![]() |
Najprzydatniejszy Czar
Chciał bym dowiedzieć się z jkich czarów najczęściej kożystają różne profesje?
|
No to tak
Druidzi: Uh'y.HMM,SummonCreature (daelj nie wiem bo nim nie jestem) Palladyn: conjure arrow,Greater Healing,conjure Bolt,Hmm(ja robie mase BP z nimi)no i Antidote Knight: Malo ma czarow ale uzywa Light healing i antidote. Z pacem Berserk |
knighty - exura
druidzi - uh rune palki - exura vita i tworzenie strzal sorki - do 25mlvlu adori gran a potem to glownie sd i summon creature [i czasami exura vita] |
Yogi,yogi...
Palkowi najbardziej sie przydaje exevo con mort- robienie boltow przeciez
U$3r |
po pierwsze: nigdy nie gralem palkiem
po drugie: ten czar jest tylko dla PACC a nie wszystcy takowe konto posiadaja i dlatego o strzalach napisalem |
Ok... sprostowanie...
Master sorcere ma: UE
Elder druid: Nie wiem:P Royal pally: Robienie beltow Elite knight..: utani hur:D |
ja jestem master socrerer to najczesciej uzywam HMM potem SD potem UH potem EBomby(tylko jak narazie na GSy)
|
Oprócz robienia run to...
exura gran exana pox utamo vita exura vita Summon Creature to tylko na huntach :D Z run najczęściej korzystam: HMM GFB Jestem sorcem, btw :D |
Dla sorca: HMM, UH, SD, F-Bomb, GFB, Summon (zerk, ds or f-element (najrzadziej)), Exana Pox
Knight: Exura, Exana Pox, HMM, FF Druid: UH, F-Bomb, GFB, Exana Pox Pal: Utana Vid, Exura Vita, Exevo Con, Exana Pox (dla pacc to teoretycznie bolty zamiast arrow'ów), HMM, F-Bomb, GFB... Ależ oczywiście wymieniłem tutaj czary wszystkie, najczęściej używane. Dodam tylko tyle, że np. Knight nie umie robić hmm i się zaopatrza u innych profesji w to. |
Gdy robie summona to jaki stwór sie przywoła to od czegoś zależy?
|
Canibal - na gs z eb?! o ile mi wiadomo od 24 jestes szybszy od gs'a.... (chyba ze masz bohy)
UE RULEZ !!!! ----------------------- FiNgErOuT (40 master sorc - danubia) |
przywolasz potwora jakiego chcesz np. zerka,ds,ghoul musisz sprawdzic ile many potrzeba n aprzywolanie poszczegulnych stworkuw
|
Moim zdaniem knight chyba wogle nie uzywa czarow bo nie ma dobrych pall strzaly bolty i hmmy
czarownik mag summon creature sd hmm no i pare innych druid najkszybciej moze zarabiac uh summon hmm fire ball zauroczenie gfb itd itp |
Jak jestes magiem to nie wyprzedzisz gsa na 24 lvl bo magowi sa powolni jedynei pallek moze go wyprzedzac od 24 lvl bo jest przystosowany do spiepszania ...
|
absolutnie najlepszy czar Exevo pan (tworzenie jedzenia) po prostu nie zastampiony
|
No tak SD,HMM,UH...A magic Shield się nie przydaje? Ja na dzisiejszym Huncie go użyłem i jestem zadowolony:)
|
No to tak
Druidzi: Uh'y.HMM,SummonCreature (daelj nie wiem bo nim nie jestem) Palladyn: conjure arrow,Greater Healing,conjure Bolt,Hmm(ja robie mase BP z nimi)no i Antidote Knight: Malo ma czarow ale uzywa Light healing i antidote. Z pacem Berserk |
To już nikt nie korzysta z magicznej liny??:P
|
Krotko i na temat - UH.
|
Hmm sorcem najczesciej uzywalem
exura vita utamo vita (jak brakowalo e-ringow a to rzadko) adori vita vis exevo gran mas vis (w krytycznych sytlacjach) utani gran hur utevo res "demon skeleton exevo mort hur utana vid Knightem tylko utevo lux na trainach exure i czasem exori jak sie chce popisac ;p Palkiem Vita exana pox i exevo con mort Druidem Utamo Vita i Exura sio |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |