![]() |
Furora Thread!
Jak wyżej, ssy z nowego świata - Furory
Start : http://i9.photobucket.com/albums/a88...rek/SS0001.jpg Próba zdobycia eq: http://i9.photobucket.com/albums/a88...rek/SS0003.jpg |
heheh xD myslalem ze sie zalapie na 1 screenie :D
|
loool za***iste ! :P
atak klonow :D Ale tekxt rzadzi : Co to ****a komuna? xD XD XD |
hehe...
Fajny pomysł z tym miałeś... Kto jest teraz najlepszy na furorze^^? |
omg i tak juz masz dobrze ze grasz :P bo ja gdzies w kolejce utknołem i czekam i czekam i na 40+ mijscu dopiero -.-'
napiszcie mi PW i gildie robimy ;] |
huhu :P 2 ss'y a ciesza ... "co to ***** komuna ?!" xD
|
jeszcze takiej kolejki po rapiera niewidzialem :D ogólnie spox :)
Pozdro dla całej Danery :] (i niech ktoś zrobi temat ze screenami z tego świata :D ) |
Co to ****a komuna RuLEzZz! :D
|
2 nice ssy ;) ale to wszystko? More plz
|
Cytuj:
|
Kurde ja dopiero pojutrze na furorze pogram :( czekam na PAcza nowego ;/
Najs SS |
Hehehe ale korek LOL.... A co to?? Nizahe zaczął grać na Furorze czy tylko dla jaj wbił? ;)
|
Kolejki niezle, ciekawe czy takie etz sa po copper shileda i legion helmeta :p
|
Ten temat jest zalosny... Nie wiem, moze tworca odczul jakas nadnaturalna potrzebe pokazania temu forum swojego nicka.. Bo co kogo obchodzi poczatek servera i screen z kolejka po rapiera ? ludzie nie badzcie zalosni... to, ze jest ktos tworca tematu nie czyni go lepszym czy cos w tym guscie (mysle ze koles sie lepiej poczul skoro to on zrobil temat)
|
podoba mi sie ss numer 1. oto widzimy bande indywidualistów, cos jak bandy dresiarzy ale nie do konca
|
Eh miał być threard a narazie sątylko 2 ss....
|
Cytuj:
@topic Heh,na razie tylko dwa SS'y ale mam nadzieje że temat się rozkręci :D |
Re: up
Eee no dobra spoko nie mozna sie spodziewac wiecej. Masz racje. Wiec po co taki temat ? Jestem gleboko przekonany ze autor chcial byc tym autorem. Nic pozatym... n/c |
hauha
tez zaczynam tu grac Moj name to Rozqrwiator Palami jeszcze sie nie lognelem ale jak sie logne to wstawie jakies ssy cos :P
|
Cytuj:
Popieram w 100 % a nawet w 200 % ... jedwabne sski :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:31. |