![]() |
rangi na forum
ile trzeba post'ów napisac(nie żebym nabijał) zeby
dostac te rangi ile np. na 1 poison arrow albo na 2 itd. i czy przez to mozna dostac jakas funkcje na stronie? |
Te rangi nic nie dają :D A po ich opisy i ilości postów looknij na FAQ.
|
Te rangi nic nie dają są jednak powodem wielu niesnasek(jak ilośc postów).N00by nabijają posty bo kręci ich jak mają więcej strzałek.Inni użytkownicy mają z kolei fobię na punkcie "nabijania postów" kierowani zazdrością o ich ilość.Takie są realia tego forum.Powinno się zlikwidować licznik postów,tak samo jak rangi i byłby spokój :rolleyes:
|
Cytuj:
Na tym forum nie ma pisania głupot i każdy post nie na temat jest usuwany więc ci co maja dużo postów i nie maja upomnień ( nie zawsze) cięzko na nie zapracowali. Co do reszty : FAQ |
Usunięcie rang i licznika nic nie pomoże, bo tu trzeba by usunąć n00by. Upomnienia są i jak nabijasz posty, to wszyscy o tym wiedzą. Ja jestem (oprócz modków) użytkownikiem z największą ilością postów bez upomnienia. I jakoś nie uważam się za lepszego od nikogo innego "bo mam szczały".
|
KLIKNIJ TU!
Najpierw się powinno własnie tam zaglądać a dopiero potem zakładać temat :] P.S. Dziwne ze ten temat jeszcze nie jest zamknięty a ty nie masz upomnienia :/ Ja właśnie za takie coś dostałem !! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |