![]() |
Cachero <215 ms> i leferty <106 ek> na behemothah
Link~~ http://rapidshare.de/files/2955018/c...behes.rec.html
to filmik dla tych którzy niewiedza jak cachero expi ;) oraz kilkanascie fajnych dmg from sd cachera i 2 ue or 3 :p ps zblokowalem 2 behe 2 przypadkiem :P Commentz plx |
Nice film. Nice hity od cachero. Nice Twój eq jak na lvl ;) Narazie obejrzałem kawałek. QL. Ide oglądać dalej xD
|
thx, zwroc uwage na jakim lvlu blokowalem behemotha :P
|
No, i mało hp traciłeś. Nieźle. Ale gadki ładne tam macie ;)
To jest cudne: Cytuj:
Ale Cachero troche malo sd bral... dlugo tam hunciliscie przed nagrywaniem filmu? |
filmik miazga !!!!!!!!!!!!!!!!! gz ublokowania behe !!!!!!!!! jak mozessz to napisz do mnie na gg mam kilka pytan (2338201)
|
02:11 Leferty: 20:32 Luis Defines: a cachero jakie ma gg ?
Ahuahuahauahuahauhaauhauh normalnie spadlem z krzesla ROTFL a tak pozatym to film kozak i gratz zblokowania behe |
ta, ludzie mają jazdy ;).
zreszta sam z tego beczalem jak mozna zobaczyc ^^ |
Edytuj Posty
Filmik Fajny Jeszcze Raz Edytuj Posty!!!!! :) |
Cytuj:
skoncz ten destruktywny sposob porozumiewania sie ze mna bo twoja egzostencja nie jest adekwatna do mojej eurodukcji a pomperyzacja merytorycznej metnalnosci nie upowaznia mnie do porozumiewania sie z toba :P topic swietny filmik ladne hity |
No ludzie komentowac :P, taki ciekawy filmik a wy co ;)
|
,,,
fajny filmik, a te gadki wasze to mnie rozbroily normalnie :D
|
Super filmik, gratz blokowania behe.
A teksty też macie niezłe. ^.- |
Co cóz rozerwac tez sie jakos musielismy :P behy sa nudne -.- :p
|
Cytuj:
Ja tutaj szybko odświeżę temat żeby więcej osób oglądało. A tak poza tym to jush oglądam :P Zara edit |
Jaajajajja nie watpie ze filmim ciekawy i warty obejrzenia ale...File /files/2955018/..._behes.rec.html not found. Rehost plx......-.-
|
Filmik jest fajny i ciekawy, on wali z sd tak ze jak by mu weszly pod rzad 3 dobre hity to beho nie ma.
|
W czasie oglądania zostałem zbanowany, dlatego Kuryca nie może juz zedytować posta ;).Musze ci pogratulować, niezły filmik. Gz blokowania, choć jak Cachero lał tak dobrze, to nawet behemot ciebie nie ruszył. No ale ja się wkurzył, to dostawałeś :P. Niezłe eq :D Aaach.... te hity za 1100 od Cachera :].
|
@off topic
kuryca ty te avatary robisz w paincie :D ? |
Fajnie z sd wali. ;)
|
Nom nom film loos, i miales ten zaszczyt xD. Wiesz jakie to marzenie, niektorych ludzi takie cos w koncu Cachero to niemaly lvl :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |