![]() |
Tak Sie Wychodzi Z Rook-u
Zamieszczam tu screena zobionego przezemnie zanim wyszedlem z rooku na main. Proszę o komenty! :]
http://www.freewebs.com/wawryl/ostat...na%20rooku.JPG |
No ładnie sobie kaski uzbierałe¶ =] Na mainie możesz sobie conieco za takie zyski kupić ;)
|
akurat masz 4 k to chyba fake bo to nie mozliwe
PS.jezeli ten ss jest prawdziwy to wielkie gz |
Omg
Omg nastepny sie jara tym ze wychodzi z rokka z 4k~ja jak wyniose 1,5K~wystarczy mi no wiec po co komu wiecej ?
btw. jaki to jest swiat ? ps. jak jestes taki kozak to sobie na furorze lub jakims nowym serverze tyle uzbieraj no to cie bede podziwial |
Cytuj:
P.S. Nie zamieszczaj postów jeżeli nie masz racji ok?? |
to po co on nick zaslonil
to moze byc fake bo to jaki to swiat powiedz nick i swita to sprawdze czy na serio masz takiego zioma |
Cytuj:
|
Boze i po co ci tyle kasy napewno miales kolegow na rooku ktozy ci nosili przedmioty ze skieletonow i mino albo sprzedawales ludziom trucizny tak a propo przy wyjsciu z rooka wystarczy wziasc:
Dla knighta- 700gp Dla maga- 1k dla druta- j/w dla palla- 800 gp |
Cytuj:
Kase zarobilem samodzielnie Mianowicie zrobilem ze 2 postacie dodatkowo które służyly mi jako depo!! Wszystko to dzialo sie na ¶wiecie SAPHIRA |
no no bardzo ladnie tylko tak dalej ;) ;)
|
...
..........
|
Cytuj:
ale do rzeczy Kogo to obchodzi ze uzbierałes 4K czy ile tam jest niechce mi sie liczyc. Jest wiele osob ktore wyniosło znacznie więcej i sie tym niechwial±. Uzbieraj tyle kasy UCZCIWIE na nowym swiecie to moze bedzie gz ale narazie nic wielkiego |
Cytuj:
|
Wowow dużo kaski
Fajnie masz duzzzoooooooooooooooooooooo kasy
:DName-Alexsander :D Level-41 i Ro¶nie narazie ban X( Knight :o Skills:85/84 Valoria |
Wcale nie uzbierałe¶ 4K tylko 3.917GP ! :p
Ale gratz , ja zawsze uzbieram 0.9K-1.5K ale nierobie postaci na depo. |
Prawdopodobnie (nie jestem pewien) Fake.
Nie ma nic na defaulcie (chociaż można zrobić Clear Window, ale nie widzę sensu, po co autor miałby to robić) ¬le wklejone paski HP (ta baba na dole ma chyba za wysoko) |
Cytuj:
|
A nie prawda
Bo z roka wychodzi sie SZYBKO, a kaska to juz na mainie łatwiej uzbierać.
|
Na moje oko to nie jest fake tylko zwykły screen ale 4k na roku to nie jest wcale tak duzo.
|
Cytuj:
Ona nie ma za wysoko tylko idzie w bok i to tak wyglonda. Ups. nawet niepopatrzyłem że dwa pod rz±d. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:56. |