![]() |
Dragon Lord
a o to mój Dragon Lord rysowany w Pancie :))
okolo 22 godziny sie meczylem :P http://img.photobucket.com/albums/v2...mojapraca2.jpg coment plx :D |
Eee... a czemu on ma prawą łapę wykręconą? spadł gdzieś czy cuś? ;)
ogólnie to nawet nawet, wykonanie 7/10, podoba mi się :) Takie lekko dziwnawe... to aby napewno w paincie? |
tak w pancie. tylko ze po zapisie sie troche rozmazuja kolorki :P a lape ma tak bo troche z boku on stoi tzn ją polożyl
|
Super piekne to nie jest (jak dla mnie oczywsicie), ale jak na Painta to bardzo ladne.
|
AJ! Nigdy pixelarty w jpg!
Narysuj jeszcze jedną prackę, zrób ją mniejszą np 300 na 300, najpierw narysuj Czarnym wszystko , tak jak kontury, wewnętrzne krawędzie. Potem Jasnym szarym narysuj kontury, które będą zastępione kolorem (np faudy na skórze), mozesz też zastąpić niektóre czarne tym szarym. Następnie Wypełnij wszystkie rzeczy kolorami wyjściowymi. Następnie zaznacz cienie kolorami ciemniejszymi, i rozjasnienia, analogicznie, jasnymi. Kidy już twoja praca będzie wyglądała jak kolorowanka (^^) uśrednij różnice pomiędzy barwami używając dighteringu, bądź dodając kolory. Ok, musze kończyć, netam i odcinają ^^ |
Cytuj:
eee...co ? topic: A mnie się tam podoba... tylko ta szyja... no i ta główka :> . |
Szczerze? Bardzo mi sie podoba. Jest taki brzydki, że aż ładny ;)
Podziwiam, poniewaz malo kto probuje zrobic tu cokolwiek poza pixelartem (bogowie, ile razy mozna robic miecze i topory? Krew zalewa). Co do powykrzywianych łap i długiej szyi. Nadają mu uroku. Naprawde nie wiem dlaczego, ale ten smoczek jest uroczy ^^ |
Jestem pod wrażeniem. Sam smoczek niezbyt mi się podoba, ale czemu chciało ci się coś takiego robić w Paincie!?
|
emm ... no... tego...
jak na Painta to w sumie moze byc. Ale ogolnie jest srednio. I ta lapa XD |
hehe 8/10 wg mnie
tylko nie rób w paincie a w gimpie -zajelo by ci to 2 godziny ;P |
Bardzo nice smok jak na painta. Wyglada znajomo ;p
|
niemialem co robic wiec w pancie sie pobawilem z nudów :P
|
Jakosc strasznie razi, wszystko jest zamazane. A tak pozatym to troche dretwa kreska ale jest ok.
|
jak na painta smok jest bardzo ladny... widac ze sie starales...
|
Już gdzieś to widziałem... czy to nie z podręcznika EarthDawna... bo coś tam było podobne ale nie pamiętam... nie mam dowodów, więc to nie plagiat (na razie :evul: )
|
Calkiem calkiem, ale mi nie podchodzi...
|
TO NIE JEGO PRACA! TO PLAGIAT ZE STRONY O GOTHICU! nARYSOWAL TEGO SMOKA OLOWKIEM PEWIEN KOLES,A ZALOZYCIEL TEGO TEMATU GO TYLKO POKOLOROWAL W PAINCIE I OBROCIL GLOWE W DRUGA STRONE!
OTO ORYGINAL: http://tinypic.com/6xuikp.jpg TO JUZ TWOJ DRUGI PLAGIAT!!! |
WIedzialem ze juz gdzies widzialem teog smoka.
Pierwsza mysl: wzorowal sie. Druga mysl: niee, to to samo. Mogles powiedziec ze ty tylko pokolorowales tego smoka... To i tak trudne - pokolorowanie. |
Troche mi nie przypadła do gustu szyja... zbyt chuda... skrzydła też jakieś takie wąśkie? no i wykręcona łapa... ogółem może być 4-/6
|
Jak to jest plagiat to kolorowanie zajelo ci 22 godziny ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |