Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Śmierć? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4154)

Dawid_Mistrz 27-03-2004 11:42

Śmierć?

Co sie staja e z postacia gry umrze wime ze spadaja punkty expa i tez zabiera nam plecak a czy dzieje sie cos jeszcze?

Fanfi 27-03-2004 11:43

Tracisz 10 % exp i skil plecak i jest 10 % szans ze stracisz cos z eq

Eustachy 27-03-2004 11:50

jest też możliwość że stracisz 2 itemy, kiedys wypadł mi helmet i tarcza :) i miałem też kiedyś farta bo gościowi wypadł knight armor i warrior helmet :P

Dawid_Mistrz 27-03-2004 11:51

A ja mialem dokladnie 60000 expa i jak mnie zabilo to mi spadlo do 52000 a jak sie straci cos eq to pozniej znajduje sie to w plecaku ktorego nam po smierci zabiera czy przepada bez wiesci :P

Dawid_Mistrz 27-03-2004 11:53

to naprawde miales niezlego farta mi sie jeszcze nigdy takie cos nie przydazylo :P

Berials 27-03-2004 11:53

Jesli umrzesz równiez w opisie postaci na tibia.com zostanie napisany opis:np. 30,01,2056 killed by orc berserker blebleble.

Dawid_Mistrz 27-03-2004 12:02

wiem o tym to dobre bo jak ktos cie spekuje to wiesz kto to i mozesz sie zemscic :P

Fanfi 27-03-2004 12:26

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dawid_Mistrz
(...)a jak sie straci cos eq to pozniej znajduje sie to w plecaku ktorego nam po smierci zabiera czy przepada bez wiesci :P

Ja stracisz jakas rzecz z eq to znajduje sie ona w twoim ciele razem z plecakiem.

Dawid_Mistrz 27-03-2004 12:45

to fajnie bo jak znajdzie sie jakiegos ziomka co znajdzie twoje cialo i odda ci eq to nic nie tracisz z cennych przeddmiotow. A ja mialem takie szcescie i spotakalem wczoraj po smierci ziomak ktory oddal mi caly eq a ja mu za to dalem c mace :P

Gangrel 27-03-2004 15:46

Traci się:
1)10% exp
2)Mogą ci zjechać skille
3)Jest szansa że wypadnie ci coś z eq.

Bofedojo 27-03-2004 15:54

Jesli sie ma promocje to sie traci 7 czy tam 8 % expa :P . Ja teraz trace 30k expa :( . I jeszcze traci sie hp jak Cie ktos zabija :D:D:D .

re up: Co Ty jakis satanista jestes czy jak bo masz taki nick...

PiXik 27-03-2004 19:16

ŚmierĆ

Ja osobiście jak widze napisa You are Dead mam ochote skoczyć z okna dlatego charaktery mające więcej niż 10 śmierći można se odpuścić mój kumpel zginął 6 razy w jeden dzień ja bym już nie grał robie sondę jak widzicie trupa i cos w nim jest to oddajecie rzeczy właścicielowi?napewno z 80% nie oddaje:] a chcielibyście żeby wam oddawali... :D :evil: :evil:

Acid Drink 27-03-2004 19:40

Cytuj:

Tracisz 10 % exp i skil plecak i jest 10 % szans ze stracisz cos z eq
Nie znam przelicznikow ale jestm pewien ze szanse ze wypadnie ci cos poza plecakiem sa duzo wieksze, mysle ze nawet ponad 50%, a raz mi nawet wypaly 4 zeczy+plecak, czyli:tarcza,miecz,armor,helm ale naszczescie nic cennego, bo jak mam lagi to zadko chodze w moim najlepszym ekwipunku :)

A jezeli chodzi o temat jak znajde trupa to przyznam sie ze nieoddaje zeczy chyba ze wlasciciel do mnie napisze (chyba tylko 1 tak mi sie zdazylo)
bo skoro ja gine i cos trace to czemu jak znajde czyjes cialo to mam zwracac komus zeczy

Toony Knight 27-03-2004 19:59

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
Ja osobiście jak widze napisa You are Dead mam ochote skoczyć z okna dlatego charaktery mające więcej niż 10 śmierći można se odpuścić mój kumpel zginął 6 razy w jeden dzień ja bym już nie grał robie sondę jak widzicie trupa i cos w nim jest to oddajecie rzeczy właścicielowi?napewno z 80% nie oddaje:] a chcielibyście żeby wam oddawali... :D :evil: :evil:
Jasne. Jakby się tak chciało robić to połowa osób robiłaby co chwile nowe postacie. Ja mialem niedawno taki czarny tydzien i zginolem w ciul razy, a wczesniej przez pare tygodni ani razy, ale sie nie załamuje chociaż starciłem ok 35k co dla mnie jest sporo, level juz dawno odzyskalem tylko skille najgorzej idą (i ta kasa - a wszyscy mówią, że knjaci maja zawsze dużo kaski). Więc jeśli zginiecie pare razy to nie łamcie się tylko bierzcie do roboty :D

Dawid_Mistrz 27-03-2004 20:37

Ja zginelem 3 raz w ciagu 3 dni i mi sie narazie odechcialo grac jakis ziomki mnie zpekowali i chwilowo mam to w d....:P ale pozatym jest ok :P

miuriel 27-03-2004 21:47

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Eustachy
jest też możliwość że stracisz 2 itemy, kiedys wypadł mi helmet i tarcza :) i miałem też kiedyś farta bo gościowi wypadł knight armor i warrior helmet :P
to ty nie masz takiego peha jak ja:
otoz zabilmnie potwor i stracilem helm ,tarcze ,zbroje i nogi.
pozniej maielzamiar tam isc i po 2 minutach bylem na miejscu a tu cialo puste

behi 27-03-2004 22:00

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
Ja osobiście jak widze napisa You are Dead mam ochote skoczyć z okna dlatego charaktery mające więcej niż 10 śmierći można se odpuścić mój kumpel zginął 6 razy w jeden dzień ja bym już nie grał robie sondę jak widzicie trupa i cos w nim jest to oddajecie rzeczy właścicielowi?napewno z 80% nie oddaje a chcielibyście żeby wam oddawali...
HAAHAHAHAHAHAH. Ja juz zginolem 15 razy. Wypadlo mi tylko przez te wszystkie dedy steel helmet a ostatnio fire axe. Naszczescie przekonalem sie ze sa w tibi ludzie o dobrym serduszku bo jak przyszedlem po o okolo 15 minutach do ghostlandu to mojego ciala pilnowal Dragonas 72lvl. Nie wziol sobie z ciala nawet 1 gp. Zreszta nawet jakbym teraz umarl i stracil caly equip to i tak bym gral bo lepiej chyba grac 30 lvl postacia z dobrymi skilami niz zaczynac od nowa.:P

Dawid_Mistrz 27-03-2004 22:53

Trzeba miec wielkiego farta zaeby taka osoba spotkac i ja takiego mialem zabil mnie cayklopa dokladnie (LAGG X( ) A przy moim ciel czekal jakis gostek (którego pozdrawiam :P) i oddal mi caly eq ale niestety jak juz wspomnieliscie:P to niestety naprawde zadko mozna spotkac osoby :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39.