Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Danubia .. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40874)

Draconis Dragontooth 05-07-2005 02:04

Danubia War

Witam .. jest to filmik z wojny na danubii , trwa 18 min , w sumie fajny cam , warto obejżeć :P

http://rapidshare.de/files/2808973/Fight.rec.html

Ultux on Danubia 05-07-2005 08:38

No No... :]
Fajny film tylko szkoda, że taki krótki
( jak będziesz miał wiecej to wklej )

Sirvandemon 05-07-2005 15:42

ja pierwsze co lookalem to czy jestem na VIP liscie :D naszczescie mnie nie bylo.. :D

johnnny_b 06-07-2005 00:45

no filmik spoko tylko czemu na tym filmie ofiarami byli ziomy z mojego miasta :( chodzi o Karwe i Darken sky. Koles jakos dupy ppenial bo jakos ostroznie chodzil zamiast gonic :P

Sir Duet 06-07-2005 18:10

ZA***isty filmik....

zoom 07-07-2005 01:49

ehehe behelian szaleniec, tu jescze byl w mojej guild hehe ale wojna mu sie spodobala i poszedl do paladinki ;)

Towarzysz Chmielu 08-07-2005 11:53

Ehhh ta Danubia... Jak byli Szwedzi to przynajmniej ich grzali... :evul: Jak juz ich wybili ostro to na siebie sie grzac zaczynaja... :( Nie maja co robic :|
Ale filmik najs ;)

Draconis Dragontooth 08-07-2005 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Towarzysz Chmielu
Ehhh ta Danubia... Jak byli Szwedzi to przynajmniej ich grzali... :evul: Jak juz ich wybili ostro to na siebie sie grzac zaczynaja... :( Nie maja co robic :|
Ale filmik najs ;)

co ???????? polacy grzali szwedów ?!?! ahhaha ;D:D no co ty , pamiętam jak gralem na danubii wystarczyło jak walkor podbił pod depo z povi to całe bad boyss siedzieli w depo i bali się wyjść .. tak to było ;)

Towarzysz Chmielu 08-07-2005 15:23

Moze i kiedys tak bylo... Ale teraz ostatecznie wygralo BB... :) Aha i kiedy grales na danubii??? Bo jeszcze we wrzesniu 2004r. to BB przegrywalo :P

Draconis Dragontooth 08-07-2005 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Towarzysz Chmielu
Moze i kiedys tak bylo... Ale teraz ostatecznie wygralo BB... :) Aha i kiedy grales na danubii??? Bo jeszcze we wrzesniu 2004r. to BB przegrywalo :P

Ej bad boyss tylko dlatego wygrali bo Mythos odeszło z danubii,ponieważ wiele osób z tej gildii zostało zbanowanych za np.mass pk , lub może stracili chęć do gry , zapewniam cię ze jeżeli mythos dalej by grali to polacy nie mieli by szans ..

corny2006 08-07-2005 16:50

Danubia jest dobrym serverem ale rubera jest lebszym nie chce tu nikogo obrażać jak coś będziecie mieć do mnie to piszcie na [email protected]
Właśnie szukam kolegi.....a możę coś więcej

nick:Laduwus
level:15
server:Rubera
Jak coś to piszcie ok??? Tibia to pany B)

Bia!y 08-07-2005 21:51

Taaa.. Najs movie.. Osobiście lubie Beheliana, gdy był jeszcze w Authoriters pomógł mi, Karwa myślałem, że jest inny, widać do jakiś dzieciak z kompleksami, rasista, i kij wiesz co tam jeszcze. :)

~Kałach~ 12-07-2005 15:37

Karwa to noob nie am co ukrywać ale dixtra zupełnie zchszanił z tym ue on chyba tylko umie expić bo an taktykach wojen się zupełnie nie zna xD behalianowi coś odbiło non stop ze szwedami trzymał grabę a teraz wykręca kota ogonem i jeszcze ten aimbot nexagona ;p;p

Draconis Dragontooth 12-07-2005 15:44

Jakby ktoś nie wiedział zdanie ~Kałacha~ " aimbot nexagona " to była ironia , nexagon ma najgorsze pvp w tibii , moim skromnym zdaniem ..

Xaironn 12-07-2005 17:13

:p

polacy sa o duzo razy lepis od szfeduw.. jak przegrali wojne z mythos to tylko da\latego bo ( Rm II,Fingerout,zostali zbanowani) + Delated 4 Hight Lv ( Hezip, Zemonofia FLominger <---- nie umiem tego pisac) i Ex Cavator). Gdy by Polacy mieli pełny squad to szfeduw nie bylo by na servie w 4 secundy. Po odbanowaniu fingera i rm II polacy wzieli sie za fragowanie. Na 1 odstrzal poszedl Casparii z Damie i romi, potem to juz tylko dominacja BB.

The End

Draconis Dragontooth 12-07-2005 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaironn
polacy sa o duzo razy lepis od szfeduw.. jak przegrali wojne z mythos to tylko da\latego bo ( Rm II,Fingerout,zostali zbanowani) + Delated 4 Hight Lv ( Hezip, Zemonofia FLominger <---- nie umiem tego pisac) i Ex Cavator). Gdy by Polacy mieli pełny squad to szfeduw nie bylo by na servie w 4 secundy. Po odbanowaniu fingera i rm II polacy wzieli sie za fragowanie. Na 1 odstrzal poszedl Casparii z Damie i romi, potem to juz tylko dominacja BB.

The End

Po pierwsze , idź się poucz , gramatyka wzywa , po drugie : człowieku ty nie wiesz co mówisz , szwedzi na danubi : walkor ,povi itd. to masakratorzy , wymiatają poprostu , ile razy podczas wojny xoxepin albo paladinka byli w opałach , niekiedy padali przez naroniego etc. ?? wiele było takich przypadków , szwedzi ostatecznie dali sobie spokój z polakami (noobami) i poszli grac w World of warcraft , jak narazie mi wiadomo jedyną osobą z mythos która gra jeszcze w tibie jest Valise ( on akurat z wielkiej brytani jest) gra na Elysii ma najwyższy lvl , Keto sie nazywa , więc nie pierdziel farmazonów ze polacy by rozwalili szwedów , bo bierze mnie na ostry napad zadyszki spowodowanej śmiechem ..

Xaironn 12-07-2005 20:36

Omg

omg poszli grac w WoWa powniewasz juz nie mieli szanas na danubi -.-

Aha jeszcze jedno .. nexagon ma najlepsze pvp na danubi ale w calej tibi to bez pszesady.. zobacz se filmik pewnego szweda z arcani ( 34 master) pokonal 1 vs 1 87 mastera

zoom 12-07-2005 21:40

@up
tam wyzej napisali ze nexagon ma najgorsze pvp a nie najlepsze. Ja sie nie wypowiadam bo nie wiem.

Aeglos Tribunal 12-07-2005 22:59

Cytuj:

Aha jeszcze jedno .. nexagon ma najlepsze pvp na danubi ale w calej tibi to bez pszesady.. zobacz se filmik pewnego szweda z arcani ( 34 master) pokonal 1 vs 1 87 mastera

i tu Cię popieram a zresztą sam widziałem na OTSach co Nex~ robi z innymi był sam i pojechał 5 innych więc wiesz a co do tego o Mythos przestali grać bo po co toczyć głupią wojnę ?? Walkor gra w WoW'a ostatnio byli trochę aktywni bo ganiali z Belthem jakiegoś kolesia po Edron .... standard

Pozdro~
Hail Danubia
Hail Tribunals
Hail Regulators
Hail Bombel !! (ME)

Draconis Dragontooth 13-07-2005 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aeglos Tribunal
i tu Cię popieram a zresztą sam widziałem na OTSach co Nex~ robi z innymi był sam i pojechał 5 innych więc wiesz a co do tego o Mythos przestali grać bo po co toczyć głupią wojnę ?? Walkor gra w WoW'a ostatnio byli trochę aktywni bo ganiali z Belthem jakiegoś kolesia po Edron .... standard

Pozdro~
Hail Danubia
Hail Tribunals
Hail Regulators
Hail Bombel !! (ME)

Heh na otsie jak się postarasz to mozesz się uhać w biegu .. nexagon ma do dupy pvp , lukaj sobie na filmik wojny co paladinka kręcił , nex~ gonił aartusa w prostej lini trafić z sd nie mógł , heh wracają do odejścią szwedów z danubi , nie mogli sobie poradzić ?? to dlaczego gdy walkor z povi podbijał pod depo w ab , paladinka , xox~ itd. siedzieli w nim nawet nie wychodząc ?? bo sie bali !!,wiadomo ze będziesz za swoimi kolegami , ale to mnie nie rusza , a walkor i belth wrócili na danubie zeby wykonać quest z helmet of the ancients ..

Cytuj:

Powiem jedno : hahahahahhahahahahahahahahahhahah omg newbie ..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:36.