![]() |
Sorek 16 lvl
Otoz mam sorka na 16lvl i te rotwormy mi zbrzydly mysle czy z HMM niepojsc do kopalni draflow wiem ze te moze nieoplacalne ale mi zalerzy szybko 25 lvl zdobyc poradzcie mi czy to dobry pomysl albo podajcie swoje :p
|
spoko, ja wiem bo mam sorka na 14 ;) . mozesz isc do kopalni dwarwow ale najlepiej do 3 kopalni i po poziomach -1, -2 chodzic tylko z bronia bo tam sa tylko roty i dwarvy i czasem mozesz zejsc na poziom -3 z hmm i tam sa soldy ;)
|
Jak juz chcesz z hmm, to lepiej isc na poziom -3 na soldki, bo z hmm na zwykle dwarfy to kompletnie nieoplacalne a tak na soldkach mozesz sobie zarobic troche robiac lootbagi.
|
Jak już bardzo chcesz iść z hmm (ale według mnie na tym levelu jest to nie opłacalne) to idź sobie na Amazonki i Valkirie na północ od Carlin, lub na Ghostland na zachód od Carlin. Na Ghostlandzie jest super exp i loot też niezły. Jest tam kilka jaskiń ze szkieletami, ghoulami, slimami itp. Ja tam expiłem od początku i jak brałem np. bp hmm, to po tym jak go straciłem, zyskałem 1kgp w kasie i 1kgp w loocie :). Także często mi sie zwracały pieniądze. ;d
|
Z hmm robisz teraz tak male hity, ze na jedno wyjdzie czy bedziesz walil z hmm, czy z lapy. Z hmm stracisz wiecej niz zyskasz, a jak poexpisz jeszcze z bronia to wyniesiesz troche kasy. Najlepiej po "draflach"(-.-) i rotach chodz z bronią.
|
Moze idiotyczne pytanie ale jezeli moj druid na 12 levelu ma 33 magic to jak to sie ma wedlug was do oplacalnosci expienia runkami?
|
Cytuj:
:) |
Cytuj:
A ja wole isc na roty na darashie -.- tam rowniez sie meczysz? bo mi sie wydaje ze respy rotow po 5 wcale takie durne nie sa ;p Cytuj:
Ja mam uh makera 18lv. | 44mlv. i z hmm bije po 40-(Best 59) |
najlepiej idż ubijaj dragi solo albo z blokerem szybki exp a masz pewnie SD i dobry magic to szybko będą padać :baby:
|
Jesli chcesz walic z hmm to idz na soldki ale raczej nie bedzie ci sie to oplacalo poniewaz zamalo jeszcze walisz z Hmm.
|
O lol... mowisz ze rotwormy ci zbrzydly a co powiesz na to ze ja od 8 lvla do 42 lvla na rotach przesiedzialem ?? : o
z takim lvlem nigdy bym nie bil z hmmow totalna poraszka oO ... ave \o/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:09. |