![]() |
Podania
Tutaj mogą zgłaszać się ci, którzy po przejrzeniu tematów nie mogli sobie znaleźć gildii na w/w świecie.
Aby to wszystko było ładnie zgrane post należy upodobnić do następującego wzorca: Nick: (aktualny nick postaci w Tibii) Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu) |
to ja pierwszy :)
Turia Arus 16 lvl Knight 45/45 ;( 2mlv :o FACC :( 3 miesiące baardzo dużo (a w gildii jeszcze więcej ;) ) co tam mówić... mieszkam w kazzordonie i nie mam co jeszcze wymyśleć heh wszyscy koledzy przestali grać ino ja zostałem :) |
Nytalith
21 palladyn 56/42 PACC pare miesięcy ponad 2 godziny -------------------------- Tyris Volic 22 knight 64/63(skiluje) reszta jest wyżej |
Darke sorcerer
15lvl :( Sorcerer :) Skille 17/20 mlvl 18 facc :( [b]Staż gry:Chyba 5 dni :confused: [b]Aktywność: od 9 godzin do 15 godzin :evul: MIeszka w carlin i szukam gidi gdzie po polsku mozna gadac no coz nie mam co ukrywac nienawidze gadac po angielsku dlaczego (po prostu nie umem tego jezyka) nie aktualne |
Nick: Launor Sildox
Lvl: 26 Profesja: Knight Skille: 65/65 Mlev: 4 Status konta: PACC :) Staż gry: jakieś 3 miesiące Aktywność: około 3 godzin dziennie Coś o postaci: Jedyne co tu mogę napisać to to, że nienawidzę skillować dlatego mam takie niskie skille. A, i jeszcze moim miastem jest Thais. Mam za wysokie ambicje, dlatego ciągle zaliczam deady i mam takie niskie skille. Normalnie miałbym już ze 30 lv.:( |
nick:eneya siga
lvl:18 profesja:sorcerer skille:18/20 mlvl 22 status konta:facc staż gry:2 tygodnie aktywność:2-3 godz. coś o sobie: lubie grac na komputerze i matematyke Informacje dodatkowe:nie znam za dobrze angielskiego |
Nick: Insane The Balrog
Lvl: 14 Profesja: SorcererSkille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: FACC, prawdopodobnie za 2-3 meisiace PACC Staż gry: okolo 2 tygodnie Aktywność: 6-8 Coś o postaci: Postac, hmm moj pierwszy sorc :D. EQ to p-set dwarv shield i drag hammer:P... Coś o sobie: Interesuje sie projektowaniem stron internetowych, tworzeniem grafiki komputerowej i innymi bajerami zwiazanymi z progzami i PC :D, no i ostatnio mnie uzaleznila Tibia :D... Informacje dodatkowe: info dodatkowe, hmmm napisze jakiej mniejweicej gildii szukam :D, a wiec :P... szukam gildii w ktorej jest takie cos jak np skladki, ze mamy guild house i kazdy gracz co tydzien placi skladke na gildiie... z tych skladek kupywane sa ozdoby itp :P... takze z tych skladek zakupowane sa itemki badz piniadze przeznaczane sa na runy, ktore przydaja sie w grupowych wypadach :D, chcialbym zeby gildia grala team play, a nie ze jest se gidia po to by byla :D... 0 wspolpracy itp :P... Czekam na zaproszenia do gildii :D |
Ryhus
24 Kinght skile 65/65 mlvl 4 (trenuje dalej wcionz) Facc Wsumie gram juz drugi rok znam tibie bardzo dobrze dużo ;) Humm nieskończe skilowac przed 72/72 mój cel 6 mlvl, lvl 60+ heh :HipHop to moje zycie i tibia oczywiscie:] jeśli są jakieś pytania to kierujcie je w tibi tak bendzie najlepiej (oczekuje jakiejś dobrej gildi :D) |
Nick:Anteks'knight
Lvl: 12 Profesja: Knight Skille: 51/49 3 mlvl Status: FACC Staż gry: Około 12 miechów Aktywność: Półtora godziny dziennie Coś o postaci: Narazie mieszkam w Ab. Może niedługo przeniose się do Kazo. Jak dobije do 15 lvl to będę trenić do skilli 55/53 - 60/58 (zależy kiedy mi się znudzi :P). Coś o sobie: Interesuje się kompami, internetem (i Tibią oc), ale żeby nie było, że jestem od tego uzależniony, to napisze, że często też gram w siatkówkę i nogę (w rowerze mam narazie przerwę bo mi ukradli :P:P:P) Info dodatkowe: Brak. |
heh
Nick : Krzysiek Misiek
LvL : 26 Prof : Knight Skille : 55/52 ( nudzi mnie skillowanie jak .... ale musze poskilowac niedlugo ;/ ) Stat. Konta : Facc ale za pare dni Pacc bedzie ;] Aktywnosc : ekhmmm trudno powiedziec od 3 do 6-7 Cos o Postaci : hmm postac jak postac ale slabe skillsy Best Solo Dwarf Guard Best Team Dragon ;p Cos o Sobie : interesuje sie tibia,plywam 2 na woj. Sląskim , jezdze na rowerku w górach przewaznie =P i to tyle ;] Informacje dodatkowe : Brak ;) |
Nick: Thor Ceth
LvL: 17 Profesja: Druid Skille: 19/21 Mlvl: 24 Status Konta: FACC Staz gry: 5miesiecy Aktywnosc: to zalezy ale codzinnie minimalnie 2 godziny Cos o postaci: hmm co tu napisac mieszkam w AB i denerwuja mnie soul points X( Cos o sobie: Mam na imie Rafal , 17 lat i mieszkam w Plocku starczy ? :D Informacje dodatkowe: ---- nie wiem co napisac ---- |
no to tak
Lesiu Pogromca Smokow 13lvl (rosnie) Knight 41//40 Ale wlasnie skille do 50/50 mlvl 2 facc:( razem to bedzie 3 lata:P oczywiscie nie 1 postacia duzo z 5-6 godz Mieszkam w Carlin... ale chodze czesto po swiecie:P Lubie Hip Hop :.tibie.: i gry mmorpg . Nie lubie skillic ale musze:P |
Nick: Than Maron
Lvl: 12 Profesja: druid Skille: 17/18+ 13Mlev Status konta: facc Staż gry: 6 miesięcy Aktywność: 1godz.+ Coś o postaci: wędruje po swiecie wale różdżką Coś o sobie: lubie grać w icy tower Informacje dodatkowe:bardzo prosze mnie przyjąć do jakiejś gidli:) ale koniecznie polskiej |
Podanie
Durind Ariz
15 lvl Druid 16sword/19shielding/11mlvl FACC Około 1 rok ale inne konto około 2-3 h Coż moge powiedziec niedługo bedzie lepszy lvl :] Nie lubie wulgaryzmu :D (hehe) nr. GG: 1583263 |
Nick: Druid of explosions
Lvl: 26 Profesja: Druid Skille: sword 19/shielding 22/magic level 33 :( Status konta: FACC lecz mam zamiar kupic PACC (nic pewnego) Staz gry: Ta postacia z 2-3 miesiace ale w Tibie z 3lata Aktywnosc: 2-3godz dziennie Cos o postaci: Wiec jestem w thais, mam w miare dobre eq, nie zaliczylem jeszcze zadnego deda 8o i musze se poprawic mlvl bo cos slabo Cos o sobie: nie jestem nOObem ktorych zreszta nie cierpie i umiem dobrze eng. Inf. dodatkowe: hmm chce do gildiiii |
Najemnik Adi
Nick: Wacek of Astera
Lvl: 16 Profesja: Knight Skille:58/58/3mlvl Status konta: facc Staż gry: ponad 1 rok Aktywność: okolo 3h chyba że mam wolne Coś o postaci: Carlin (ale chwilowo w kazo bo trenie) Coś o sobie: lubie sport, gry rpg, fantastyke, linkin park, umiem średnio angielski, ale wystraczy by sie dogadać Informacje dodatkowe: przyjmij mnie ktos bo mi sie nudzi samemu grac na tym świecie i z nikim nie rozmawiać... :confused: |
Podanie
Nazwa Hylo Gexi
level 29 profesja Druid skile 19/21 mlvl 29 Status konta FACC Staz gry 3 miesionce Aktywnosc codzienie 3 lub 4 godziny mieszkam w thais lub w kazzo :] Coś o mnie Mioeszkam W Wrocławiu Mam na imie Rafał mam lat 16 lubie grac w tibie :] Inforamcje : nie lubie noobów i wulgaryzmu :) |
Degergo Luca - druid 19 lvl
Nieaktualne
|
Nick:Lord Wielki
Lvl: 20 Profesja: Mag Skille: 14\23\25 Status konta: facc Staż gry: dwanoo temu 2 miechy teraz 1 miech. Aktywność: 5h w dni wolne i piątki. Coś o postaci: CHce miec jak najszybciej 25lvl. Coś o sobie: Slucham metalu Informacje dodatkowe: Lubie tibie |
Lenny discowery
lvl 11 (ale sie staram sie);) Jestem sorcem 15/20 nareazie jestem jeszcze słaby facc tydzień gram od 2 do 8 godzin dziennie Bije sie głownie mieczami i różdzkami jestem obywatelem Thais Lubie gerać na kompie słuchać muzy;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22. |