![]() |
Czemu mi niechce chodzic TIBIA wersja 7.41
Gdy zainstalowałem tibie niewiem czemu ale niechce mi sie zalogować????
Wtedy wyskakuje taki błąd Cannot connect a login server. Error:Conection Refused All login server are offline.Check www.tibia.com for more information. For more informaction takke a look at the FAQs in the guid section te www.tibia.com No i tyle. I co to ma znaczyć????? Prosze pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Prawdopodobnie to coś z twoim łączem internetowym.
|
ale co z nim jest nie tak wcześniej normalnie wszystko grało a teraz
|
jak można to zmodyfikować aby tibia chodziła?
|
Nie wiem czemu twoja Tibia nie chodzi.Moze ma nie wygodne buty???
@down Nie podal zadnych szczegolow,wiec skad mamy wiedziec jak mu mozemy pomoc. |
Cytuj:
@author: http://forum.tibia.pl/search.php? <- użyj tego Klient niemoże sie połączyć z login serverem logowania (używasz TBI? albo innych cheatów?) @down: danke nadworny skrybo ;) |
Cytuj:
;) co do topicu nie mam pojecia :/ |
Możliwe, że twój firewall blokuje Tibii porty, więc on może być przyczyną błędu.
Reinstalka gry też nie zaszkodzi. Powiedz coś więcej np. parametry komputera, czy system operacyjny. |
Wiem że to głupie, ale może poprostu nie masz internetu? :D
|
Cytuj:
|
No może łączy sie z forum np. przez modem, potem rozłącza sie i odpala tibie jak zwykłą gierke. Zresztą wrzuć czasem na luz a nie bierz wszystko tak śmiertelnie poważnie...
|
Cytuj:
2.Wieszok:Sam jestes Nóp :) 3.Moze pan L Aragorn poda jakies dokladniejsze info o swoim komputerze??Czy ma firewall itp. |
Właśnie jeśli twój net się zawiesza z ten sposób to są 2 sposoby.
1. Odłacz wtyczke z netem podczas bycia na jakiejś stronce i włacz go ponownie po resie kompa . 2. Używaj lub nie używaj Chitów. Ponieważ TBI podmienia łacze co może działac korzystnie jeśli coś się kopie z netem lub niekorzystkie bo to ona ci sie zkopała. ;) |
Cytuj:
Masz racje mi sie tez tak nie dawno robilo brat we firewall namieszal i znowu dziala :] mam nadzieje ze sie przyda :P |
A co to jest Firewall powiedzcie co to plis. Napiszcie jak sie do tego wchodzi i co tam czeba ustawić prosze pomużcie bo bez tibi to ja żyć nie moge.
HHEELLPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Firewall to program chroniący twój komputer, ew. sieć, przed atakami hackerów. Firewalle często blokują niektóre porty. A jak je odblokować - to już zależy od rodzaju twojego fwalla. |
Cytuj:
@TOPIC Ostatnio miałem tak 2 razy, ale już jest dobrze, masz coś z***ane pewnie. |
Cytuj:
Kolejny nupek który nie umie do słownika zajrzeć a tak nawiasem mówiąc(fri itanz plax 111!!!oneoneonerazrazraz :p ;) ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |