![]() |
Podania
Tutaj mogą zgłaszać się ci, którzy po przejrzeniu tematów nie mogli sobie znaleźć gildii na w/w świecie.
Aby to wszystko było ładnie zgrane post należy upodobnić do następującego wzorca: Nick: (aktualny nick postaci w Tibii) Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu) |
podanie-szukam guildi
Nick:Degoner
lvl:15 profesja:knight skille:40/40 status konta:Facc Staż gry:1 rok i pól Aktywności:5-8 coś o postaci:Jestem po haku i mam slabe skille i rzeczy przydały by mi sie jakieś :) coś o sobie:Kocham tibie |
Sir Van Drago
name: Sir Van Drago
Lvl: 24,7 voc: Sorcerrer skille 19/23 status: facc pol roku gram gram okolo 5 h dziennnie posatc spoox ma duzo kumpli jestem aktywny i lubie pomagacv ludziom |
Nick: Lujezo
Lvl: 11 Profesja: Sorcerrer Skille: 20/20 mlvl 12 Status konta: Facc Staż gry: z jakis rok Aktywność: godzinke-dwie Coś o postaci: mam do wykorzystania 1024 gp , i jak ktos mi troche pozyczy to szybciutko zrobie bp hmm'ow Coś o sobie: Słucham zespolu Usher , imie przyszlej dziewczyny Paulina :* :] Informacje dodatkowe: brak :( |
Szukam gildi - Chimera .
Nick : Twix Knights :D
Level : 16,8 ( to przez skillowanie ) X( Profesja : Knight :D Skille : 62/60 3 mlvl Status : facc ( niedługo pacc ) Staż : 6 lat Aktywność : 3 h dziennie Postać ma tylko jednego deada . Dobre skille jak na ten level . Jestem wyluzowanym nastolatkiem lubie 50 Centa Linkin Park i Sean Paula. Uprawiam zawodowo biegi sprinterskie. No i chyba tyle. :o Bardzo chcę być w gildii nie musi być odjazdowa wystarczy, że dobra. Pozdrawiam forum.tibia.pl. :cup: ( jesteście najlepsi ) |
Nieaktualne
|
Imie: Darek Pogromca Szkieletuw
Level:21 Profesja:Sorcerer Skkile14/20 17magic level stattus:facc Staż: 3 tygodnie Aktywnosc:3-5godzin Chcę sie dostać do jakiejś polskiej gildi niekoniecznie dobrej ale szybko |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |