![]() |
Minotaury do trenienia gdzie i jak :)
wlasnie czy mozecie mi powiedziec gdzie znajde dobra miejscowke z minosami bo bym sobie potrenil bo juz rotwormiki dla mnie zaslabe sa a bije z najslabszej broni :p wiec prosze pomozcie moze jakas mapka bede wdzieczny...
|
idz na folde i tam w ostatniej komnacie z minoskami jest fajny ich resp po drodze nie ma archera same roty p spider 1 i minoski inne
|
mino kolo kazz ja tam trenilem...
|
a moze cos blizej ja jestem w venore :) i do tego facc ale nie na dlugo :)
|
Senja, blokujemy dostęp parcelami żeby archer nam nic nie robił i ustawiamy parcele by tylko 2 mino nas biły (trzeba stan±ć zdala od respu guardów, afair s± tylko 2)
|
a jak dojsc na te minoski kolo kazo?
|
Ukryta dziura za drzewem przy ostatnich kopalniach (tam gdzie sie solkdi respi±), ale uwaga, archers included
|
www.tibia.pl>mapa respawnu i patrz na zachod od kazz tem jest dziura do rozkopania... poszukaj filmikow jak ktos tam expi...
|
dzieki bardzo :)
|
Minosy koło Venory
Je¶li pójdziesz drog± z Venory do Carlin i zaraz przed mostem krasnoludów skręcisz na północ to znajdziesz tam jaskinie z trollami piętro niżej jest mino mag kilka archerów i oczywi¶cie zwykłe minosy. Oprócz tego na południe od drogi do Carlin jest duuża grupka minosów można spotkać kilka mino magów i dużo innych przedstawicieli tego gatunku. :)
|
Cytuj:
http://img315.imageshack.us/img315/3474/map6cy.jpg |
Tez mozesz trein na Zamq tam sa Orc Mino ale musiz troche mosterkow wybic... Miłego Treina
|
Ja z takimi skillami poszedlbym na slimy.
Na polnoc od thais jest fajna miejscowa. Flower tample czy cos ;p ;) |
patrz na date ostatneigo posta:
12-07-2005, 16:33 bawisz sie w gornika? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |