![]() |
Annihlator [PANDORIA][DONE]
hmmm... Nasze drogie hlvl-e szwedzi postanowili się wybrać na annihilatora poraz drugi... Pierwsze podejście nie udało im się :/ . Ale w drugim podejściu poszło im jakoś. Nareli nie wykonał tego... Czemu pall zawsze pada [prawie zawsze... na galanie boltan tez pada ale Boltina przeżyła...] No więc :
http://rapidshare.de/files/2902962/d...nnihs.rec.html PS nie piszcie do mnie na pandorii coś takiego że mam wam dać itemki bo nie gram, albo że mam wam dać passy i mi zrobicie 100 lvl -.- |
ladny filmik , Gz wykonania questu dla tych panów :) Szkoda tylko ze Nareli nie dal rady wykonac :(
|
:)
spoko filmik :) GZ dla ludu z pandorii
|
No coz.... gratulacje dla nich! Kurcze, niestety Nareli'owi sie nie udalo ;(
|
Grats dla Radolv'a oraz Dragu'y!!
Fenza to niestety zla osoba której nie lubie!! A nareli ma na co zasłużył... PS. Brozyn tu Thems xD ;) |
Szkoda że im się udało ale nareliego i fenzy najbardziej nienawidze :S
Hail Confusion! |
Hehehe ta hail Confusion!
Dobrze tak Nareliemu:] |
Hahahaha....nareli padłes jak mi przykro...buhahahah
|
ale wy zle chlopczyki jestescie:P "dobrze ze nareli padl" -w sumie racja:P
Ciekawe czy pojawilem sie na tym filmiku:) tutaj nie pisze "gratz" bo gratulowalem osobiscie:P PS.brozyn napisz mi na gg najnajszybciej:> |
Gratz dla draguy i radolva B)
ale sie ciesze ze nareli padl :D i jestem zly ze fenza wykonala :X( ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hahaha nareszczie im sie udało :) Thems tu Alostopheles :P |
[/quote]Thems tu Alostopheles :P[/quote]
Alostopheles tu Tie:P |
Gratz świetny film szkoda ze pal padl ;//
|
Powiedziałbym, że za***isty filmik, ale niestety...
Annihilator jak annihilator Love is the most impotant thing on the world to hand the peace- Afeni Tupac |
Aha zapomnialem dodac ze moim zdaniem Dragua robil qesta na bocie.
A dlaczego tak sadze?... Powiedzcie mi kto z was umie uhnac sie i sprawdzic wage bp z uhami w jednym momencie?:P |
@up
Racja ! @Topic Heh pozostaje pogratulować wykonanego questa,są nieźli... |
Gratz Dragua i Radolv...
Fenza niech zrrobi reda i straci tego SoVa zycze mu tego xD...a nareli niech plonie w piekle ]:-> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |