![]() |
Tibia: Reaktywacja
Krótkie zakończenie fake-story pt: PLan Zniszczenia Tibii.
Short Fake Story by: Wieszok "Tibia: Reaktywacja" CZYTAC OPISCY A NIE SAME RYSUNKI! ;) Gdy Cor Marduk i Ciabas zniszczyli niechybnie najważniejszy server Tibiijski wszystkich wykikowało. Przez pare dni CipSoft Team (Steve, Stephan i Guido) nie wiedzieli co się dzieje. W pewnej chwili tibia zaczeła się automatycznie przeładowywać. http://img98.imageshack.us/img98/378...dtibia36kc.jpg Gdy przeładowywanie Tibii dobiegło końca, pierwszy zalogował się Steve, lecz spotkała go wielka niespodzianka: http://img204.imageshack.us/img204/8...dtibia37bx.jpg Z wielkim smutkiem CipSoft musiał odwołać nadchodzący Jungle Update by zacząc updat'ować Tibię od początku. Oznaczało to, że za rok będzie dopiero update do wersji 1.1 a nie 7.5 |
Troszeczke zakrutkie :( ale może być
|
Eee... może lepiej by było napisać TIBIA RELOADING, a nie TIBIA RELOADIG. Ogólnie słaba kontynuacja tego dobrego fake'a. Czyli twój fake w porównianiu do Plan Zniszczenia Tibii to cienizna i jeszcze ta ogromna ilość obrazków u ciebie. -.-
|
Cytuj:
2) Wyraźnie w tytule pisze "Short" i wcześniej "Krótkie" czyli to ma być krótka historyjka... P.S: Poprawione... A tak przy okazji, to ja zawsze robie krótkie fejki ;) taka moja natura :P |
Dobra z tym reloadem to był błąd, fake krótki niech będzie, ale mogłeś przynajmniej co lepszego zrobić, a nie wstawić obrazek z liczbami i napisem. (nie mówiąc o tym drugim obrazku z starej wersjii tibii)
|
Cytuj:
Tak w ogóle to co dla ciebie jest do bani innym może się podobać, rzecz gustu. |
heeh dzieki ze dokonczyles moja storyjke :P ale to raczej powinny byc GMy, a nie cipsoft, bo cipsfot zostal wyniszczony, cala 16 jesli sie nie myle B)
|
Hehe Next Matrix ??
To by bylo zeby tibia sie zaczela cofac do wersji z 98 roku xD... |
Wiem, że to kwestia gustu, ale ja tylko wyrażam moje zdanie. ;)
|
Dobry pomysl ale troche za krotkie wiem ze mialo byc krotkie ale moglo by byc dluzsze. (niezle zdanie mi wyszlo)
|
abheuebuebhaeuhbeubaeuhbaeuhabeuebueabau
a gdzie cor marduk i ciabas aubeueubhebeauebuabuahbeubeauhebua i gdize neo xD i trinity :D |
Dla mnie bąba!
|
tak wyglądała pierwsza tibia?
|
Cytuj:
|
Duzo w tym fake'i nie ma . 2 to screen ze zmienionym spr !
|
Cytuj:
niepodmieniałem spritów -.-'' Why takie podejrzenia? |
@up
bo na internecie widzialem taki spr ;] jak nie podmieniales to gratz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |