![]() |
Maj Lajf (Comix).
Już dawno chciałem to zrobić, czyli komix o tibii :> . Oto i on, będę tu zamieszczał nabierząco... ten zajoł mi z 1h :/ (a wygląda na mniej...)... no cóż, przynajmniej raz na 2 dni powinno być :> .
http://img279.imageshack.us/img279/642/image10jb.png Krótki ale cóż...zaczne zaraz robić nastepny :> . |
Całkiem ciekawy, mysle ze bedzie tyle odcinkow az do 100 lvl i nawet wiecej, mozesz tez zrobic jakies questy...
|
Nie podoba mi się >.<
|
Jak zawsze widać, że włożyłeś w to sporo pracy. Ładnie wyszły ci sceny w podziemiu (efekt światła i pochodnie). Jeśli zaź chodzi o pomysł to powiem tyle: nieco oklepany, ale jak zawsze śmieszny. Proponuję poprawić cieniowanie postaci, oraz nieco urozmaicić otoczenie.
Życzę dalszej, owocnej pracy i czekam na cd. :) |
cieniowania postaci tam nima :> ale planuje takie małe zrobić (2 odcienie).
|
ladne, ladne podoba mi sie ten efekt jak mu reka odpadla :P rob dalej plx ! :D
|
Jak na Avagera to komiks spoko :)
Fajny,fajny tylko szkoda,że co 2 dni. |
Nie wiem... każdy pewnie mówi, że fajny bo to Avager, który jest znany... B)
Osobiście nie podoba mi się, gdyż przypomina setki fake;'ów z tego forum... oczywiście nie mam nic do ciebie Avager ;) |
Tak jak Mentos…, co mogę powiedzieć… będę szczery… brzydkie… i nie to, że ty jesteś w Artist a ja nie tylko, dlatego, że mi się nie podoba. Jak chcesz rób więcej. To jest moje zdanie i mam nadzieje, że cię nie uraziłem.
|
Hahahahahahaha dobreeee zrob jeszcze
|
bardzo fajne rób dalej . Scenka z ręka jest wypasiona
|
Nieco oklepane, wiem skąd to wziąłeś. :> Ale lekkiego banana na twarzy na chwilę dostałem i jest dobrze...
|
buahahaha fajne chyba jest teraz moda na takiego typu obrazki XD
|
Niezłe to zdjęcie z tym dedem od rata :D. Nawet fajny komiks, ale szkoda, że krótki. Zrób coś dłuższego. More plz :P!
|
nie no gratz . leprze odemnie :P .
@Kuna jak ci sie nie podoba to już lepiej nie komentuj... bo ci sie nic chyba nie pdoba na tym forum. |
up & ooftop:
A co tobie się nie podoba, że gościu ma inne zdanie.? Mnie też zbytnio nie przypadł do gustu, bo , jak wspominał Shan, 'oklepane' i wiele razy to już widziałem... |
Gościa zżera ambicja ;).
|
@Mentos
No ale wiecej sie natrudzic jest nad takim fake niz powklejac pod grafike... i mieć pół roboty mniej . bo mape i wszystko masz z Tibi lub otsa . To jest jego sprawa jakim stylem zrobi fake ,lepiej jest troche pod innym stylem fake zrobić niż co chwile ten sam styl widzieć . |
up:
Po prostu mi się nie podoba i tyle... a ty robisz z tego aferę... |
@up
ty zaczełes... lepiej nieraz jest nie napisac tego posta z krytyką niż i bedzie cisza niż se nabijać posty przez takie coś i kłucic sie o jedno i to samo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |