![]() |
Jak Vorith zarobił 1mln kasy w 1h
Troche nudnawy film prosze o oglądanie go na największej szybkości:)
Jakby ktoś pytał loot ten robiłem 2 miesiące. I duże thx dla Averusa i Sorrowa oska za pomoc:) http://rapidshare.de/files/2798411/V..._cash.rec.html |
Nieno filmik piękny w niecałom godzine zarobic tyle kasy :P
|
Powiem jedno OMG co ty z ta kasą zrobisz zdradz nam:)) gratulacje
|
Ahh te hlvle kto je zrozumie?
A tak na poważnie GOOD LOOT!!! Uhm jeszcze jedno..... FREE ITAMS PLX |
hehe nie no rispect XD gz kasy XD
|
Wszystko ekstra fajnie :D
A tak wogole co daje ta magiczna wedka :>> ;) |
gratz kasy i wielkiej magicznej wendki jak liczyłem to jak byś miał kupić 1 bp bolcow po 5 k to by ci starczyło na 204 bp czyli 408000 boltów ciekawe kiedy bys to wystrzelał a i gratz skili :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Od kiedy godzina ma 70+ minut?
|
Cytuj:
btw. loot był by wiekszy ale czesc byla sprzedawana na bieżąco na zakup boltów runów itp. |
hehe gratz dla tego pana :P
ze tez nie miales co robic ;] |
Jak kozak :] ja bym tyle nigdy nie uzbieral...
Cya on serv :] |
1 Mln omfg xD
Gratz ;) |
Gratz :D:D:D
Dpft rulez:D nice loot i tyle kasy omg:D Arcania rulez:P btw: widze ze mieszkasz niedaleko odemnie:D |
To sprzedawanie a nie zarabianie >.<
Równie mogłem nakręcić jak sprzedawałem swoje scalki ...~160 bp Btw Nie wiem jak mogłeś tyle tego uzbierać :D Ja jak bym miał 3 dragon hammery to bym nie wytrzymał :evul: sprzedałbym je odrazu ;) |
Wielkie LOL
ale koles! 1 mln gp w godzine(70 min.)
ja tam dragon hammerem wale moim drutem uhmakerem a ten sobie sprzedaje cale backpacki!!! mogles mowic tez gram na arcani mogles mi dac za FREE a nie sprzedawac :p PS. FREE ITANS PLX |
OMG, LOL.... Tyle kasy!!! Że też chciało Ci się zbierać tyle stuffu!!!! Powiedz jak długo go zbierałeś???? :D
|
Dużo zarobił ale ciekawe ile czasu zbierał te pierdoły. ;)
|
nono gz nawet zabawiłem sie i policzyłem każdy przedmiot który sprzedawałeś i ile ich było :P
138 dragon hammer 13 serpent sword 2 warior helmet 4 strange helmet 168 scimitars 3 dark helmet 88 dragon shield (tyle pisałeś że ich masz) 25 bp (500sztuk) broad sword (tutaj też jak sie nie myle to tyle tego było :P) 353 plate legs PS: Nie piszcie ile to zbierał bo wyraźnie jest napisane że zbierał 2 miechy |
Vorith jak cos to jak bys chcial to ja chetnie odsprzedam taka moja magiczna wedke :D
ontop gz a ta wedka wymiata :lol: |
A mówi się, że dragi są nieopłacalne :P No całkiem ładna sumka, ale mogliscie wszystko przytargać na raz :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |