![]() |
Poszukuje Vickow i CZlonkow do nowej gildi
Jak w temacie poszukuje vickow i czlonkow do gildi jak cos to pisac na grze albo tutaj
Calmera Catum Elite knight 30 lvl 5 mlvl 69/69 Nazwa gildi do uzgodnienia ! : ) Pisac nie wstydzic sie c( = |
Siema
Ja mógłbym należeć do Twojej gildii.
nik:Helder Garcia Vocation: Druid location:Ab'Dendriel level:17 Magic level:27 skile:19/21 |
Wszystko zalezy jak gildia bedzie sie nazywac.
Moje dane postaci: lvl: 29 mlvl: 12 skills: 67/53 voc: paladin nick podam na gg zeby nooby nie spamowaly. |
Nazwa gildi do uzgodnienia ... zglaszac sie zglaszac ^.^
|
A ja mam pomysl
Moim zdaniem gildi powinna mniec nazwe
Monsters from Poland :evul: A to ja: M... lev 27 Knight Calmera :) |
Siema
Ja też moge dołączyć do Gildii tylko potrzebuje pomocy w zejściuz Mount Sternum :( :D Moje dane: Nick-Podam na GG Lvl 26 Profesja-Paladyn Mlvl 14 Skille 60/40 Powiem jeszcze, że jeśli masz 30 lvl to od 25 lvl`a powinniście przyjmować, żeby nie była to nOObowska gildia _______________ "Bamboocha- Metafora taka" |
ja też moge należeć do waszej gildii
Crax Darth 33 lvl 40 mlvl sorcerer :) |
Okey tylko najpierw potrzeba vickow ( a o nich bardzo ciezko ... = ( )
|
Siemasz Mistsu
Hcial bym nalezec do twojej gildii mam nighta 18 lvl i druta 12 lvl i niecierpie pk zlodzieji i noobow jak cos to odezwij sie do Przemka Mocarnego lub do Meutriere
|
ja mógł bym należeć do twojej gildi
mam knighta na 13 lvl lecz cały czas trenuje, moje skille to 37\35 i nick Kelmar Terun a i jeszcze coś mlvl 2 :P
|
-.- Modki weźcie zróbcie coś tym tematem bo w ogóle nie jest akutalizowany-.-
|
Cytuj:
@TOPIC Ja chętnie dołącze. ;) Nick-podam na GG Profesja-Knight Lvl-15 Mlvl-3 Skille-40/41 |
chcial bym sie zalapac do tej gildii
posiadam 12lv knajta ze skilami 63/63 i ciagle trenie 4mlvl mysle za za kilka dni bedzie juz 5 mysle ze da sie cos zrobic w tym kierunku zebym nalezal do goldii ;) :flaga_pl: |
<<Powiem jeszcze, że jeśli masz 30 lvl to od 25 lvl`a powinniście przyjmować, żeby nie była to nOObowska gildia>>
25 lvl a 8 lvl zadna roznica , nooby moga byc na kazdych lvlach. Tak pozatym , wszyscy nikck-podam na gg , wasz nick jest top secret ? wstydzicie sie go czy co ? |
Ja się nie wstydze tylko, że spamować ktoś mógłby ale mój nick jest głupi wiem ale i tak go podam :):P
Nick:Komornik-wojtas :P |
ja moge nalezec do Twojej gildii bo tylko o tym marzylem :-P
Leon Dunytos calmera druid mlvl 9 lvl 11 skile 17\19 :-P (wale z runek) 11 wykonanych questow :-) |
Ja poszukuje gildi mam 22 lvl 48 mlvl Druid Msg me gg 3494622 or Shie Liani
Calmera :cup: |
ja też moge należeć :)
Name: Trujzab LVL: 19 prawie 20 m lvl: 3 Type: knight pacc: nie nie liczylem ile mam questow ale poamietam jakie zrobilem skille: 36/33 i ciagle trenie, please odpowiedz na gg lub w tibi gg: 7865204 name in tibia: Trujzab na serwie Calmera e-mail: [email protected] |
Nick : Ellenhorin
Voc: knight mlvl:5 skille: 70/67 <== bez komentarza prosze :D Questy wszyskite oprocz of questa <wszystkie ktore moglem wykonac> Pacc:nie ma bo sie skonczyl :( EDIT Haha lvla nie podalem :D lvl : 48 |
[quote=Telomosik]ja też moge należeć :)
Name: Trujzab LVL: 20 m lvl: 4 Type: knight pacc: nie nie liczylem ile mam questow ale poamietam jakie zrobilem skille: 50/47 i ciagle trenie, please odpowiedz na gg lub w tibi gg: 7865204 name in tibia: Trujzab na serwie Calmera e-mail: [email protected] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |