![]() |
Proposal ;]
nie wiem czy powinienem to umiescic w dziale o wszystkim i o niczym czy moze raczej powinienem wyslac na priv wiadomosc do admina, ale podziele sie tym ze wszystkimi, co powiecie na dział dla osob mozna powiedziec troche bardziej wtajemniczonych w tibii? codzien tu zaglądam zawsze mowiac sobie (moze jakis ciekawy temat/ artykul) i zawsze po 3 minutach przegladania otwieram tibia de i sciagam jakies filmiki -.-,
dostep do tego dzialu byłby otwarty dla osob ktore rozwiazały taki jakby quiz znajomosci tibii, dośc trudne pytania, powiedzmy 30-40 i ograniczony czas, cos jak egzamin na tutora. Prosze o opinie |
Po kiego grzyba?
Forum jest dla wszystkich. Muszą być Ci lepsi, i gorsi. Lepsi pomagają gorszym, miedzy innymi po to jest forum. Nawet jesli by takie forum powstalo, to o czym bysmy tam mowili, jeli kazdy by wszystko wiedzial? Tak rozmawiamy na jednym forum i kazdy sie czegos uczy. Wg mnie porzadny bezsens. |
Cytuj:
po drugie czytajac dziesiaty temat z rzedu "naprawde powazne propozycje potworkow" to mnie ****ica strzela po trzecie w takim dziale gracze mogli by naprawde podyskutowac o jakichs questach, huntach, spytac o rade np tutaj daje temat z pytaniem, zanim dostane odpowiedz to temat jest juz na trzeciej stronie, jaki morał? zadaje głupie pytania? czy moze forum zalewa fala bezsensownego spamu? mysle ze raczej to drugie |
0.o chcesz pewnie pokazać, że jestes "jeden trzy trzy siedem full doświadczony mega hiper player" ? Ja także nie widze sensu instnienia takiego działu :/ To troche bezsensowne... A tak wogóle... Na forum jest duuuuuuużo osób, które już w Tibie nie grają i jakby było pytanie: "Jak nazywa sie kraina, która zostanie wprowadzona w najbliższym uptade?" No i wtedy ta osoba odpada, bo ją Tibia nie kręci i nie interesują uptady -.- Moim zdaniem taki pomysł jest bezsensu :/
|
Pomysł trochę dziwny.
Doświadzczeni gracze są właśnie po to, aby pomagać początkującym. A jak doświadczeni będą mieli własny dział, to kto będzie jeszcze pomagał początkującym? Moim zdaniem, pomysł zły. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
...
..........
|
od tego jest grupa "Elite Players"
|
Cytuj:
Co ma wspólnego Elite Playersi z tematem? Nie zabardzo zrozumiałem. |
Pomysł jest do **** X( z jakiej racji "ktoś" ma mieć dostęp do działu do którego ja nie będe miał???????
|
Tak, i ktos kto bedzie sie chcial czegos wiecej dowiedziec o Tibii zobaczy taki dzial tylko dla wybranych i jak to mowia pocaluje kalmke bo wstep tylko dla tych co test napisali( sie zastanawiam, czy sam bys ten test napisal?)
|
Cytuj:
"i ktos kto bedzie sie chcial czegos wiecej dowiedziec o Tibii" co ty gadasz, mowilem o typowo trudnych tematach , nawiazanie do niektorych trudnych questow, przemyslenia, bez zbednego spamu, paczatkujacy gracz ma kilogram poradnikow, a ja zeby tu cos ciekawego poczytac musze przeszukiwac forum 20 minut bo wszystko juz.. BYŁO. kamos : Dziwne, bo mnie ****ica strzela jak widze takie tematy jak ten. Piszac to, chcesz zaistniec? nie chce zaistniec, daje propozycje i czekam na opinie i sie nie chwale ze zabilem 5 rotuF przy pomocy tylko 3 uh jak pewnie ty robisz ;/ |
@up
Z tego co wiem to Kamos nie gra w Tibie a jak gra to napewno nie jest newbie/noobem. |
Zadam takie osoboiste pytanko... Co byś zrobił gdybyś sam nie zdał tego quizu? -,^... Jesteś doświadczonym garczem tego nie podważam ale każdy może mieć zły dzień...
I co?? Zostałbyś skazany na działy dla newbie... @Topic Very Bad Idea.... |
To sie troche mija z celem samym w sobie. Ci lepsi gracze siedza glownie zeby pomagac slabszym, zadziej dyskutuja miedzy soba. Tak wiec i tak by byli potrzebni na forum slabszych a te dla lepszych swiecilo by pustkami.
|
Cytuj:
Cytuj:
Pokaze to troche inaczej istnieją czaty niektore są dla wieku 12-16 a niektore dla wieku 18-30 rozumiesz aluzje? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |