![]() |
Bajki z dzieciństwa :)
Chciałem abyście w tym temacie napisali mi o swoich ulubionych bajkach z dzieciństwa (lol)...albo te które teraz oglądacie.
Mi najbardziej utkwiły dwie. Pierwsza z nich to "Captain Tsubasa". Ta bajka po prostu wymiatała. Te akcje mm palce lizać. Przez pół odcinka biegli po boisku, które wyłaniało się zza horyzontu...szkoda ze juz jej nie ma w TV ;) Druga z nich to Dragon Ball... ale o niej jakiś temat juz widziałem. |
Czerwony Kapturek.
|
Wilk i Zajec... dodzisiaj mnie smieszy:)
|
Bolek i Lolek rox. Oni byli najśmieszniejsi :] .
|
Hmmm...standard. Willk i zajac + smerfy. Dragon ball tez niczego sobie :)
|
smerfy + dragon ball + ostatnio gumisie
dragon ball to chyba każdy odcinek z 3 razy oglądałem :p |
Dragon Ball , prawie wszystkie na Cartoon Network (po Angielsku) przez co znam teraz dobrze Angielski :P
|
Sporo tego było ;)
Bolek i Lolek, Smerfy, Gumisie, Donald Duck, Pluto, Jak coś sobie jescze przypomnę, to naszpie. |
Bolek i Lolek
Smerfy Reksio Muminki Gumisie Czerwony Kapturek Wilk i Zając Miś Kolargol Miś Uszatek itp. |
Cytuj:
|
A ja w dziecinstwie najchetniej ogladalem nagrane na kasete odcinki Transformers ;) No i poza tym oczywiscie standardowe juz Smerfy, Gumisie, Muminki, Wilk i Zajac, Krecik ;) A pozniej jak mialem moze z 4 czy 5 lat przerzucilem sie na Cartoon Network po angielsku ;) to byly czasy.... :P
|
Smurfy
Gumisie Dragon Ball Donald Duck Micky Mouse |
Rozne bajki nagrywane na kasety Kaczora Donald'a, Myszki Miki itp.(Disney'a).
Kubus Puchatek ;p Pipi jakastam(polska wersja pipi ponczoszanka) Gumisie Bolek i Lolek ^^ |
Zajec, Muminki i Smerfy, najlepsze bajki na świecie, jak leci jakiś odcinek np. Smerfów to oglądam i nadal mi się to podoba :).
|
smerfy
Niedzielne dobranocki Disneya Pomysłowy Dobromir Thomas lokomotywa na CN |
Cartoon Network - po angielsku, niestety potem zmienilem operatora na kablowke i CN poszedl sie ... eh :P
|
krolik bugs xDDDDDD rox ^^
|
Smerfy
Dragonball Pokemony Krolik Bugs Yataman Power Rangers Speedy Gonzales Tom & Jerry Struś pędziwiatr Kaczor donald i all z loney tune Bolek i Lolek Gumisie Muminki [rox] i wiele wiele innych |
DRAGON BALL TO NIE BAJKA TYLKO ANIME =.=""
Mi najbardziej utkwiły w pamięci: (ANIME!!!):Dragon Ball Yu-Gi-Oh !(takie odgłosy to po imprezie w kiblu się wydaje :) ) Krowa i kurczak (czy jakoś tak xD) Yattaman (nie wiem czy dobrze napisałem...:) ) Beyblade (stąd mój avatar :) ) I to wszystko... |
A tej to pewnie nikt nie pamięta:
Papaj marynarz! :) Ale tak na serio to Wilk i zając. NU PAGADI! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50. |