![]() |
77 RP - Try solo Demon [try solo 3 Demons] zobaczcie sami ;)
http://rapidshare.de/files/2963762/d...le_xD.rec.html
Glupio zrobilismy ze nie looknelismy na schodach... Ogolonie straty byly pardziej materialne niz w skillach, bo blesy stracil i bp :) P.S - jakies komentarze ze cos nie tak nie kierowac do mnie - moj qmpel solowal ja hostuje.... Komentujcie.... |
zajefajny char..mega dist i mlvl....koles dobrze przygotowany....pewnie dalby rade gdyby ktos nie wzial listu :P gtz za odwage szkoda run i dista...lvl se odrobi szybko
|
Ten ktoś kto robił Questa powinien zostawić jakieś info, że sa 3-4 Demony.
|
Dałby rade... gdyby sie uhował częsciej:P Ale i tak gratuluje odwagi....
|
Plxzor Rehost
|
no don niezle niezle :p trzeba bylo ue puscic ;) i tak pierwszy wezme go solo i to na 50 lvl xD
|
Co to miało być ?? Wszedł nawet sie nie uhał. Co on robił powiedzcie -.-
|
omg
Cytuj:
Omg jaki noob z ciebie! 3 demony? on sie nie zdarzyl uhnac a nie "nawet sie nie uhal" no comment. Szkoda Don, ze byly 3... gdyby byl 1 to bys zrobil to na loozie :P - filmik za***isty hehehehe |
Cytuj:
Jak kiedys zobaczysz demona na oczy poza TibiaCam, albo sie z nim zmierzysz to wtedy komentuj :) |
Gdyby szybko pobiegł przed siebie do schodów to miałby sznase ale widać było że sie zmieszął i niewiedział co sie dzieje i do tyłu pobiegł wtedy było już za późno na przeżycie. ;)
Widziałem kiedyś podobny filmik. Koleś się wbił zobaczył 4 demony i szybko zasuwał do schdów. Ledwo co przeżył ale dał rade. |
nieudalo by mu sie niema szans.. te 3 demony to byly te 1 a tam napweno czekaly jeszcze 2-1 sam nie wiem wiec, niedobieglby do schodow..
|
@up
Na tibi.de był kiedyś filmik jak typek ruszył parchmenta i pobiegł do schodów. Nie stracił nawet 1hp. |
Cytuj:
|
ehh panowie szkoda ze sie wam nie udalo :/, nice try Hail Sacrifice ;]
|
....
@wypas: on biegl do schodow - kliknol na mapke i biegl ale Fe's iDemony blokowaly - nie bylo szans - a historia ktora powiedziales to jest najzwyklejszy w swiecie cufal;p
|
Miał chłopak pecha...
Nie udało mu się co prawda, ale gratz dla niego za odwagę ;) . A poza tym spoko filmik :) !!
|
Cytuj:
|
Gz za filmik i odwagę, ale HWD dla tego co nie zostawił żadnej wiadomości, że są 3-4 demony.
|
looool
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps: Polowa tego forum to gowniarze którzy mają max 12 lat i gówno co wiedzą a sie udzielaja -.- Pss: Nie obchodzi mnie to co teraz napiszecie. Niechce mi sie was słuchać ( oczywiście niemówie tego do wszystkich jest pare osób co sie zna ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |