![]() |
O ktorej godzinie sie zalogowac ???
Mam pytanie o której godzinie mam szanse sie zalogowc ???
|
Głupie pytanie, głupia odpowiedĽ:
Jak będzie restart serva Jak kupsiz PACCa Jak będzie kick Jak padnie grupa 10 osób na huncie jakim¶... Jak użyjesz cheata... A jeżeli chodzi o godzine to między 1:00 (w nocy) do 13:00 (po południu) w tygodniu wjedziesz... |
W nocy jak czasem siedzę, to jeszcze długo po 1:00 jest ponad 850 ludzi, dopiero ok 2:00 spada poniżej 800.
W ci±gu dnia nawet do 14:00-15:00 można się zalogować. W weekendy to tylko rano, bo już ok pół godziny po restarcie już jest full ludzi. Trzeba się spieszyć. |
A ja zauwazylem, ze wiele facc'ow jak juz sie zaloguje, to ustala se godzine, do ktorej bedzie gralo i graja do rownych godzin, wiec najlepiej probowac wchodzic, o rownych godzinach, ewetualnie wpol do ktorejs. U mnie czesto to pomagalo.
|
Hmm, w weekendy od 20 do 24 nie ma szans na zalogowanie sie, dzisiaj sie 3godziny bez skutku logowałem i nic.
|
OK Dzieki !!!!!!!!! :]
|
Mały offtop ale nie moglem się powstrzymać:
to co sie teraz dzieje to tragedia! Ja kiedy zaczynałem grać w tibie, przez piersze 5 Miesięcy nie wiedziałem ze istnieje taki napis jak "too many players"! Wtedy to było... ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |