![]() |
Pekey na Azurze...
Tytuł sam mowi za siebie.... Lookajcie, Komentujcie....
Padlem bo nie chcialem miec bana ( 4 ban - mialbym deleta ) Sry ze rapid ale dano nic nie hostowalem i zapomnialem pasow z tibicams:/ http://rapidshare.de/files/2924542/pekey002.rec.html |
Ładnie Ci poszlo :)
Film sie podobal |
Niezle, szkoda, ze dead :P
|
Bardzo ładna akcja. Bez pieprzenia SD i po sprawie ;)... Nawet l00t ci dopisał (UHy), Nakręc następną częśc :P
|
Przepraszam ze sie wtrace, ale czy bana sie nie dostaje na 3 banie? :P
|
Z tego co wiem to kasacja konta jest za trzecim razem jak cie zbanują a nie jak napisał autor topica że za czwartym.
|
Nice :D
Ladnie :P rob wiecej takich filmikow :P i wracaj na aldore ciulu :P
|
Bardzo fajny filmik. Jeśli nieuzywales Cheatu to jestes za***isty na Pvp bo prawie za kazdym razem wtrafiales z sd jeszcze raz mowie bardzo fajny filmik ten knight na 29 lvl to jakis nub najpierw atakuje a potem ucieka :P
|
Dzieki
Nie uzywałem Aim Bota - nie ma Aim Bota na nowa tibie - przy najmniej ja nie znam - ale jesli ktos ma to prosze o link - bede kozaczyl na otsach pod 7,4:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wiem on mial yellow, ale tam za mna jescze kilka nOObow poszlo, a tych drutow co chcialem bic to byli UH-Makerzy od Sixoxu, wiec on tez by przylecial. Nie mialem zbydnich szans - przeslalem sdki i uh - bedzi next movie a tak bym all stracil
|
xDDDDDD jak to shu wpada kilka sd i po sprawie :d come back aldora needs u :] new movie plx xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |