Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Jakie skile, eq, mlvl na danym lvl'u (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41206)

Fiszbin 07-07-2005 17:23

Jakie skile, eq, mlvl na danym lvl'u

Często pojawiaj± się pytania dotyczace jakie skile, eq, m lvl s± dobre na danym lvlu dla danej profesji zamieszczam tutaj link do tabelki na której jest takie przykładowe zestawienie, "wtopa"(jak dla mnie) jest tylko z m lvlem na lvl dla Magów

KLIK

Vil 07-07-2005 18:49

od poczatku :

knight :

skille 20/20 na 10 lev to zart - spokojnie wchodza wyzsze _bez_ treningu ( pod warunkiem uzywania tarczy od poczatku )

wszystkie kolejne wartosci skillow tez sa wyssane z palca - zeby takie zrobic trzebaby chyba pare lev nabic z hmm ;O

jesli umie sie zarabiac na 20 lev mozna spokojnie kupic fs/k-axe ale akurat w tym miejscu jestem w stanie sie zgodzic - kwestia umiejetnosci i wieku serwera ( serpent/ barb axe wystarczaja )

platinum amulet zostal z czasow kiedy gs byly wolniutkie - teraz trudniej go zdobyc ( nie chodzi o cene tylko o rzadkosc spotykania )

armor/ buty w porzadku

pall :

skille oczywiscie smieszne

nie widze potrzeby uwzgledniania broni zwyklej bo normalnie sie jej nie uzywa, ale moze zostac.

reszta good

sorc/drut :

scimitar/hatchet/battle hammer na 10 lev to zestawienie lekko bez sensu ( moj typ - barb axe )

w zaleznosci od miejsca expienia moze byc trudno wyciagnac 18 shieldingu na 10 lev

w normalnej sytuacji kolo 25 lev mozna kupic fs/ss/faxe bo zwykle mamy wtedy kase ( chyba ze expimy z runami )

mlvl faktycznie wyssany z palca
reszta w porzadku

Logo 07-07-2005 19:24

Bylo, bylo, bylo, bylo!
Skille 100/100 na 8 lvlu dla sorca.
Mag Level 100 na 8 lvlu dla knighta.
Skill 100 Axe dla na 8 lvlu dla palka.
Nie ma okreslonego skilla na level.
Grasz dla cyeferek - rob skille.
Grasz by poexpic - expij.

Prima Scorpio 07-07-2005 19:26

Heh albo ktos tu sobie robi jaja albo zle przeczytalem. 32 dista dla 110 lvla??? :D :D :D BIG ROTFL. :D Ktos mi wytlumaczy o co chodzi?

Marcin of shadow 07-07-2005 19:32

OMG ile razy powstanie jeszcze temat typu jakie skille na jaki lev to jest bez sensu jak ktos chce niech ma skille 30/30 na 200 levlu to jego sprawa od ciebie zalezy jakie chcesz miec skille a nie od jakis tabalek.

@down

No narescie cos madrego niech kazdy gra jak lubi.

Temat do zakniecia

sebcio 07-07-2005 19:33

Jest napisane, ze sorc na 32 lvlu powinien miec 30 mlvl. Ehh, no szkoda. Bo ja na 32 lvlu mam 52 mlvl... :(

W ogole, nie sluchajcie sie tego, kazdy gra jak lubi. Takie jest me zdanie.

Katoda 26-04-2011 11:21

Pojeb** Cię?!Takie skile dla knighta?!Ja na 20 miałem 60/60!A na 30 81/81 :P.A co do mlvl...Na 30 ms miałem 41 mlvl :D (nie uważam żeby to był jaki¶ wyczyn ale według tej tabeli to muszę lecieć na bocie 24/7)X(.Eq to już wogóle...Spike Sword na 20 lvlu??Ja go nosiłem na 10 ale chu*.I poco Fire Sworda BS lepszy 1000 razy.Poradnik no 60-70 % zjeban* ale może być.Dla ludzi co zaczynaj± grać jest dobry.Mam nadzieje ,że jak co¶ poprawisz zrobisz nowy,lepszy poradnik:D.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16.