![]() |
Chcesz być w Most Talented Artists? Czytaj!
Warunki przyjęcia.
Zgłoszenie wysyłamy przez panel kontrolny użytkownika, zakładkę Członkostwo w grupie. W tekście zgłoszenia MUSI znajdować się link do waszych prac, inaczej zgłoszenie nie zostanie rozpatrzone, gdyż nie będzie jakichkolwiek podstaw do oceny waszego talentu. Z góry też mówię, że jeśli stworzyliście dopiero 10 grafik, albo zajmujecie się tym od dopiero miesiąca to nie macie co próbować, przyjmujemy tylko naprawdę utalentowanych artystów. Limenu nie jest już w MTA, zrezygnował, więc nie męczcie go na gg. Za to w moim przypadku piszcie na 4276121 Przy okazji piszę, żeby nie było żadnych niedomówień. Mam teraz ponownie bardzo ciężki okres, także jeśli zgłaszacie się do członkostwa w grupie - piszcie też na gg, gdyż nie mam ochoty zaglądać na forum, nie ukrywam. A jak już będę musiał rozpatrzyć zgłoszenie to to zrobię, wystarczy, że mi raz przypomnicie, im dłużej mnie męczycie na gg, tym gorzej dla was. Jedna wiadomość wystarczy. Tyle ode mnie na ten temat w tej chwili. Jeśli cokolwiek mi się przypomni, lub będą potrzebne modyfikacje to napiszę w tym temacie. |
Jeszcze jedna informacja. Oficjalna strona MTA to www.tibiart.boo.pl :). Polecam także rejestracje na forum i postowanie :D.
EDIT Nowe forum MTA www.silvertower.o7.pl |
Odswieżam topic, ponieważ nadal dostajemy podania BEZ linków. Mam miękkie serce i staram się porozmawiać z kandydatami, którzy niespełniają wymagań (np. są początkujący albo "zapomnieli" o pracach) ale zaczyna to denerwować...
|
hmm podalem podanie z linkiem i nie dostałem odpwiedzi co jest?
|
@up
Musisz poczekać pewien czas... nima tak od razu ;) |
biorac pod uwage to ze tyram w plastolu, i niemam zbytnio czasu, to musze sie jeszcze zastanowic nad praca, i pogadac z osoba, chcaca dolaczyc ^^ :P
ale niemartwcie sie, caly czas tu jestem i czytam podania. ^^ ;] (niektore dosc dlugo leza (z 2 albo 3) ale to dla tego, ze czekam na jakies postepy w technice. [i nowe prace!]) |
A może ja zostałbym jeszcze kolejnym szefem grupy? Na forum jestem codziennie przynajmniej raz (często po kilka razy). Czasu mam sporo, więc mógłbym się "zajmować" kandydatami.
|
Ej a o jakie to prace chodzi: jakieś miecze narysowane w paint'cie czy o jakieś fajne avatary w phtoshopie?
|
jesli sie nie domyslasz, to nawet nie masz po co skladac podania bo i tak sie nie dostaniesz
|
A mógłbym w MTA być takim jakby pisarzem w MS Paicie???
Ja to kocham... |
Emm... najpierw pokaż co potrafisz. ;p
|
Może być tu?
Sądze, że tak, więc zaraz dam edita jak skończę... Tylko znajdę fajną teksturkę i czcionkę... @edit Teksturkę znalazłem na tibia.org.pl, myślę, że to nie jest plagiat, bo autor (ZinC) pisał, że można wziąść... Obrazeczek:http://img423.imageshack.us/img423/1852/aleo1yu.jpg Use the power of MS Paint^^ Robiłem to, tak żeby było... Jak będziesz chciał mój max 99% to pisz na PW |
@UP
Dobrze rozumiem czy Ty ściągasz "super extra wypas" czcionki, zgrywasz gotową teksture i dodajesz potem napis z w/w fontów do tej tekstury? [IRONIA] Niezły jesteś..[/IRONIA] |
Nom...
Rządzę :P Po prostu nudzi mi się, a może coś przy tym dostanę :) |
Nie rozumiem - o co chodzi w tym temacie... Ktoś daje swój art i jakaś osoba go ocenia i sprawdza czy jest utalentowany? o.O Nic nie ma w temacie napisanego co by mi pomogło zrozumieć o co tutaj chodzi...
|
Proste... Pzeczytaj 2 pierwsze posty w tym temacie...
Pracami spamujesz limkowi w podaniu do MTA, tutaj nie śmiecimy, bo temat służy tylko do informacji i uświadamiania innych, że grupa o nazwie MTA istnieje i w jaki sposób przebiega przyjęcie do niej. A wygląda to tak, iż nasz kochany limuś patrzy sobie na wasze wypocinki (;)) i patrzy: czy to nie plagiat, czy nie jest to tylko zlepka jakichś obrazków (no wiesz... np. na czarnym tle napis bajerancką czcionką "Kcem do MTa" i krzywo wycięte zdjęcie :P), czy widać w pracy jakiś większy wkład autora i czy da się przekupić za (tylko) jeden worek kartofli (;)). Wiesz, takie tam kryteria, które nie można powiedzieć, że są za wysokie czy za niskie. Ale z drugiej strony... Nie lepiej najpierw samemu się sprawdzić, na ile cię stać? Sam się przekonaj czy potrafisz zrobić coś, co można porównać z innymi pracami... Ale to już jest moje osobiste zdanie... |
@"A mógłbym w MTA być takim jakby pisarzem w MS Paicie???"
Że co proszę? |
@up
Ja żartowałem... Nie chcę być w tym jakimś Most~. Narqa :p |
@up
to po co spamujesz g... w tym temacie? Pisarz w paincie? kocham takie osoby jak Ty no comments... |
$vboptions[postminchars]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |