Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Non-pvp and ded zabili mnie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41503)

paior 09-07-2005 16:30

Non-pvp and ded zabili mnie

Byłęm sobie na mino kolo ab... choiłem w tym kwadrcie w tom i wtomweszłem na góre parze 1 orc bas... mino arch..... i reszta hunterów w jednym tym kwadracie w wierzy awiec szybko zesłżem zostało mi 100 zycia czema na dole 2 karatki od drabinki nagle zebrało sie duzo ludzi kazdy wlaz i zszeł prawie zabity nikt mnie nie pzresówał nagle znalazłem sie na gozre i mnie dedneli od tego mometu nie gram w tibie straciłem plecak a wnim 8 hmm 600 gp wedka ryby
:( moge jakies zazalenie napisac najgorsze starciłem 2 k exp i dlatego juz neigram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

morwi 09-07-2005 16:33

1.naucz sie pisac po polsku-.-
2.mozesz zglosic, ale i tak nic ci to nie da
3.to co straciles to jest nic w porownaniu ze stratami niektorych graczy przy smierci....

paior 09-07-2005 16:35

Ale wczesniej dedli mnie i zesżło mi do poczatku 13 odrobiłem i znowu jakis flet czy błąd w grze mnie wrzucił na góre :(

Neaniver 09-07-2005 16:36

Polecam odpoczac i za dwie godziny przeczytac swojego posta. Pomoglo?

A tak serio - co to za strata? Ty nie wiesz co ludzie traca przy smierci/hacku. Wez na przyklad takiego Paranoika - przy hacku stracil Stonecutter Axe. Jakos do tej pory gra w Tibie :D:D

Delmicjusz :P 09-07-2005 16:54

Eheheh nie no stary też bym sie załamał ;d <joke>
Moim zdaniem to kolejna prowokacja... Ale kto go tam wie...

Tak czy siak temat żałosny ;P

gorgi 09-07-2005 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior
Ale wczesniej dedli mnie i zesżło mi do poczatku 13 odrobiłem i znowu jakis flet czy błąd w grze mnie wrzucił na góre :(

jaki lol, mi jak dedne złazi 80k expa a ty płaczesz za 2k -.-

Marcin of shadow 09-07-2005 17:36

1. OMG
2. Naucz sie pisac po polsku bo sie tego czytac nie da
3. Strasznie duzo straciles ja bym wyzucil kompa po takiej stracie (joke)
4. A co do expa to to mozna odrobil w pol dnia na luzie
5. to jakas prowakacja bo takich ludzi na swiecie nie ma

xavides 09-07-2005 17:42

Cytuj:

starciłem 2 k exp i
dlatego juz neigram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm 2k expa ja jak padlem 2 chrem stracilem 50k :p i jakos gralem dalej a ty placzesz z powodu 2k :confused:

Arthevariel 09-07-2005 17:43

HaHaHa ! Nawet mnie nie rozsmieszaj ;D 2k expa <lol2> uwazaj bo sie poplacze.... 2k expa robie w poltorej minuty...

shymchuck 09-07-2005 17:49

Omg

Co za **** .... Człowiekuja na moich dedach straciłem sporo ponad 300k expa i ponad 30k w kasie i itemach więc nie mówi mi, że kończysz z Tibią bo straciłeś 2k expa i 600gp X(

Krol Lew 09-07-2005 17:54

He he nieśmiejcie sie z niego jest pewnie początkującym graczem i jemu sie wydaje to duzo. Zobaczy potem ze jest to cały .......

Co do założyciela tematu. Stary inepanikuj to co straciłes potem bedziesz odrabiał w 5 minut. Uwierz :P

Ps: Powodzenia w dalszej grze.

Knight Simon Dark lord 09-07-2005 18:25

a jastarciłem 10 gp na rooko i już nie gram (joke)
a tak na serio nei dawno był atak orków na harmonii starciłem coś koło 30k expa bp hmm i nie cały bp uhuw (kupiony) +1.8k które niosłem i co?? jakoś żyje dalej gram narazie to dal ciebie dużo ale lepiej się przystosowywuj jeżeli będziesz grał to coraz większych strat z deduw

Kapix 09-07-2005 18:30

@ autor tematu: Napisz mailem zazalenie do CIP'ow, a my uczcimy twoja smierc minuta ciszy. Wybacz, ale byl i jest temat, w ktorym piszemy, ze konczymy z Tibia i dlaczego.
@modki: moze by temat zamknac?

Angel of Death 09-07-2005 18:43

Ahh naprawde bardzo to straszne ... szczególnie ortografia :o ostatnio stracilem przy dedzie 120 k expa i AoL'a (50k) i gram dalej ...

black jack 09-07-2005 18:54

Cytuj:

Byłęm sobie na mino kolo ab... choiłem w tym kwadrcie w tom i wtomweszłem na góre parze 1 orc bas... mino arch..... i reszta hunterów w jednym tym kwadracie w wierzy awiec szybko zesłżem zostało mi 100 zycia czema na dole 2 karatki od drabinki nagle zebrało sie duzo ludzi kazdy wlaz i zszeł prawie zabity nikt mnie nie pzresówał nagle znalazłem sie na gozre i mnie dedneli od tego mometu nie gram w tibie straciłem plecak a wnim 8 hmm 600 gp wedka ryby
:( moge jakies zazalenie napisac najgorsze starciłem 2 k exp i dlatego juz neigram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMG CO ZA KOLES KUR** JA STRACILEM CROWN ARMOR I 1 K W BP I JAKOS TERAZ GRAM DALEJ I DOBRZE MI IDZIE :evul: WIEC O CO CI LAZI POROMBALO CIE NA 13 LVL TO GUWNO A NI STRATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CIEKAWE CZY BYS GRAL NA MOIM MIEJSCU LOLKU X( WIESZ CO TO CROWN ARMOR A WIESZ CO TO STRATA CROWN ARMORA

Artezz 09-07-2005 19:04

JEJUS ZIOM IDZ SIE WIESZAJ !!! MASZ POWÓD !!!! NAPRADE 2 K EXPA I 600 GP !! POMODLE SIE ZA CIEBIE. A ja przy dedzie stracilem aola i jakies ponad 50k expa :P

Oerta 09-07-2005 19:06

po 1: jak koledzy wyżej KUP SE SLOWNIK ORTOGRAFICZNY.
po 2: ja stracilem 10 k expa i prawie caly eq.
po 3: ja jeszcze po tej stracie gram.

Vilej 09-07-2005 19:21

Słownik plx

PS. Modki, powinniscie kasowac takie tematy. Nic nie zrozumialem =/

Yoh Asakura 09-07-2005 19:29

Wow,a ja po śmierci straciłem:Backpack (w bp około 80~k),BoHy (sic !) i około 40-50k expa =.="
Czy nie sądzicie,że to prowokator ?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerta
po 1: jak koledzy wyżej KUP SE SLOWNIK ORTOGRAFICZNY.

A Ty też "se" kup słownik a nie innych pouczasz =.="

Oerta 09-07-2005 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gohan-san
A Ty też "se" kup słownik a nie innych pouczasz =.="

A inni też to piszą a ich nie pouczasz!Weż sie zamknij.
sorry za offtop

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42.