![]() |
Fire Devil
Z jakim lvl i jakimi skillami może iść na fire devile knajt??
?( (chęć zemsty aż wrze we mnie X( ) |
Ja niegdys bilem devile rycerzykiem na 25 lvl ze skilami 65/65, jednakze odradzam ogolne expowanie na nich. Loot daja byle jaki (g-shield wypada stanowczo za rzadko), a expa tez daja niewiele biorac pod uwage sile ich atakow (tak, tak, z eksplozji wala naprawde mocno).
BTW, huntowanie devili jest bardzo "UHożerne". |
Ostatni jak byłem Palkiem na 21lvl w GhoustLand i spotkałem 3 Fire devile to nawet sie uhnąc nie zadayzłem ;/
|
Ja nie spostrzeglem by devile walily jakos mocno z tych explozji, o ile sie nie myle to mocne maja tylko i wylacznie fire balle, od ich explo zgarnialem za okolo 30 hp. Mozliwe, ze mialem po prostu zwykly fart. :D
|
mhm
fire devil to lama ale zeby go solo wzionsc to minimum 20 lvl skille 60+, chociasz poszlem na niego sorcem na 16 lvl ^^ sd poszlo i po zabawie :)
|
moj brat z kuplem zabijali fire devile na 11lvl druidzie
i 10 sorkiem wiec nie sa za dobre tylko jak walno z fb duzo zabieraja Maaciek/26lvl/pall/skile tajemnica Skoczek/12lvl/knight/46/45 i ciogle rosna :D obie postacie na Isarze |
Cytuj:
|
Fire Devil
Z fire devila powinno być więcej eXpa to jest lepsze niż cyc czy nawet ślim... raz poszłem na 24levelu knightem mysle 110eXpa to pryszcz i miałem pryszcza ledwo uciekłem i 20hp:/NIE CHODCIE NA FIRE DEBILE(devile) :]
|
Potwór jest nie oplacalny ;/ Juz wole isc na roty.
|
Fire Devil jest Super nie oplacalnym Potworem, Palki i Knajty nie majom Zbytnich szans ponizej 20 lev. no chyba ze skile sa wporzo i maja duzy zapas uhuw i sdkuw. Sorce i druidzi ponizej 20 lev. mieli by wieksze szanse z zapasem uhuw i sdkuw ktore wiecej zabieraj niz knajta czy palka. A knajty i palki powyzej 20 leva chodzom na slimy, gule, Valkyrie, amazony itp.
Wniosek: Nikt normalny nie chodzi expic na Fire Devila !!! Kaminaks Palek lev.14 43/31 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |