Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Sorc,Druid,Knight podbijają zamek koło ab (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41361)

Santry 08-07-2005 12:11

Sorc,Druid,Knight podbijają zamek koło ab

eh filmik jest troche nudny na początku lazimy bez celu ale później wjazd na zamek koło ab ... jaja były na piętrze z ds byłem tak wysrany i z sd pociągnąłem ds'a który miał 1hp no wiecie jak to jest za pierwszym razem ... nie śmiejcie się :)

a to link do filmu: http://rapidshare.de/files/2888970/Dragi.rec.html

Walekifa 08-07-2005 19:26

OMG.....heh,dla mnie filmik 5 może 5.5/10 :> Mogłeś zacząć nagrywac dopiero w zamku...Film trwa 56 min. z tego 40 widzimy pałętanie sie po tibi,szukanie gildi druidów w Carlin itp.a 16 minut akcji...Heh oczyściliście zamek ale o czymś zapomnieliście :D niebęde muwił na forum o czym....

Ps: na zamek z 4 uhami? Miałeś fuksa że potwory nie atakowały ciebie :P bo z 4 uhami to bys tam dużo nei zdziałał,ja się wkurzam jak moi koledzy tak sie na hunta przygotowują,potem jest żebranie itp :P Mimo tego wszystkiego gratz zabicia draga bo poszło wam sprawnie :) jaki bloker miał lvl? chyba nie pokazywałeś albo przeoczyłem bo na full speedzie oglądałem do 35 minuty :P

Santry 08-07-2005 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
OMG.....heh,dla mnie filmik 5 może 5.5/10 :> Mogłeś zacząć nagrywac dopiero w zamku...Film trwa 56 min. z tego 40 widzimy pałętanie sie po tibi,szukanie gildi druidów w Carlin itp.a 16 minut akcji...Heh oczyściliście zamek ale o czymś zapomnieliście :D niebęde muwił na forum o czym....

Ps: na zamek z 4 uhami? Miałeś fuksa że potwory nie atakowały ciebie :P bo z 4 uhami to bys tam dużo nei zdziałał,ja się wkurzam jak moi koledzy tak sie na hunta przygotowują,potem jest żebranie itp :P Mimo tego wszystkiego gratz zabicia draga bo poszło wam sprawnie :) jaki bloker miał lvl? chyba nie pokazywałeś albo przeoczyłem bo na full speedzie oglądałem do 35 minuty :P

ej knajt mial 26 lvl a po za tym wiesz czemu mialem 4 uhy bo mialem mgic shield i sobie daje rady nie boj zaby ;) ja i moja ekipka zawsze damy rade ... chyba nie patrzylas na moje eq bo mam w cholere lepsze :)

Santry 09-07-2005 10:01

Komentujcie Prosze

ej ziomale ja myslałem ze bedziecie comeny dawac a tu lipka jedna osoba :D

no no koment plz B)

Ice Paladyn 09-07-2005 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
OMG.....heh,dla mnie filmik 5 może 5.5/10 :> Mogłeś zacząć nagrywac dopiero w zamku...Film trwa 56 min. z tego 40 widzimy pałętanie sie po tibi,szukanie gildi druidów w Carlin itp.a 16 minut akcji...Heh oczyściliście zamek ale o czymś zapomnieliście :D niebęde muwił na forum o czym...

Film nawet nawet :D :D .Nudny z deka przez 40 min !!!Potem akcja się zaczyna.

F0CUS 09-07-2005 13:06

O Qrwa :ddd

Ale sie usmialem :DD
ten film to jakasparodia w draga z sd :/ potem w shamana z sd :/ knigt nie przebijal sie przez mino maga -.-
na tej wierzy jest quest a wy go nie zrobilsicie. nie wiem po co wogle tam isc jak nie na qiuesta ;/ w dsy z sd :/
Wszystko rozumiem ze ktos moze miec 1postac ale takie cos !? :D

Yoshu Thor 09-07-2005 18:42

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Super filmik! Dawno się tak nie uśmiałem!! A najlepsze było to:

18:26 Heldor Domus: plis
18:26 Santry Squad: jest fajnie
18:26 Santry Squad: dokoczy
18:26 Santry Squad: to
18:26 Santry Squad: choc
18:26 Heldor Domus: daj mu sd
18:26 Grom Masters: a wy nie pchajcie
18:26 Heldor Domus: rozwalimy

pupus 09-07-2005 19:19

Lols

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santry
ej ziomale ja myslałem ze bedziecie comeny dawac a tu lipka jedna osoba :D

no no koment plz B)

jak dobrze widzialem to miales dark shielda czemu nie wzieles qesta o dwarven ???

