![]() |
Kazordoon Prisoner
Ehm..powiedzcie jak wiecie skąd wziąć klucz do więzienia z kazz..jeśli QS..to powiedzcie czy to quest.czy sie kupuje czy jakoś inaczej.
|
kluczy tych sie nie kupuje lecz trzeba je znaleźć nie są one trudne do znalezienia więc jak dobrze poszukasz to zanjdziesz :D
|
Po pierwsze byl juz taki temat, wiec jesli laska to poszukaj.
Po drugie to QS wiec odpowiedzi nie otrzymasz. Po trzecie close plx... Edit: Jak jestes low lvl to nawet tam nie podchodz :P |
lol
low level to jestes ty! ja mam 77level oblecialem cale kazzo jakos klucza nie znalazlem...i nie kozakuj tak "close plix"bo to ze noob jestes i kiedys juz gdzies wyczytales to nie znaczy ze musisz innych pogardzac i pokazywac swoja wyzszoszc, której jednak nie masz!!
|
Ja znalazłem
Ja go znalazłem w sklepie u Nolina i tego drugiego, lezał se na ziemi XD ktoś wywalił a ja miałem farta.
|
Cytuj:
Ps. Zamknijcie temat |
taki temat juz byl dosc dawno i akurat to ja tu zrobilem QS mowiąc gdzie jest klucz po czym dostalem ostrzeżenie poziomu 1:P
a tu ten cytat z ostrzeżenia: Oryginalnie napisane przez Dr. Omader Zostrałeś ostrzeżony za: tą wiadomość. Twój poziom ostrzeżenia teraz to: 1. Powód ostrzeżenia : Udzielanie informacji o znalezieniu klucza.. Jeśli masz jakieś wątpliwości, odpowiedz na tą wiadomość. Dr. Omader |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |