziwny ale może się coś takiego zdarzać ;]
PS.Czy ty chodzi na lekcje języka polskiego, jak nie to zacznij albo wez do ręki słownik ortograficzny bo mnie załamujesz troche z tymi błędami :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |