![]() |
czy da sie ?
Czy ejstes jakas ksiazka mozna ja kurpic w ktorej mozesz pisac ? wiecie by sie pisalo a potem by sprzedawalo pollskie powiesci :)
|
Bez komentarz;
No pewnie żę sie da |
Nie sadze aby byl sens sprzedazy Polskich powiesci. Wiekszosc tibijczykow nie zna Polskiego, a ci co znaja maja wyjatkowa tendencje to czytania co najwyzej instrukcji obslugi, a to tylko wtedy kiedy jest z obrazkami -.-
|
No ale jak sie to da ? trzeba kupic ja czy co ? (pytam cy da sie na rooku)
Juz sie nieboj ... |
Na rooku się nie da, da się tylko na mainie (Thais). Na rooku mozesz najwyzej scrolle pisac.
|
@up
Na rooku są książki koło Seymoura... Tam można w nich pisac... |
Raz widziałem książki koło Seymour'a ale nie dało się w nich pisać. Mi sięwydaje że na rooku nie można po książkach pisać.
|
nietylko u Seymura pochodzisz troszke po rooku i znajdziesz kilka jeszcze ja tam wole na mainie studiowac ksiegi moze cos ciekawego się dowiem.
|
ej kurde kryzys u seymura niema ksiazek!!!
|
@offtopic
Tylko jak będziesz pisał... To ze słownikiem w ręce... Bo strasznie nie gramatycznie zdania układasz! |
yyyy... na solerze jest bardzo duzo polakow (tam moze ci sie cos udz sprzedac [za 10gp :P])
|
A jak sie pisze w tych ksiegach ? bo ja wziolem od seymura jedna i się nieda :/ a na endorze ktos chce sprzedac taka ksiazke ?
|
No i jestem wreszcie na mainie, i poszłem do buiblioteki i w tych księgach się nie da pisać! Może muszę kupić nową jak tak to gdzie!
|
w thais to o ile sie nie myle to mozna kupic w sklepie naprzeciwko sama
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |