![]() |
Podania
Tutaj mogą zgłaszać się ci, którzy po przejrzeniu tematów nie mogli sobie znaleźć gildii na w/w świecie.
Aby to wszystko było ładnie zgrane post należy upodobnić do następującego wzorca: Nick: (aktualny nick postaci w Tibii) Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu) |
Nick: Vizard Sard
Lvl: 16 Profesja: knight Skille: 44/39/ 3mlev Status konta: facc Staż gry: 1 miesiąc Aktywność: 1-3 Coś o postaci: Moja postaci powinna mieć ok. 25leva ale często chodzę na qesty i jak mnie laguje to mnei dedaja ;( Coś o sobie:Muzyki nie słucham, ale lubie piłke nożną oraz internet. Informacje dodatkowe: Nie mam już nic do dodania oprócz tego , że strasznie mi zależy na tym podaniu. Po tym haku staje powli na nogi więc oczekuje ze ktos mnie jednak przyjmie do gildi . Jak coś to często jestem na GG 2234134 |
Nick: Daro Daron
Lvl: prawie 19 Profesja: Druid Skille: club-18,shielding-21,mlv-23 Status konta: facc Staż gry: roczek:baby: Aktywność: jak nie mam laqów to ok 2 godz dziennie Coś o postaci: Lubie AB Coś o sobie: hip hop rox Informacje dodatkowe:za miesiąc koniec laqów |
NICK:Aspi Orian
LVL:Prawie 27 PROFESJA:Knight SKILE:62/59 STATUS KONTA:FACC STAŻ GRY:około pół roku AKTYWNOŚĆ:Do 2godzin dzinnie w weekendy różnie COŚ O POSTACI:NIe pkuje To już jest nieważne,jak będzie ważne to napisze,jeśli chcecie mnie przyjac do gildi to piszcie w tibie albo na forum do mnie rozwaze wasza oferte gildi |
Nick : Tris Rolan
Lvl : 20 Profesja : Knight Skille : 45 sword/41 shielding - mlvl 3 Status : FACC Staż gry : 5 miesiące Aktywność : godzina dziennie O postaci : Raczej expie niż skilluje. Nie mam lag. Rzadko pkuję. O sobie : Nie słucham muzyki. Lubie grać w piłkę nożną, tenisa stołowego i koszykówkę (choć nie gram bardzo dobrze). Informacje dodatkowe : Ewentualne odpowiedzi przesyłać listownie na adres Tris Rolan Ab'Dendriel |
Ok mój Nick Djkarion Remidani
Profesja; jeszcze niemam ale mam 1 lvl bo dopiero zaczolem od nowa muj real lvl 30 tylko na innym swiecie. Pacca mam na caly rok wiec za 7 dnimoge wstapic do gildi :) :) :) |
O.o Ludzie jak wy chceci zrobić hight lvl jak wy gracie po 2-3 godz. dziennie xD?
Ja codziennie gram około 10-11 godz. tylko połowa tego czasu idzie na skilowanie a druga połowa tej połowy co został xD idzie na Mlvl więc lvl nie jest za wysoki ale niedługo doskiluje do 75/75 i będe sobie solował dragi xD P.S Jeśli chcecie zrobic wyskoki lvl żyjcie TIBIĄ!!!!!:P:P:P |
Gdybym mogl to bym ci odcial neta i wyslal na odwyk, uzaleznienie od kompa to choroba i trzeba sie leczyc...
|
Cytuj:
I nie używaj tego słowa tak pochopnie i łatwomyślnie! To jedynie moje zainteresowanie któremu poświęcam dużo czasu! |
Już nieważne, nie gram tam
|
Nick: Varexus Drayel
Lvl: 11:baby: Profesja: Druid :mag: Skille: shielding-18, sword fighting-14, mlvl-8:baby: Status konta: FACC Staż gry: rok??:baby: Aktywność: 3-5 godz. Coś o postaci: biję głównie z różdżki Coś o sobie: słucham głównie amerykańskiego hip-hopu, lubię prawie wszystkie gatunki gier, bo nie cierpię gierek sportowych. |
Nick: Von Axen
Lvl: 21 Profesja: Knight Skille: axe 58 shield 56 mlvl 4:( Status konta: facc, ale moze kupie sobie nie długo pacca;) Staż gry: ok 10 miesięcy:) Aktywność: gram od 1 do 5 dziennie, zalezy czy mam szkole i czy siostra nie siedzi na kompie Coś o postaci: postac ma itemy takie jak knight set, fire axe, guardian shield; skille mam słabe bo nie skillowałem ale teraz zaczynam Coś o sobie: lubie grac w tibie pilke reczna i sluchac muzy Informacje dodatkowe: w tibi pisać listy do Von Axen Thais lub na pm albo na maila [email protected] albo gg 6498985 co do gildii to najlepiej calkowicie polska ale moze byc tez mieszana i nie musi być taka SzPaNeRsKa |
Moja postać...
Nick: Railist
Lvl: 18 Profesja: Knight Skille: 44/42 mlv: 3 broń:Knight axe, tarcza:Guardien shield, Status konta: Facc Staż gry:21 lutego 2004 Aktywność: 2 godz Coś o postaci: Gram tą postacią bo z kolegą się zamnienilem, bo kiedyś dał mi kąto i tera mu oddałem. Coś o sobie: Lubie muzyka techno i amerykańskiego hip hopa i lubie grać w piłkę nożną. Informacje dodatkowe: NIC!!! |
Nick:Mag Uthar
Profesja:Sorcerer Skille:shelding 18 :( mlvl 6 Lvl:14 :( Status konta: nie mam pacc ani facc Staż gry: 1 miesiac Aktywność: w wolne dni prawie codziene a w dni szkolne co dwa dni coś o postaci : ma słaby skill ale nadrabiam (chyba ) aktywnością Miasta gdzie czesto jestem:Thais i Venore Jak chczesz wiedziec wiecej to pisz na nr gg 7661122 nawet jak jestem niedostepny lub na mail [email protected] lub [email protected] |
Nick: Firreblade
Lvl: 24 Profesja: Druid Skille: 19 sword\21shield\27-28mlvl Status Konta: Facc Staż gry: 1,5 roku Aktywność: codziennie Coś o postaci: Cóż tu Mówic mam hunta lekkiego ale to gówno, malo dedam bez lagów czsami Coś o sobie: Więcej czasu spędzam przy kompie xD Info. dodatkowe: Nic --- |
Nick: Xizour
Lvl: 17 (17 mlvl) Profesja: Mag (Sorcerer) Skille: Club-16, shielding-20 Status konta: Facc Staż gry: Rok, albo i dłużej Aktywność: 3-4 h dziennie Cos o postaci: mam duzo znajomych i kolegów, biję głównie z różdżki, run, itp. Coś o sobie: Słucham breakdance'u i electro, NIE ZNOSZĘ HIP-HOPU!!!! (w każdej postaci), Lubie samochody, tuning i jazde na desce snowboardowej (mój największy wyczyn to 360-tka) Informacje dodatkowe: Chyba już wszystko... :baby: moje gg to 3515127, a kom 504 287 877. |
Zapomniałem dopisać, że miasta, w których bywam, to Carlin, a mieszkam w Ab'Dendriel... ;)
|
Nick: Grim Dameron
Lvl: 17 Profesja: Druid Skille: 15 mvl Status konta: facc Staż gry: miałem kilka kont, to główne mam coś ponad 8 miechów Aktywność: jak nie ma wolnego to 2-5 godzin, jak jest wolne to do 8+ ale więcej jak osiem to bardzo sporadycznie. Coś o postaci: cóz niski mam lvl, bo miałem ostanio pare dedów, w końcu to pvp, ale może komuś przyda się w gildii druid, zajmuje się ostanio robieniem run także jakby ktoś potrzebował to zrobie Coś o sobie: sporo mam zainteresowań, z gier online najbardziej lubie tibie, ogółem to lubie dużo rzeczy, ale co ma "coś o mnie" do gildii?? :) Informacje dodatkowe: jak ktoś mnie przyjmie, to niech weźmie sobie do serca, że ja jestem dość aktywny w tibii :) Jeśli ktoś chce mnie przyjąć, to niech pisze na GG 3515939 nawet jak niedostępny, możemy też pogadać w tibii. |
Nieno
kasuje tamto juz bede nalezal do gildji
|
Nick: Aredox Dian
Lvl:14 Profesja:Sorc Skille:15 , 18 ,7 Status konta:Brak Staż gry: 2,5 roku Aktywność:codziennie 2-4h Coś o postaci:Jak narazie zginąłem 1 raz a tak to mi idzie całkiem dobrze a postacią gram 5 dni. Coś o sobie:Większość czasu gram w tibie i jestem codziennie przy kompie. gg: 7437749 lub na prywatne wiadomości. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |