Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   77 RP - Try solo Demon [try solo 3 Demons] zobaczcie sami ;) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41690)

Shu 11-07-2005 09:47

77 RP - Try solo Demon [try solo 3 Demons] zobaczcie sami ;)

http://rapidshare.de/files/2963762/d...le_xD.rec.html
Glupio zrobilismy ze nie looknelismy na schodach...
Ogolonie straty byly pardziej materialne niz w skillach, bo blesy stracil i bp :)
P.S - jakies komentarze ze cos nie tak nie kierowac do mnie - moj qmpel solowal ja hostuje.... Komentujcie....

Hammpion 11-07-2005 10:06

zajefajny char..mega dist i mlvl....koles dobrze przygotowany....pewnie dalby rade gdyby ktos nie wzial listu :P gtz za odwage szkoda run i dista...lvl se odrobi szybko

Tychanowicz 11-07-2005 10:12

Ten ktoś kto robił Questa powinien zostawić jakieś info, że sa 3-4 Demony.

Moli89 11-07-2005 10:13

Dałby rade... gdyby sie uhował częsciej:P Ale i tak gratuluje odwagi....

Shaman 11-07-2005 12:37

Plxzor Rehost

k_Tm 11-07-2005 14:02

no don niezle niezle :p trzeba bylo ue puscic ;) i tak pierwszy wezme go solo i to na 50 lvl xD

Krol Lew 11-07-2005 14:22

Co to miało być ?? Wszedł nawet sie nie uhał. Co on robił powiedzcie -.-

Kapyna z brodzikiem :] 11-07-2005 14:41

omg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krol Lew

Omg jaki noob z ciebie! 3 demony? on sie nie zdarzyl uhnac a nie "nawet sie nie uhal" no comment. Szkoda Don, ze byly 3... gdyby byl 1 to bys zrobil to na loozie :P - filmik za***isty hehehehe

Shu 11-07-2005 14:45

Cytuj:

Co on zrobil ? wziol na klate 3 demony i klka Fe majac +/- 830 HP prz czym kazden z Demonow moze wdupic combo z tyle:)
Jak kiedys zobaczysz demona na oczy poza TibiaCam, albo sie z nim zmierzysz to wtedy komentuj :)

Wypas 11-07-2005 19:41

Gdyby szybko pobiegł przed siebie do schodów to miałby sznase ale widać było że sie zmieszął i niewiedział co sie dzieje i do tyłu pobiegł wtedy było już za późno na przeżycie. ;)

Widziałem kiedyś podobny filmik. Koleś się wbił zobaczył 4 demony i szybko zasuwał do schdów. Ledwo co przeżył ale dał rade.

Saviol007 11-07-2005 20:58

nieudalo by mu sie niema szans.. te 3 demony to byly te 1 a tam napweno czekaly jeszcze 2-1 sam nie wiem wiec, niedobieglby do schodow..

Wypas 11-07-2005 21:26

@up

Na tibi.de był kiedyś filmik jak typek ruszył parchmenta i pobiegł do schodów. Nie stracił nawet 1hp.

Hokejode 12-07-2005 04:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wypas
@up

Na tibi.de był kiedyś filmik jak typek ruszył parchmenta i pobiegł do schodów. Nie stracił nawet 1hp.

Mial mana shield'a nie sadzisz ?:P Blz ;]

De'sH 12-07-2005 07:52

ehh panowie szkoda ze sie wam nie udalo :/, nice try Hail Sacrifice ;]

Shu 12-07-2005 12:48

....

@wypas: on biegl do schodow - kliknol na mapke i biegl ale Fe's iDemony blokowaly - nie bylo szans - a historia ktora powiedziales to jest najzwyklejszy w swiecie cufal;p

Marixon 12-07-2005 14:35

Miał chłopak pecha...

Nie udało mu się co prawda, ale gratz dla niego za odwagę ;) . A poza tym spoko filmik :) !!

Krol Lew 12-07-2005 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapyna z brodzikiem :]
Omg jaki noob z ciebie! 3 demony? on sie nie zdarzyl uhnac a nie "nawet sie nie uhal" no comment. Szkoda Don, ze byly 3... gdyby byl 1 to bys zrobil to na loozie :P - filmik za***isty hehehehe

Jaki nOOb jest z ciebie omg. NIe uhał sie bo niezdążył tak ?? jak on nawet niemiał otwartego plecaka z uhami omg. Zreszta jak mana cała sie zkonczyła i dostał hit na hm to miał DUZO czasu na uhniecie bo potem dostał jeszcze 2-3 hity i wtedy dopiero ded.Omg ogladaj uwaznie filmy. Tak jak i inni co maja zdanie takie jak twoje -.-

Sithar 12-07-2005 18:01

Gz za filmik i odwagę, ale HWD dla tego co nie zostawił żadnej wiadomości, że są 3-4 demony.

Shu 12-07-2005 23:02

looool

Cytuj:

Jaki nOOb jest z ciebie omg. NIe uhał sie bo niezdążył tak ?? jak on nawet niemiał otwartego plecaka z uhami omg. Zreszta jak mana cała sie zkonczyła i dostał hit na hm to miał DUZO czasu na uhniecie bo potem dostał jeszcze 2-3 hity i wtedy dopiero ded.Omg ogladaj uwaznie filmy. Tak jak i inni co maja zdanie takie jak twoje -.-

hmm na moje oko to Ty m,asz monitor 9 calowy i to ze on mial bp z uhami otwary nie dalo sie u Ciebie zauwazyc - jak mozna demona solowac, z zamknietymi uhami ? Musialby byc nOObem (takim jak Ty) a ktos kto ma 95 czy 96 do dista i sam zorbil tego chara nie moze byc nOObem, sytuacja byla przegrana a jak uwazasz ze ty bys z niej wybrnol to prosze pochal sie twoimi dokonaniami - masz juz 20 level ?

Krol Lew 12-07-2005 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shu
hmm na moje oko to Ty m,asz monitor 9 calowy i to ze on mial bp z uhami otwary nie dalo sie u Ciebie zauwazyc - jak mozna demona solowac, z zamknietymi uhami ? Musialby byc nOObem (takim jak Ty) a ktos kto ma 95 czy 96 do dista i sam zorbil tego chara nie moze byc nOObem, sytuacja byla przegrana a jak uwazasz ze ty bys z niej wybrnol to prosze pochal sie twoimi dokonaniami - masz juz 20 level ?

NIe bede sie zniżał do twojego poziomu lamusie. Nie udawaj ze jesteś taki dobry bo wcale taki sie niewydajesz. Moge sie założyć ze wiem o wiele więcej od ciebie -.- Bez kometarza.

Ps: Polowa tego forum to gowniarze którzy mają max 12 lat i gówno co wiedzą a sie udzielaja -.-

Pss: Nie obchodzi mnie to co teraz napiszecie. Niechce mi sie was słuchać ( oczywiście niemówie tego do wszystkich jest pare osób co sie zna )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09.