![]() |
Musicie to zobaczyc....
Zakładam temat wraz ze zdjeciem ktore mnie ruszylo!!
Ostatnio nudzilo mi sie wiec chcialem zobaczyc czy potwory moga skilowac. Zsumonowalem ghula i bugi na nim skilowaly kilka godzin. Niemyslalem ze to da az takie efekty. To niejest fake... jakby mi ktos to wyslal to ja bym nieuwiezyl ale jak chcecie to sprawdzcie! Z tego wynika ze summony tez da sie skilowac!! O to zdjecie: http://img.photobucket.com/albums/v6...e/bugpower.jpg Zaskakujace jak bugi moga byc silne.... wyslikowalbym ich bardziej ale co ss znikaja i wiecie :/ |
Żeczywiście zadziwiające... Mnie co najwyżej lały po 8 (na rooku) Ty jestes na mainie i za 26 hit 8o Ile z nimi skillowałeś??
|
Cos około 10 godzin. Zwroccie uwage na eq :/
|
Cos nie chce mi sie wierzyc.Nagraj filmik to pogadamy.Kazdy moze zrobic screena gdzie dostaje hita od rata za 100+ i mowic ze trenowal z nimi 24/7...
@edit: Poczekam na filmik... |
Cytuj:
Szczerze mowiac tez bym nieuwiezyl. Filmik moze zrobie ale za kilka dni bo juz po ss i bugi znikly a narazie mi sie niechce drugich skilowac ;/ trzeba troche sie pomeczyc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: 3 posty w jedenj chwili :D |
Dla niedowiarkow zrobie filmik ale mowie za kilka dni raczej. I tak ledwo siedzialem juz nad tymi bugami ;]
|
Bugi tez byly ssumonowane?
|
Em.. sprawdziłem na podglądzie w Paincie... żadnych widocznych efektów żeby coś dał to... może być nie fake...
|
Bugi podlurowalem , ghul byl ssumonowany.
|
To nie fake :) . Poprostu efekt treningu. Dla nie dowiarków polecam wypróbowac metode Soldiermana i się przekonać.
|
Cytuj:
O własnie ;] |
Ja ostatnioo trenowalem z rotami i cos takiego mi wyszlo ;]
http://i10.photobucket.com/albums/a1...drotta0001.jpg |
Rot potrafi czasem ladnie wy***ac ;]
|
Stój afk 2 godziny to też będziesz tak obrywał. Jest to możliwe, zwłaszcza, że nie ma podanej godziny o której oberwał. Zakładając, że ma włączone ignore yelling, private msg oraz to, że obrywa, może nie dostawać wogóle msg-ów...tylko łaj cie nie kickneło po 15 min?
@SoldierMan Faktycznie, teraz zauważyłem, że masz przewinięty pasek. A co do stania cały dzień w eq. Jak można było na exit stać, to od buga byś oberwał 15-20 po 2-3h. Ale teraz to nie możliwe... A co do tego, że noobki by natychmiast bugi zabiły - JOKE! Przecież możesz znaleźć inne miejsce, a to jest już po skillowaniu bugów. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 1 niestalem afk . Tylko mialem przewiniete default channel.Po 2 nawet jakbys stal caly dzien to z eq tyle by ci niewyjechal. |
Cytuj:
Bo jak normalne potwory da sie skilowac , to summony chyba tez. Jak bede mial jeszcze czas to sprawdze to ale do tego potrzebne mi 2 magi( ghul i bug) |
Dlaczego masz zamazaną mapke na zdięciu ??
( moim zdaniem to jest OTS ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |