![]() |
BARDZO ważne pytanie !!
Cytuje tlumaczenie :
Czerwone czaszki Postacie, które zabiły kilka nieoznaczonych postaci w jakimś czasie zostaną oznaczone czerwoną czaszką i będą musiały przestrzegać poważnych sankcji w ich Player Killingu. Zdarza się to, kiedy postać zabija: - trzy lub więcej nieoznaczone postacie w jednym dniu (w realne 24 godziny), - pięć lub więcej nieoznaczonych postaci w jednym tygodniu (realne 7 dni) lub - dzisięć lub więcej nieoznaczonych postaci w jednym miesiącu (za okres miesiaca uznawane jest realne 30 dni) ------------- W związku z tym mam pytanie - jak liczony jest ten miesiąc ?? Przyklad: 1 lipiec - zabilem 2 osoby 3 lipiec- zabilem 2 osoby 15 lipiec-zabilem 2 osoby W sumie mam 6 Pków. Więc jak będzie liczony ten miesiac? (dzisięć lub więcej nieoznaczonych postaci w jednym miesiącu) To nastepne osoby kiedy będę mógl zabijac- 1 sierpien czy dopiero 15 sierpnia ??? Kiedy skończy się liczony miesiac - od pierwszego Pk'a ?? Czy może od ostatniego Pk'a?? Wytlumaczcie mi plz :( |
Edit:
Ahh, to sorry nie zrozumiałem pytania ;) |
Po pierwsze w tym przypadku nie dostałbym czerwonej czaszki :)
Bo mam na koncie 6 Pk'ów a można w miesiącu 9 mieć. Ale chodzi mi kiedy bedzie dalej liczony nowy miesiąc.... |
Każde nieuzasanione zabójstwo jest usówane z listy osobno po 30 dniach, czli unjusty popełnione 1 lipca znikna 1 sierpnia, lub dzień wcześniej zależy ile ma dni miesiąc, te które "wpadły" Ci 3 lipca znikną 3 sierpnia (lub dzień wcześniej). Niektórzy myśla, że czerwona czaszka jest na miesiąc z tego co wiem znika ona wtedy gdy zostanie usónięty pierwszy z unjust pk. Np jeżeli zabiłeś 5 osób w tygodniu i wyskoczył Ci red skull zniknie po 30 dniach od pierwszego z tych unjustów, sytuacja sie zmienia wtedy gdy zabijesz kolejną osobę w czasie kiedy masz truskawe. Wtedy przesówa się o następną osobę.
Zależnie jaki limit przekroczymy odlicza się 3, 5 albo 9 osób od najwcześniej popełnionego. |
Odpowiedz na wiekszosc pytan z tego dzialu >>>>>>>> http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf <<<<<<<<<<
|
Czyli w moim przypadku-kiedy bym mógł ponownie Pk'ować ??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |