![]() |
Dragon II
mam takie pytanko kiedys jush zalozylem taki temat i wtedy mi powiedzeiliscie zeby lepiej nie isc!!(posluchalem sie i niezginelem po jak mialem isc 1 minute pozniej byl mass kick)ale teraz troche podtrenowalem i zmienil sie moj eq!!powiedzcie co tereaz myslicie o mojej wyprawie jako bloker (uzywam uhow jush :D)
a oto moj staffhttp://kroolik_is_thebest.webpark.pl/dragonstaf.jpg jakby niechodzilo Tu link P.S.moje skille 60/55 |
Wiecej shildinga ..!! A tak to spoko mozesz isc blokowac draga byle bys mial uhy taki koles na novej ma 25 lv i skille 50/42 (niezly n00b) i chodzi blokowac draga... Moehehh!!! wiec spoko
|
bez problemu dasz sobie rade, chociaz na smoka lepszy bylby blue robe, stracisz z 6-7 uhow
|
Cytuj:
Oxy, o czym ty mówisz ? Blue Robe zamiast G Arma ? I dlaczego mówisz ile uhów straci ? Może idzie z nim pięć sorców na 50lvl+, będą sdkować draga i starczy mu exura. Nie wiesz kto z nim idzie, z czego będzie walił, więc nie wiesz też ile uh straci... Po za tym na jego lvlu, przedział straconych uh będzie więkrzy... @Zeneq Możesz probować... radził bym jednak dobić dla bezpieczeństwa wyższy lvl. |
Ludzik draga blokować można już na 20 lvl jak tylko możesz urzywać UH
( me eVul musieć blokować draga na 19 lvl, ja zgubić się z kolegami na molts :D ) |
Co za roznica jaki shielding?
Wogole to wez sobie Dragon Lance to tez troche exp zarobisz :) - atak reczny smoka jest zalosny. Jak cos to zamiast tego garlick necklate wez sobie Dragon Necklate (10% mniej od ognia obrazen). Cytuj:
Pozatym sadzac ze sprzetu to grasz na starym serwerze, wiec loot ze smoka i tak nic nie warty, jak chcecie sie sprubowac i bedziesz mial ze dwuch magow walacych z SD to ci starczy, wiekszy hunt albo zginiesz przy ktoryms bardziej wscieklym smoku, a nawet jak nie to hunt wyjdzie z duzymi stratami w porownaniu do zysku. re: Haxxbit A ja widzialem lvl 16 blokujacy smoka, tyle ze padl na drugim smoku (przy pierwszym cambo smoka). |
z takim eq + dragon neckles to na lajcie pokonasz, ale dorob lvl bo życia masz mało, bo ja już poznałem smoka od tej strony gdy jest czerwony :( więc uważaj gdy czerwony :P
|
Nie zgadzam sie z opinią Lefty'ego
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |