Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Jak sie dostac na GHOST SHIP??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41422)

janeczek 08-07-2005 19:26

Jak sie dostac na GHOST SHIP???

ja jestem taki newbie z Paccem i chcialbym sie dowiedziec jak tam mozna sie dostac... Prosilbym o dokladnie podanie cen podrozy i takich innych formalnosci :baby: FASTTTTTTTT!!!!!!!!!

Mokonak 08-07-2005 19:38

na ghost shipa można się dostać statkiem z venore do darashia (dostaniesz się na nie go jak bendziesz miał farta)

janeczek 08-07-2005 19:43

dzięki za informacje

janeczek 08-07-2005 19:44

napewno do daramy?

Vanhelsen 08-07-2005 20:02

1) Urzywaj "EDYTUJ"
2) statkiem z Venore -> Darashia
3) NIe ma sensu się pchać na ghoust ship ;)

Saviour of Sula 09-07-2005 18:21

a ja ise zapytam : czy tam jest cokolwiek np jakis quest??? nie pytam sie jaki i co z nagrodom ani nawet rozwiązania nie chcem tylko sie pytam (a rozwiązaniei tak by było w stylu "zejdz na nizszy poziom i tyle bo to malusia lokacja"

Mishell 10-07-2005 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
1) Urzywaj "EDYTUJ"
2) statkiem z Venore -> Darashia
3) NIe ma sensu się pchać na ghoust ship ;)

tego "edytuj" sie uzywa nie urzywa ale to tak off topic

czasami kapitan przewozac cie z venore na darashie "myli kurs" i ladujesz na ghost ship. zdarza sie to jednak rzadko (chociaz to zalezy od szczescia) z tego co kiedys na filmiku widzialem jak jeden koles przypadkiem wpadl to sa tam tylko duchy, scele i ghoule ( na powierzchni statku - odcinaja dostep do teleportu ) a pod podkladem spotkasz dsy i vampiry

Rejdi 11-07-2005 09:21

Na Ghost Ship dostaniesz się płynąc z Venore do Darashii. Na niskim lvlu prawdopodbieństwo trafienia na GS jest małe. Zwiększa się wraz z lvlem. Na górnym pokładzie spotkasz szkielety i ghoule chyba, że ktoś ropnie DSa z dolnego pokładu. Na górnym pokładzie koło teleportu spotkasz ducha. Na dolnym pokładzie - DSy i vampa(y). Tak, jest tam quest.

Vanhelsen 11-07-2005 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rejdi
Na Ghost Ship dostaniesz się płynąc z Venore do Darashii. Na niskim lvlu prawdopodbieństwo trafienia na GS jest małe. Zwiększa się wraz z lvlem. Na górnym pokładzie spotkasz szkielety i ghoule chyba, że ktoś ropnie DSa z dolnego pokładu. Na górnym pokładzie koło teleportu spotkasz ducha. Na dolnym pokładzie - DSy i vampa(y). Tak, jest tam quest.

1) QS
2) Ktoś jeszcze ma ochote to powtórzyć poraz n'ty? -.-''

Repos 11-07-2005 11:03

mie raz wyalilo na gs jak plynolem ok polnocy, moze to ma jakies zwiazek? Wkoncu to godzina duchow ;)

Polewkin 11-07-2005 12:05

A jak stamtad odplynac jak juz trafisz na Ghostship??

Heliwurab 11-07-2005 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polewkin
A jak stamtad odplynac jak juz trafisz na Ghostship??

A po co wszyscy mówią że tam jest teleport ??..
No właśnie... ;)

Muradin the Knight 11-07-2005 17:10

trafienie na ghost ship jest przypadkowe i nigdy nie wie sie czy tam sie ie trafi
nie mozna tego przewidziec tak samo jak np. ataku orków na thais
mój kolega wydal 5 k na ship za darashi do venor i z venore do darashi i nie trafil na ghost shipa

slimaczek 11-07-2005 19:38

JA *******E! JAK SIE NIE ZNACIE TO NIE GADAC GLUPOT!

Na ghost ship można się dostać z venore na darashie w nocy, czyli po północy. I nie *******cie że to jest przypadkowo, że to szansa od lvla, bo takie macie wrażenie a wcale nie sprawdziliście. Tyle odpowiedzi a żadna poprawna! pozatym co do autora to już było pare takich topiców, wystarczyło użyć szukaj.

Tibio-gracz 08-08-2005 11:22

Slimaczek tylko jak to dziala?Nie wiem czy sie uczyles tego w szkole ale na swiecie sa strefy czasowe.Jak u nas jest 00:00 to taka godzina nie jest na calym swiecie.Chyba, ze o polnocy w tej strefie czasowej gdzie zalozony server jest mozna wtedy trafic na GS.Czyli ktos po drugiej stronie swiata od servera moze sobie spotkac GS w poludnie.

Night_Angle 08-08-2005 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janeczek
ja jestem taki newbie z Paccem i chcialbym sie dowiedziec jak tam mozna sie dostac... Prosilbym o dokladnie podanie cen podrozy i takich innych formalnosci :baby: FASTTTTTTTT!!!!!!!!!

Ja na G ship sie dostalem przez przypadek z reszta tam sie tylko przez przypadek trafia ja tam trafilem tak mniej wiecej o 21-22 dwa razy to chyba godzina duchow....AAaaa Hi Darashia yes yes...

Ellenhorin 08-08-2005 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slimaczek
JA *******E! JAK SIE NIE ZNACIE TO NIE GADAC GLUPOT!Na ghost ship można się dostać z venore na darashie w nocy, czyli po północy. I nie *******cie że to jest przypadkowo, że to szansa od lvla, bo takie macie wrażenie a wcale nie sprawdziliście. Tyle odpowiedzi a żadna poprawna! pozatym co do autora to już było pare takich topiców, wystarczyło użyć szukaj.

I kto to mowi ?? jaka polnoc ?!? W zyciu nie gralem w tibie do polnocy a jakos na ghostshipie bylem juz 2 razy -.-

@Down
I tak glupota bo to tez nieprawda trafienie na ghost shipa jest losowe nie zalezy od zadej godziny / ukladu gwiazd / horoskopu czy czego tam sobie jeszcze wymyslicie

Dragu 08-08-2005 20:04

-.- jemu chodzilo o czas tibijski lolki

MrSosoo 25-08-2005 09:35

Wlasnie, w tibi istnieje takie cos jak "watch" czyli zegarek. I nie zaleznie od strefy czasowej, polozenia, czy miejsca grania godzina jest taka sama. Jednak nie jestem pewien czy to z ta polnoca dziala bo ja probowalem kilka razy o polnocy i NIC. :(

OnlyM(PL) 25-08-2005 14:56

a moze to zalezy czy niemiecki czy amerykanskii server. Bo w niemieckim jest ten sam lub podobny czas do nas a w amerykanskim jest inny ehh... moze masz farta ze tam trafisz a moze i nie albo chodzi o ta polnoc lepiej podrozowac z hills do darashi i gicik

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32.