![]() |
Warloard sword?!
Dzis na tibianews.net pojawi sie short news z bebilonem w roli glownej nic by nie bylo w tym dziwnego gdyby nie to ze zamienil sie on za pomocom runy chameleona w WARLOARD SWORD! chcial bym żeby on lub ktos z jego przyjaciol wytlumaczyl ten fakt
|
Cytuj:
Kazdy sie moze zamienic w warlord sworda wystraczy ze pujdziesz do AB, i na wiezy ze spoconym cyklopem jest ten sword wystarczy kliknac na niego runka i sie zamienisz ;] @down z tego co wiem Bebilon ma PACC'a wiec statkiem sie przemiescil ;] a nawet to dostal by sie do carlin on szybko chodzi wystarczy bohy + utani hur + time ring i w chwile jest w Carlin ;] |
mi sie wydaje ze nie zdazyl by do carlin dojsc
|
Tak jak powieciał CienekMarcin kazdy kto ma rune chameleona moze zaminic sie w warlord sworda... w ab lezy sobie jeden...
Był kiedys quest na wrl sworda ale go wycofali bo byl za łatwy... Moze koleś wykonał kiedys tego questa... Na jakim servie grasz?? |
Cytuj:
|
@thewojtek
Ja tez uważam że by nie zdązył... Chyba żę z BoH i haste... |
No nei w y chyba nie wieżycie że on go ma ??
Jak by miał to w zdjęciach od dream~ za pewne ujrzelibysmy albo ssa z tym swordem albo też koniec questy z nim ;] |
Ja akurat wierze ze Bebilon lub dreamersi wylootowali go lub z questu zdobyli wkoncu to polacy A POLAK POTRAFI!
|
Cytuj:
"Hint: Sweaty Cyclops."? |
Ale to hint (ufajac mojemu ang.) znaczy podpowiedz i na koncu jest znak zapytania a wyzej pisze "kto jest szczesliwym posiadaczem?" "podpowiedz: sweet cyclope?"
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |