![]() |
Mozna nie mozna sie dostac?
otoz male wyspy np miedzy senja a vega na jednej takiej małej wyspie sa jakies budynki nawet chociaz niewoadomo jak sie tam dostac,
po lewo od fibuli dosc spore 2 wyspy no name, i do drakonii po prawo tez mala wyspa, czy jest jakas droga do nich czy sa tylko po to zeby nie było pusto na mapie? |
Co do snieznych wysp to wystarczy troche pochodzic tunelami by znalesc wejscie do owych wysepek. Niestety nie wiem jak dostac sie na te kolo Darkonii i Fibuli.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
oczywiscie moj temat został zepchniety na dalszą strone przez dziesiatki nowych tematow "a ja zsolowalem rota" no coz bedziemy odswierzac az ktos mi nie odpowie;] |
musze niestety odswierzyc temat sam bo widac ze ***** za trudne pytania zadaje -.-
|
Lodowa
Ta mała lodowa wyspa z domkniem, to jest mała wyspa z niedzwiedziami i grotą niedzwiedzi, dostaniesz sie tam jak pójdziesz na wschód pierwszym poziomem foldy.
|
Cytuj:
sam nie znasz odpowiedzi, a od nas jej wymagasz?-.- |
Cytuj:
@Ontopic ja też się nie interesowałem, więc niestety nic nie powiem... chociaż też kiedyś o tym myślałem.. według mnie w 45% te wyspy stworzyli CIP'owie żeby tam były... tak po prostu? nie wiem... |
Jedna to isle of kings, a druga to GM's Island.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |