![]() |
Poszukiwany Poszukiwana!
Witam
Chcialbym założyć ten temat po to by odszukiwac osoby z którymi straciliśmy kontakt np. Gracie na jakimś serverze i macie tam fajnego kumpla aż pewnego dnia on już przestał grac i straciliscie z nim całkowicie kontakt. Tu możecie pisac imiona osób które chcielibyscie odnaleść. Moze akurat zaglądną na ten temat i odnajda Was. Ja szukam Jofuve gral kiedys na Eterni ja bylem wtedy jako Night Polak. Jak zaglądniesz na ten temat to napisz na gg lub napisz posta w tym temacie. Szukam jeszcze Skegege tez gral na Eterni. Pozdr. i czekam na Wasze opinie. :) // Nawet jesli nie szukacie osob to komentujcie czy temat dobry :P Nikt juz nikogo nie szuka? |
Mm,no spoko temat,może wiele osób znajdzie tutaj dawnych znajomych ?
Szkoda,że Blade już nie gra na Securze...jak wejdziesz tutaj to napisz posta albo zagadaj na GG... |
ta ale skąd wiecie ze oni zaglądają na forum tibia.pl
No ja szukam Wisinia Master i Renixo Master z Celesty pisac na gygy 3261525 |
Cytuj:
|
!!!!!
Ja szukam dziewczyny o imieniu Kasia Wymiatacz na świecie Harmonia ;( ;( ;( ;( ;( Jak to zobaczysz to pisz do mnie na msg
Edit 1 Oczywiście na nick Lordu Wilku |
Super temat!!
Można ziomków znaleźć ;) . Ja obecnie szukam postaci o imieniu "Komandos of Solera".
@Komandos~: Zagadaj do mnie w grze lub wyślij mi list do Carlin, Thais, Venore i Kazordoon (często zmieniam lokację). |
Ja poszukuje starych Dwiksa, Telika, Kamila. Co sie z wami stalo chlopaki. Zawsze mieliscie na wszystko czas. Mozna bylo na was polegac. A teraz? Co sie stalo?! Respect!
|
Tiesto z hibernii jak macie kontakt z nim to gg 1238987
|
Geniusz-Jamery, Knight Kam, Magic Adm, Fiolek Da'Steam *znaleziony!* , Lee Orcslayer,
Jak co to ja byłem Qlawy Qlawiec... Shakowana postać, ale gram od nowa :p |
ja szukam mojego znajomego Jarred gander z harmonii co prawda on ma już 20+lat ale mógł chociaż przyjść i powiedzieć "nie gram już cześć" był najlepszym kolegą z tibii ;( jak ktoś ma kontakt do niego bądz jakiegoś z jego charów prosze na MSG lub na gg 4685473
|
Oj ja pamiętam moje początki w Tibi team n00bków nie do pokonania ! Nick mojej 1st postaci to "Dvc" (postać del.), a jednym z mojich najlepszych kumpli był "Veno the Dark" wiele razy go szukałem ale nie znalazłem :( może dzięki temu tematowi go znajde !
PS.: Modki dajcie ten temat do przyklejone bo ta koncepcja (wyjątkowo) mi się podoba ^.^....albo do artykuły PS2.: Veno odnaleziony ;) |
...
..........
|
Cytuj:
Ta skond wiesz ze jak skonczyl z Tibia to juz nie wchodzi na forum znam duzo ludzi ktorzy mimo ze skonczyli z Tibia to dalej chodza po forum.Nie wszyscy robią tak jak ty moze kogos hackneli?? i nie moze wejsc na starego chara ?:> A po za tym widze ze temat sie rozwija :p i good :p dzieki Wam :p |
Szukam mojeg kolegi który przestał grać w tibie jego nck to piastus knight i pikusiowy jak to przeczytasz to pisz na 6767005 gg
;( |
No temat nawet niezły ;]...
To ja suzkam gościa który dawno temu grał na AUrerze... Nick - Bizzgmot... "kto kolwiek widział, kto kolwiek wie.." Niech wali na PW -,^ :) |
@Herante
Odezwał sie mądry ;] mi sie podoba ten temat sama chciała bym wiedziec co sie stało z moimi qumplami z Lunki ;] Ja szukam Lady Envy i Brunki ;] |
Ja szukam mojego kumpla z Danubii nick Xeorin, dawno go nie widziałem ;(
|
Ja szukam mamy, taty, babci, dziadka, chomika, swinke
Jak ktos widzial prosze o kontakt na pw ;p A tak serio Szukam NEKAZU kiedys gral na Lunarze a teraz go wcielo ;/ jak cos prosze o kontakt na GG 52219 |
Spoko temacik. Ja szukam Sir Corsier'a. Przestal grac i nie mam z nim kontaku ;d
@Sir Corsier Jezeli natkniesz sie na ten temat zagadaj do mnie na gg :D Old Jahoh/Jaku the knight here :D |
moze mi pomozesz
siema stronka i pomysl odlotowy ReMM, ale zgubol mi sie kolega najprawdopodobnie to zaslugi naszych wrogow, mielismy taka jakby mafie i mielismy porachunki az pewnego dnia moj kolega ( zaginiony) powiedzial ze idzie na solo z jakims kolesiem i od tamteej pory go nie widzialem On nazywa sie Kendemarihira i przyokazji znajdz Lady-Elerie
mam nadzieje ze mi pomozesz :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |