![]() |
29 lvl na AmazoN CamP
Siemanko, oto mój 2 film. Jak macie jakies glupoty pisac to nic lepiej nie piszcie !!
http://rapidshare.de/files/2965777/29_lvl.rec.html |
lol
Nawet nie sciagam tego filmiku bo wiem, ze to bedzie jedno wielkie gowno... -.-
|
Cytuj:
|
Gratz lvl :)
|
SYF
Dobranoc. |
ja sie na ac wybralem na 17 levelu ze skilami 40/40 . Dziwne ze ci niewstyd pokazywac takie gowno
|
No chlopaki.. Koles sie postaral, poszedl i chcial pokazac ac moze niektorzy nie wiedziali gdzie to jest, lub cos.. oO Weźcie go nie wyśmiewajcie, bo to dla niego zbyt przykre ....... nOOb RoX :baby: -.-'
|
Mi się film nawet podobał :) masz bardzo fajny mlvl na tym lvlu. Szkoda, że taki krótki ten film. Ale ogólnie spoko, nakreć kiedyś coś dłużeszgo
- a dla tych panów wyzej... powiedzcie co dla was nie jest shitem? kilkugodzinne filmy z biciem demonów? aż tak was kręci widok lecących SDków? wg. mnie to jest najdudniejsze z możliwych filmów.... -pking? okej, spoko, ale jak ktos was zabije to pozostaje wam tylko żałosne "hunded111111!!" zastanówcie sie co chcecie :/ |
Cytuj:
Bardzo dobrze powiedziane!!!!!!!!!!!!!! Tez mnie nudzi kliku godzinne napier*** demonow!!!!! Chlopak chcial pokazac cos nowego, filmik uz ac sa bardzo zadko, kazdy ma wlasny pomysl na film i nie powinno siee tak kytykowac X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |