![]() |
Sorc,Druid,Knight podbijają zamek koło ab
eh filmik jest troche nudny na początku lazimy bez celu ale później wjazd na zamek koło ab ... jaja były na piętrze z ds byłem tak wysrany i z sd pociągnąłem ds'a który miał 1hp no wiecie jak to jest za pierwszym razem ... nie śmiejcie się :)
a to link do filmu: http://rapidshare.de/files/2888970/Dragi.rec.html |
OMG.....heh,dla mnie filmik 5 może 5.5/10 :> Mogłeś zacząć nagrywac dopiero w zamku...Film trwa 56 min. z tego 40 widzimy pałętanie sie po tibi,szukanie gildi druidów w Carlin itp.a 16 minut akcji...Heh oczyściliście zamek ale o czymś zapomnieliście :D niebęde muwił na forum o czym....
Ps: na zamek z 4 uhami? Miałeś fuksa że potwory nie atakowały ciebie :P bo z 4 uhami to bys tam dużo nei zdziałał,ja się wkurzam jak moi koledzy tak sie na hunta przygotowują,potem jest żebranie itp :P Mimo tego wszystkiego gratz zabicia draga bo poszło wam sprawnie :) jaki bloker miał lvl? chyba nie pokazywałeś albo przeoczyłem bo na full speedzie oglądałem do 35 minuty :P |
Cytuj:
|
Komentujcie Prosze
ej ziomale ja myslałem ze bedziecie comeny dawac a tu lipka jedna osoba :D
no no koment plz B) |
Cytuj:
|
O Qrwa :ddd
Ale sie usmialem :DD
ten film to jakasparodia w draga z sd :/ potem w shamana z sd :/ knigt nie przebijal sie przez mino maga -.- na tej wierzy jest quest a wy go nie zrobilsicie. nie wiem po co wogle tam isc jak nie na qiuesta ;/ w dsy z sd :/ Wszystko rozumiem ze ktos moze miec 1postac ale takie cos !? :D |
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Super filmik! Dawno się tak nie uśmiałem!! A najlepsze było to: 18:26 Heldor Domus: plis 18:26 Santry Squad: jest fajnie 18:26 Santry Squad: dokoczy 18:26 Santry Squad: to 18:26 Santry Squad: choc 18:26 Heldor Domus: daj mu sd 18:26 Grom Masters: a wy nie pchajcie 18:26 Heldor Domus: rozwalimy |
Lols
Cytuj:
|
Jak bys nie wiedzial to sie dowiesz...
Wiesz czemu oni nie wykonali tego qeusta bo to by byl quest spoling i by usuneli ten temat wraz z filmem a takto moze poza filmem go wykonali ale wczenij a teraz chciaeli pokazac jak sie dochodzi do niego :P
|
Co za noobowski film . A ten grom co za noob i on ma podobno 26 lvl . i jeszcze ten na h cos tam qrde on ci mowi ze na arcaniasty niedzila hmm a ty wniego ciagle naepiasz GRATZ INTELIGENCJI . LOL
|
Gratz filmu chłopcy mi sie strasznie podobał po prostu świetny (heldor wymiata)
|
lolku z qesta korzystalismy
Cytuj:
|
za dużo gadania i pałętanie sie po mieście !!! Ale filmik fajny :)
|
omg
Sorki ze to powiem ale jestescie banda newbie a jeden ten na h to n00b mowilscie mu ze hmm nie dzialaja a on z hmm walil xD film taki o od 40 minuty ale z sd draga :0 eh film wam sie nie udal
ps nie odswiezaj tematu bo mi sie chce juz zygac widze go codziennie -.- X( |
He he fajnie walnoles dsa z sd :cup:
|
Nie no filmik cool ;) co prawda ogladalem na maxymalnej szybkosci ale zamek obejzalem w normalnej
Szkoda tylko ze nie zajżeliscie do zadnej skrzynki ;) hehe no i który sorc (drut) na takim mlvl jak ty masz nie ma jeszcze niewidki ???????????? no i przydal by sie aby jeden destroy bo szkoda many na exany ;) |
do ~40 minuty radze na przyspieszeniu :P
|
newbie
Gratz wypowiedzi straznika monopolwego w zupelnosci sie z nim zgadzam a co do filmiku nakrece ci´z blokowania gsa :]
|
Fajny filmik :P
Te dialogi budza zgroze ..... Heldor Domus: na gore You lose 3 mana. Grom Masters: czekajcie You lose 3 mana. Grom Masters: trzese Grom Masters: sie Grom Masters: chwilka Heldor Domus: na goze Grom Masters: ful def Santry Squad: z czarow Grom Masters: mialem Grom Masters: !! You lose 1 mana. Heldor Domus: demony skieletony Grom Masters: zapomnailem You lose 1 mana. Santry Squad: dobra Santry Squad: na gore You lose 1 mana. Grom Masters: szkielty Grom Masters: demony Grom Masters: ?/ You lose 1 mana. Heldor Domus: skieletony demony Grom Masters: ile Grom Masters: ? Podobal mi sie ten Sd na DSa :P A najfajniejsze jest to ze oni nagrody z tego questa nie wzieli a tam skrzynki były :P |
Boze co za ludzie, po co wy gracie w tibie?? Grom to juz kompletny noob, to ze sie bał to 2 dsów to półbiedy, ale jak sie blokuje draga stojąc na wprost niego to trzeba byc porzadnym kozakiem albo czlowiekiem który nie wie jak blokować :baby: . Film nawet nawet ale dopiero od 40 minuty , można sie nieźle pośmiać z tej ekipy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |