![]() |
skandal w bialy dzien
usuneli mi koto!!!i to za nic!!!nie PKowalem nic nie robilem!!!
|
Powies sie! Powies! I wyrzuc moniotor przez okno a komputer spal!
A mówią że tibia nie jest szkodliwa.... |
no wiecie najlepszy to ja nie jetem ale jest tak:wpisuje jak codzien ten sam numer i te sme haslo a tu pisze acc. num. or pass. is not correkt no to ja mysle ze mialem haka wiec zaznaczam ze mam haka na tibia.com przysylaja mi nowe haslo a tu **** ja wpisuje i myslalem ze tym komputerem ********* o sciane bo znowu pisze acc. num. or pass. is not correkt.
|
spokojnie, oddychaj, zrelaksuj sie :> i zanim stwierdzisz ze twoje konto zostalo usuniete sprawdz na www.tibia.com czy nadal istnieje twoja postac... jak to zrobic chyba tlumaczyc nie musze? jezeli nie bedzie istniala twoja postac to znaczy ze usuneli ci konto...
ale najprawdopodobniej blednie kopiujesz haslo ze skrzynki, np ze spacja na poczatku albo na koncu ;) Btw... dopiero teraz o tym pomyslalem :P jezeli wysylaja ci nowe haslo, to znaczy ze twoje konto istnieje.......................... tylko zle wpisujesz haslo... pomysl nastepnym razem zanim zalozysz bezsensowny topic... :P |
moze masz racje sorka ale nie zamykajcie tematu bo jak mi znowu nie wyjdzie to jeszcze beded pisal
|
a jednak miales racje zle zaznaczalem haslo(a tak po za tym to acc. disabled powinno zniknac juz jakis czas temu bo ma sie utrzymywac tlyko dobe[a ona juz minela>:/])
|
Omg stary!! Nie znasz opcji EDYTUJ POST?! -.-
|
...
A może masz caps lock włączony? ;)
|
sry :):):)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |