Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Sorek 16 lvl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41477)

sorcer3 09-07-2005 12:12

Sorek 16 lvl

Otoz mam sorka na 16lvl i te rotwormy mi zbrzydly mysle czy z HMM niepojsc do kopalni draflow wiem ze te moze nieoplacalne ale mi zalerzy szybko 25 lvl zdobyc poradzcie mi czy to dobry pomysl albo podajcie swoje :p

Patryq Czarodziej 09-07-2005 12:26

spoko, ja wiem bo mam sorka na 14 ;) . mozesz isc do kopalni dwarwow ale najlepiej do 3 kopalni i po poziomach -1, -2 chodzic tylko z bronia bo tam sa tylko roty i dwarvy i czasem mozesz zejsc na poziom -3 z hmm i tam sa soldy ;)

Wielki MarIuSzzo 09-07-2005 12:29

Jak juz chcesz z hmm, to lepiej isc na poziom -3 na soldki, bo z hmm na zwykle dwarfy to kompletnie nieoplacalne a tak na soldkach mozesz sobie zarobic troche robiac lootbagi.

Turon Cichy 09-07-2005 12:46

Jak już bardzo chcesz iść z hmm (ale według mnie na tym levelu jest to nie opłacalne) to idź sobie na Amazonki i Valkirie na północ od Carlin, lub na Ghostland na zachód od Carlin. Na Ghostlandzie jest super exp i loot też niezły. Jest tam kilka jaskiń ze szkieletami, ghoulami, slimami itp. Ja tam expiłem od początku i jak brałem np. bp hmm, to po tym jak go straciłem, zyskałem 1kgp w kasie i 1kgp w loocie :). Także często mi sie zwracały pieniądze. ;d

Shinjix 09-07-2005 12:55

Z hmm robisz teraz tak male hity, ze na jedno wyjdzie czy bedziesz walil z hmm, czy z lapy. Z hmm stracisz wiecej niz zyskasz, a jak poexpisz jeszcze z bronia to wyniesiesz troche kasy. Najlepiej po "draflach"(-.-) i rotach chodz z bronią.

Rabanbar 10-07-2005 00:08

Moze idiotyczne pytanie ale jezeli moj druid na 12 levelu ma 33 magic to jak to sie ma wedlug was do oplacalnosci expienia runkami?

Polewkin 10-07-2005 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Moze idiotyczne pytanie ale jezeli moj druid na 12 levelu ma 33 magic to jak to sie ma wedlug was do oplacalnosci expienia runkami?

Bardzo sie dobrze ma bo ja np. wole zrobic 3 bp hmmow pod dp i skoczyc na tomby i w 1h zrobic lvl zamiast na durnych rotach sie meczyc
:)

Markx 10-07-2005 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polewkin
Bardzo sie dobrze ma bo ja np. wole zrobic 3 bp hmmow pod dp i skoczyc na tomby i w 1h zrobic lvl zamiast na durnych rotach sie meczyc
:)

A ja wole isc na roty na darashie -.- tam rowniez sie meczysz? bo mi sie wydaje ze respy rotow po 5 wcale takie durne nie sa ;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rabanbar

Szczerze to bedziesz bił jak kaleka :P

Ja mam uh makera 18lv. | 44mlv. i z hmm bije po 40-(Best 59)

Kronox 12-07-2005 17:46

najlepiej idż ubijaj dragi solo albo z blokerem szybki exp a masz pewnie SD i dobry magic to szybko będą padać :baby:

Qando 14-07-2005 16:45

Jesli chcesz walic z hmm to idz na soldki ale raczej nie bedzie ci sie to oplacalo poniewaz zamalo jeszcze walisz z Hmm.

Magson 15-07-2005 17:21

O lol... mowisz ze rotwormy ci zbrzydly a co powiesz na to ze ja od 8 lvla do 42 lvla na rotach przesiedzialem ?? : o

z takim lvlem nigdy bym nie bil z hmmow totalna poraszka oO ...

ave \o/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:09.