Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ztrapowany na 2 gs'ach , zobacz i pomóż , fast <GUARDIA> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41468)

Neveos 09-07-2005 10:48

Ztrapowany na 2 gs'ach , zobacz i pomóż , fast <GUARDIA>

Siema dzisiaj zwiedzalem outlaw camp , zabilem ww , minosy i pokusila mnie jedna dziura :P , postanowilem sprawdzic co tam jest , okazal sie ze nie moge spowrotem sie ropnac , na drodze soptkalem 2 gsy , ucieklem i teraz jestem ztrapowany , ja na wysepce pode mna 2 gsy , czy wie ktos jak opuscic to cholerne miejsce , ah i jescze moze ktos z guardii mnie uratuje :P ?? mam 33 lvl knight 70\70 > HELP.

http://i19.photobucket.com/albums/b1...0gs/UO0001.jpg

Wiechciu 09-07-2005 10:57

^,-

Jaką masz broń ile atk. i czy 2 reczna czy masz uh bo moze te Gs zabijesz
a tak pozatym oblukaj dokladnie mapke na tibia.pl moze znajdziesz wyjscie
8o
P.S Jestem pierwszy :cup:

gari 09-07-2005 11:00

Z długiego korytarza na którym spotkałeś dwa Giant Spidery uciekłeś na południe - i dobrze. Teraz otwieraj wszystkie drzewa i z jednego wyciągnij skrzynki (przynajmniej trzy). Nastepnie zejdź do Giant Spiderów i uciekaj nie na południe, lecz na północ i do napotkanej dziury (przestrzeni) wrzuć 3 skrzynki i wejdź na nie. Na dole dostaniesz chyba 3 Orc Berzerkery na klate - jeśli nie masz UH, padasz już przy Giant Spiderach.

Neveos 09-07-2005 11:01

:(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiechciu
Jaką masz broń ile atk. i czy 2 reczna czy masz uh bo moze te Gs zabijesz
a tak pozatym oblukaj dokladnie mapke na tibia.pl moze znajdziesz wyjscie
8o
P.S Jestem pierwszy :cup:

Mam bight sworda atk 36 def 30 , i jak widziesz 2 uhy w bp , probowalem walnoc cos gsowi , walnolem 117 z bsa , ale nie mam uhów !! :(

gari 09-07-2005 11:04

Cóż ci mogę powiedzieć - skoro jesteś knightem na 30+ levelu i nosisz przy sobie tylko 2 UH'y, to jesteś totalnym idiotą :/.

Neveos 09-07-2005 11:04

gari thx:)

wielkie dzieki za pomoc powiem qmplowi zeby podrzucil mi bp uh przez wysepke i jakos to pojdzie:p

up gari ja jestem totalnnym idiota? jak nie wiesz to nie mów mialem 2 bp uhów tyllko gs rzucil poison-pulapke na dziure , wiec musialem czekac az on zniknie i przez caly czas sie uhalem zeby nie zginac X(

Łagodny Zefir 09-07-2005 11:14

Hmm. GS sie nie lecza wiec mozesz wchodzic walczyc i na red uciekac na gore. Potem lowic ryby i tak w kolko. Gorzej bedzie jezeli w ten sposob tylko sciagniesz wiecej ich z respa. Ja nie gram na Guardii i niestety pomóc ci nie moge a nawet gdybym tam grał to zawsze mam lagi:P Moge tylko zyczyc ci powodzenia i szybkiego powrotu z "bezludnej wyspy"

Taki siaki mag 09-07-2005 11:24

Ja już terz miałem nieraz kłopoty, ale na szczęście moi qmple z Celesty <pozdro> mi pomogli i życze ci tego samego. Powodzenia!!!

Neveos 09-07-2005 11:26

pytanie do gari'ego

Gari mam 1 pytanie jescze
czy jak juz zabije te zerki , jest juz czysa droga i moge swobonie wrócic czy czeka mnie cos jeszcze?

Deaf Scream 09-07-2005 11:32

najszybsza droga to bedzie zejscie na dol na prawoi .. jak nie amsz energy/power [nie pamietam ktory od fista] ringa to nie ebdzies zmial innego wyjscia. i jak bedziesz szedl tamtedy to na drodze stanie ci jeszcze kolo3-5 cyklopow ale z nnimi sobie chyba poradzisz:P ps jak juz zejdziesz na dol nie ma powrotu znowu :P wiec bedzies zmusial isc do cyklopow,. ale mysle se to nie poiwinno byc problemem.

PS. tylko zuc dobrze te skrzynki bo jak zle zucisz to nie zejdziesz na dol i bedzie nieciekawie :>
ja bym ci proponowal dostac te uhy zawolac 2 shoter ow nawet na niskim lv. jak pewnei zauwazyles przejscie ktorym tam wlazles jest wew pwenymn miejscu o szertokosci 1 sqm i tam bloczyc shotezy zejda na dol i zabija gs. moze nawet locik jakis sapasc, bo pwewnie zrespia sie 2 nowe sie cbedzies zmial 4 na kraku :>

Neveos 09-07-2005 11:46

****a

zapoózno temat do zamkniecia , chcialem uceiec , ale respnely ssie jescze 2 gsy , razem 4 na klate mnie trapnely w przejsciu, stracilem caly bp uhów i dedlem , pa mam nerva ****a!

Jul 09 2005, 11:51:38 CET Killed at Level 33 by a giant spider

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50.