Skrzat 09-07-2005 19:25

Jak bys nie wiedzial to sie dowiesz...

Wiesz czemu oni nie wykonali tego qeusta bo to by byl quest spoling i by usuneli ten temat wraz z filmem a takto moze poza filmem go wykonali ale wczenij a teraz chciaeli pokazac jak sie dochodzi do niego :P

Palladyn Zawisza 09-07-2005 19:49

Co za noobowski film . A ten grom co za noob i on ma podobno 26 lvl . i jeszcze ten na h cos tam qrde on ci mowi ze na arcaniasty niedzila hmm a ty wniego ciagle naepiasz GRATZ INTELIGENCJI . LOL

Glacial 09-07-2005 20:19

Gratz filmu chłopcy mi sie strasznie podobał po prostu świetny (heldor wymiata)

Santry 09-07-2005 20:29

lolku z qesta korzystalismy

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladyn Zawisza
Co za noobowski film . A ten grom co za noob i on ma podobno 26 lvl . i jeszcze ten na h cos tam qrde on ci mowi ze na arcaniasty niedzila hmm a ty wniego ciagle naepiasz GRATZ INTELIGENCJI . LOL

a po za tym taki cwaniak jests to pokarz swoj 1 filmik pewnie jak walisz z hmm rata bo nie dajesz sobie rady :p wiec nie rob z siebie kozaka :cup:

Alexsander 10-07-2005 11:44

za dużo gadania i pałętanie sie po mieście !!! Ale filmik fajny :)

Straznik Monopolowego 10-07-2005 12:07

omg

Sorki ze to powiem ale jestescie banda newbie a jeden ten na h to n00b mowilscie mu ze hmm nie dzialaja a on z hmm walil xD film taki o od 40 minuty ale z sd draga :0 eh film wam sie nie udal
ps nie odswiezaj tematu bo mi sie chce juz zygac widze go codziennie -.- X(

Gadóła + 10-07-2005 12:08

He he fajnie walnoles dsa z sd :cup:

Glonthir 10-07-2005 12:26

Nie no filmik cool ;) co prawda ogladalem na maxymalnej szybkosci ale zamek obejzalem w normalnej

Szkoda tylko ze nie zajżeliscie do zadnej skrzynki ;) hehe

no i który sorc (drut) na takim mlvl jak ty masz nie ma jeszcze niewidki ????????????

no i przydal by sie aby jeden destroy bo szkoda many na exany ;)

Rafciu Mistrz 10-07-2005 14:25

do ~40 minuty radze na przyspieszeniu :P

Palladyn Zawisza 10-07-2005 15:38

newbie

Gratz wypowiedzi straznika monopolwego w zupelnosci sie z nim zgadzam a co do filmiku nakrece ci´z blokowania gsa :]

ninja22 10-07-2005 16:58

Fajny filmik :P
Te dialogi budza zgroze .....
Heldor Domus: na gore
You lose 3 mana.
Grom Masters: czekajcie
You lose 3 mana.
Grom Masters: trzese
Grom Masters: sie
Grom Masters: chwilka

Heldor Domus: na goze
Grom Masters: ful def
Santry Squad: z czarow
Grom Masters: mialem
Grom Masters: !!
You lose 1 mana.
Heldor Domus: demony skieletony
Grom Masters: zapomnailem
You lose 1 mana.
Santry Squad: dobra
Santry Squad: na gore
You lose 1 mana.
Grom Masters: szkielty
Grom Masters: demony
Grom Masters: ?/
You lose 1 mana.
Heldor Domus: skieletony demony
Grom Masters: ile
Grom Masters: ?
Podobal mi sie ten Sd na DSa :P
A najfajniejsze jest to ze oni nagrody z tego questa nie wzieli a tam skrzynki były :P

Mordor 10-07-2005 19:18

Boze co za ludzie, po co wy gracie w tibie?? Grom to juz kompletny noob, to ze sie bał to 2 dsów to półbiedy, ale jak sie blokuje draga stojąc na wprost niego to trzeba byc porzadnym kozakiem albo czlowiekiem który nie wie jak blokować :baby: . Film nawet nawet ale dopiero od 40 minuty , można sie nieźle pośmiać z tej ekipy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27.