![]() |
Aol specjalnie dla bohow?
Mam male pytko: Czy oplaca mi sie kupowac AoL tylko datego ze nosze bohy? Cale eq mam takie bo k set to nie drogie rzeczy chyba ;/
PLx o szybka odp! |
A jaka jestes profesja??
|
Aol specjalnie dla bohow?
jestem palkiem
|
a jaka wartosc na twoim swiecie maja bohy?Ja i tak uwazam ze sie nie oplaca bo bohy niekoniecznie streacisz a aola na 100 % i poleciszm kupic next
|
Aha thx very. :)
|
Nie nie opłaca sie. Powiedzmy ze Bohy kosztuja 50k Aol tyle samo.Wiec tak czy siak stracisz 50k :P a moze sie zdarzyc ze BOh ci nie wypadna
|
Ktos co jeszcze doradzi?
Ktos co jeszcze doradzi?...czekam
|
yyyy...wlasnie nie!
Gram na Harmoni! Tam bohy kosztuja 65-75k
|
Moim zdaniem sie jednak nie oplaca bohy moga nie wypac a aol na 100 % poleci
|
Jestes paladynem wiec potrzebujesz bohów, a dodatkowo nosisz uhy i inne runy. Prawdopodobienstwo straty przedmiotu to 10%, ale powiem Ci, że mnie najcześciej zdaża się, że najlepszy przedmiot wypada :/ sugerowałbym jednak AoL'a, bo wyobraz sobie ze wypadną ci bohy, 3 bp uhów i np k legi, na twoim świecie to około 100k, a Aola od graczy kupisz nawet po 45k .
Po tej wypowiedzi sam stwierdź co zrobisz. Edit. Po krótkiej wymianie zdań nasuneło się pytanie. Po co Ci bohy jeżeli tyle kosztuja? I jeszcze pytanie jaki masz lvl? Cytuj:
Dl solo sobie odpuść. Zbyt duże straty. |
A ktos mi jeszcze co doradzi?
A na ktorym lvl moge isc z bohami palkiem na gsa solo?
a na DL'a? |
Aol tylko na bohow??
Zalezy na jakims swiecie grasz!! bo na kazdym swiecie ceny bohow sa ruzme!! jesli grasz na swiecie gdzie bohy kosztuja powyzej 60k to mozesz kupic aola!! ale jesli kosztuja 40-50k niekupuj!!
|
Skoro chodza az po 75k nie opyla sie w cale...nie masz pewnosci czy nawet z Bohami Cos ktos cie nie dogoni :p kup za to bolt albo cos przydatnego.
@Topic Gs' dogania nawet 60+ a na Dlach nie ma wystarczajaco duzo miejsca ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01. |